Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie myślą że jak będzie rządził PIS to będzie normalnie

Polecane posty

Gość gość
to się zdecydujcie , najpierw płaczecie ,że nie ma pracy a jak wam dali ,że bęziecie dłużej pracowac to źle to w kóńcu chcecie tę pracę czy nie ??

Gość MY  POLACY
Nie chcemy żadnej pracy !! Chcemy miec lekkie zajęcie zeby duzo zarobic ale sie nie narobic :)

Gość gość
Wy debile jesteście oczywiście za przyglądaniem się jak ci złodzieje kradną, rujnują strategiczne sektory, manipulują wymiarem sprawiedliwości, ustawiają wyroki, policję wykorzystują do trzymania Polaków za pysk... J***ł was pies, w************e do swoich ojczyzn, Rosji, Niemiec i Izraela, tam sobie kradnijcie i oszukujcie swoich rodaków! 😠

Ja glosuje na pis mimo iz mam wysokie dochody. po prostu dosc chamstwa i choloty ktora sie doslownie klonuje na ulicach za rzadow po

Gość baskaerss
ja tam wiem jedno- jak pis dojdzie do władzy to gospodarka pójdzie na dno pewnie będą lepiej ścigać za korupcję, wywleką znowu smoleńsk ale zobaczycie co się będzie działo wspomniecie moje słowa- in vitro zakażą całkowicie, pozamykają sklepy w niedziele, będziemy siedzieć i się modlic do ojca T.R. :( zwyczajnie się boję :(

Gość gość
gospodarka już jest na dnie

Gość gość
baskaerss - jesli rządy PIS okaze sie porazką to ''prawica'' wyleci z obiegu juz na dobre jak w Skandynawii :D 🖐️

Gość gość
na tle tych rzadow kazde rzady mogą być tylko lepsze

Gość baskaerss
korupcja- oczywiście że dobrze ale co z resztą ja jestem osobą niewierzącą, mam dziecko poczęte metodą in vitro- dla takich ludzi nie ma miejsca w Polsce według J. Kaczyńskiego i ojca T.R.

Gość baskaerss
jeśli tylko znowu wrócą do pracy nad ustawą o in vitro to jestem pewna że in vitro zostanie zakazane. przecież taki był właśnie projekt przygotowany przez PiS już zapomnieliście- chcieli całkowitego zakazu. a ja chciałabym wrócić po rodzeństwo. co do zamykania sklepów w niedzielę to popatrzcie co dzieje się w Krakowie a to dopiero poczatek, myslicie że to pomoże gospodarce.

Gość gość
Sieci handlowe nie odpuszczą ;) Polacy są przyzwyczajeni że niedziela to dzien zakupów ;)

Gość gość
A może powinni zdecydować nie ten co prowadzi działalność gospodarczą tylko pracownicy jebiący na cały zegar 7 dni w tygodniu ;-)

Gość gość
Tusk zrobił zasadniczy błąd , jak to głupi Kaszub, szanuje starszych kolegów, zamiast wsadzić do psychiatryka , wszystkich pisiorów, bo oni by nie czekali, i pierwszy siedziałby głupi Tusek w pierdlu, jakby doszli (nie daj Boże!) do władzy