Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Ty pewnie też gotujesz?? Pogoda dzisiaj kiepska zimno ale na spacer po obiedzie to z chęcią bym się wybrał.

Gość sauna jest mi obca
witam :) nie nie gotuję, dziś "bezobiednio" u mnie jakoś mi nie smakuje tak samej. Z pogodą tak róznie od rana, miałam jechać na grzyby ale było niepewnie, więc siedzę w domu i czynię zaległości, bo coś komuś obiecałam zrobić, a "natchnienia" był brak :)

Gość sauna jest mi obca
swoją drogą smutne czasy mamy - pijamy kawę z komputerem i często z nim jadamy :O:( nie znoszę tych wolnych dni, bo wtedy podwójnie odczuwam brak pełnej rodziny

To zapraszam do mnie na obiadek. Rosół już gotowy z domowym makaronem który sam robiłem. Pewnie zdziwiona trochę że facet robi makaron ale do rosołu taki najlepszy. No nie zawsze robię domowy makaron ale dziś właśnie na taki miałem ochotę. Ziemniaczki już w stawione a do ziemniaków schabowy i mizeria.

Tu się z tobą zgodzę kawa czy obiad kolacja a nawet śniadanie najlepiej smakuje w towarzystwie.

Gość sauna jest mi obca
haha to jak moja ciotka powiada "od rosołu do rosołu biegnie życie .." :) Nie no ... jestem pod wrażeniem ! --- jesteś ciekawym mężczyzną ! ;):D pycha, smacznego :) ja mam tylko sałatkę za karę, bo wczoraj złamałam obietnice i wcięłam całą mleczną czekoladę :D

Gość sauna jest mi obca
masz rację, jak jesteśmy wszyscy razem, to tak jadamy :)

To i teraz dobry humorek masz po tej dawce czekolady. Sałatka też dobra tyle że za bardzo się nią nie posili.

Gość sauna jest mi obca
ale ta czekolada obciąża moje sumienie i nie tylko :P:D

Gość sauna jest mi obca
uciekam Jarku, przerwa była tylko na tą wirtualną kawę :) muszę zabierać się do roboty, bo wstyd mi spotkać tą osobę, której obiecałam :) Smacznego obiadu Ci życzę i miłego spaceru :)

Gość sauna jest mi obca
raczej późniejszym wieczorem mam więcej czasu :) Powiem Ci, jestem tu ostatnio po dość długiej przerwie i wiem, że łatwo uzależnić się od tego bycia...:) nie oznacza to, że nie doceniam takich rozmów, wręcz przeciwnie, tylko mam wrażenie czas tu jakoś tak bardzo ucieka ... Ale na pewno co jakiś czas zajrzę, miło mi się rozmawia - tak normalnie :)

W takim razie może o 20 czy 21sej. Nie wiem czemu ale polubiłem cię chociaż tak naprawdę cię nie znam. Miłego popołudnia życzę.

Gość sauna jest mi obca
miło mi :) umówmy się, że się nie umawiamy :P:D (nie no czasem lubię "głupio" pogadać :D) gdybym tak kiedyś nie była , to nie bierz tego do siebie ok? :) ucieeekam ! zamykam neta i nieee ma mnie ! to na prawdę wciąga :D :)

Gość Karkata
Dzień dobry:) nie uciekłam, życie mnie wciągnęło:) co u Was moi ciekawi? Jak minął weekend?

Gość Karkata
A tu po przeczytaniu rozmów z weekendu widzę, że zainteresowanie rośnie.. sobą nawzajem;) co do wczesniejszych pytań: ten temat jest o CIEKAWYCH MĘŻCZYZNACH. Nie wierzę, że są jeszcze tacy, którzy oprócz kilku oklepanych tematów nie mają więcej nic innego po powiedzenia, do zaprezentowania. I poszukuję zaprzeczenia mej tezy. A więc: są tu tacy?:)

A witam dawno cię nie było na tym forum. Od jutra lub od wtorku ma być ładniejsza i cieplejsza pogoda.

Karkata. A jak według ciebie powinien wyglądać ciekawy facet?? Czasem dla kobiety warto się zmienić czy dopasować.

Gość Karkata
Cześć:) Ciekawy facet: ma swoje zdanie na wszystkie tematy, które go otaczają; jest nieprzewidywalny czasami- ma różne dziwne teorie na dziwne sprawy; jest chłonny ludzi i świata. Tyle:)

Każdy człowiek ma swoje zdanie i swoje granice których by nie przekroczył. Nie wiem czy nieprzewidywalny facet może być ciekawy. Dobrze jest znać kogoś komu się ufa, bo chyba nie chciałabyś by taki nieprzewidywalny facet np kiedyś cię uderzył. Może bardziej do ciekawego faceta pasuje Romantyczny czy imponujący. Większość nasz jest ciekawych świata. Np ja jestem ciekaw świata.

Gość Elektronikełee
a co jeśli mam własne zdanie na różne dziwne tematy ale nie jestem chłonny ludzi, czy również jestem ciekawym typem?

Gość sauna jest mi obca
Dobry wieczór na moment :) Witaj Karkata :) trochę zagościliśmy tutaj bez Ciebie. Fajnie, że wróciłaś :) Myślę że niemało jest takich ciekawych mężczyzn i w ogóle ludzi . Może nie wyróżniają się niczym "z tłumu" tak na pierwszy rzut oka, może są czasem bardzo zwyczajni ... ale to "zwyczajni" może mieć bardzo pozytywny wymiar w tych dziwnych czasach ... Osobiście uważam, że kazdy jest ciekawy na swój sposób. Tylu jest ludzi, a mimo to jesteśmy niepowtarzalni i to jest ciekawe :)

No owszem każdy jest wyjątkowy na swój sposób. I tak Niedziela przeleciała i czas jutro do pracy.

Nie zamierzam zrywać koniczyn, Omijać kotów czarnych w podróży Nie zamierzam z ulicy groszy zbierać Bo na szczęście należy zasłużyć. Zamierzam za to, nie łkać przez życie Którym tak pięknie ktoś mnie obdarzył Bo nie mam szczęścia- powiem wam skrycie Ale, mam sposób: Wciąż mogę marzyć.

Gość sauna jest mi obca
naprawdę pięknie napisane ... :) marzenia dają motywację do działania, a nadzieja pozwala wierzyć, że wszystko jest możliwe :) ponieważ oczy mam dziś mocno nadwyrężone nie pogawędzę za bardzo z Wami :( Ciężkie życie na odległość ... dzień dobry przez telefon i dobranoc .. :( .... no ale trzeba mieć nadzieję właśnie ... :)

Cóż wart byłby świat i życie bez odrobiny marzeń. Fajnie było by gdyby masze marzenia się ziściły.

Leżę sobie na trawie. Patrzę w niebo błękitne. Chmury mam nad głową. A w około maj kwitnie. Tu skowronek zaśpiewa. Tam kos raz gwizdnie. Życie jest jak te chmury. Przebiegnie i zniknie. Trzeba cieszyć się życiem. Tym co w sercach mamy. Gdyż jak sobie pomarzysz. Świat jest doskonały.