Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

No proszę już ponad 2000 wypowiedzi 2015. Teraz mam nadzieję że będzie kolejny tysiąc wypowiedzi może do 10 000 dojdziemy.

Gość gość
Nie zależy mi na uznaniu wulgarnej kobiety o mentalności wiejskiej baby. A pisać sobie będę kiedy będę miała ochotę.

Gość paula6572
Co Ty mozesz o mnie wiedziec dziewczyno. Skoro jestes taka wielce miastowa, to powinnas wiedziec, ze stosownym byloby dla Ciebie opuszczenie tego miejsca, a nie pchanie sie miedzy drzwi.

Gość gość
Swoją droga to zagajenie rozmowy na publicznym forum traktować jako ATAK czy ZAMACH to trzeba mieć chyba coś zdiagnozowane.

Gość paula6572
No fajnie, Jarek, pewnie ;)) dzis samopoczucie nie najlepsze...mam nadzieje, ze jutro bedzie juz ok ;)

Gość gość
Pozwól że sama zdecyduję co jest dla mnie stosowne.

Gość paula6572
Ale nie w taki sposob, jaki Ty to zrobilas. Nie pograzaj sie.

Jutro będzie nowy dzień I nowy rozdział naszego życia. Trzeba być dobrej myśli Paula6572 A na dobry dzień bardzo dobry jest poranny spacer na powietrzu.

Gość paula6572
Niee, na pewno nie dałabym się jej sprowokować..he tylko muszę juz uciekac niestety, bo koncze wazny projekt.

Gość paula6572
Czeeeść ;) dawno Cię nie było ;)) u mnie chłodno i deszczowo brrrr....

A tobie jak dzionek przeleciał?? Jak kiedyś będziesz w Katowicach to zabiorę cię tam na kawę lub piwko!!

Ale powiem ci że jestem zaskoczony jak rozbudowali Dworzec PKP w Katowicach wraz z Nową dużą Galerią!! Nie byłem w Katowicach z 1,1/2 roku

Nie ma problemu,na pewno znasz fajne miejsce.A u mnie zaczął się remont,dopiero początek a już mam tego bałaganu dość:(

Już masz dość a dopiero początek!! To teraz tak z 10 dni potrwa ten remont a wraz z nim bałagan. Coś o tym wiem bo sam kiedyś miałem!!

Teraz jest inaczej. Sama zobaczysz jak kiedyś będziesz w Katowicach!! Już nie ma tej szarości co była jeszcze 3 lata temu!!

Najgorszy to był zapach,wolę jechać autem szczerze mówiąc,dostać się pociągiem na Śląsk to pół dnia jazdy,dość męczące:)

No zależy na jaki skład się trafi ale Autobusem jest taniej i szybciej. Dojechać. Jeśli pojedziesz z Nowej Soli to pewnie Autobusem relacji Zielona Góra Zakopane. Ten autobus jeździ przez Katowice

Kiedyś jeździłam z Nowej Soli,było wygodniej bo bez przesiadki,ale teraz pewnie już się pozmieniało.

Bardzo fajny jest ten bar co byłem w nim na piwku mają tam chyba 6 gatunków piwka lanego i dobrą kawę. Bardzo fajny wystrój jest tam mają meble takie antyczne.