Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NatKam

Czekamy na dzidzię STYCZEŃ 2014

Polecane posty

Gość NatKam

Witajcie, dziś dołączyłam do kafeteryjnego formum. Mój termin porodu przypada na początek stycznia 2014. Coraz częściej o nim myślę; zastanawiam się jak to wszystko będzie wyglądało; jak sprawdzę się w roli mamy itp :) Jakie są Wasze obawy, niepewności? Z niecierpliwością oczekujecie na moment, kiedy Wasze maluchy pojawią się na świecie, czy raczej towarzyszy Wam strach? Czekam na opinie, wsparcie, dzielenie się doświadczeniami przyszłych styczniowych mamusi i nie tylko :)

Gość gość
hej, ja tez sie spodziewam dziecka, dopiero jutro potwierdze u lekarza, ale dwa razy robilam test i sa dwie kreseczki:) termin dopiero na maj pewnie ale dolacze do topiku, bo nie mam z kim pogadac. Z jednej strony sie ciesze a z drugiej obawy jak to bedzie czy zrobie wszytsko dobrze zeby dziecko bylo zdrowie, do tego partner niekoniecznie mnie wspiera;/ ale to rozmowa na dluzszy czas. Napisz co u ciebie jak sie czujesz czy tez masz jakies obawy? u ciebie pewnie juz widac brzuszek i czujesz dzidziusia:) bardzo chcialabym miec kogos z kim moge pogadac:)