Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Agnes - co do pracy to zrezygnowalam, bo lekarz na badaniach wstępnych powiedział, ze mam szukać innej pracy ze względu na oczy, a propo, jutro do okulisty pędzę na kontrolę :) co do zgagi, mm to od kilkunastu lat, nadżerka zoladka, zespól jelita drażliwego i takie tam różne :) msakra, choć jak w ciąży dopadnie nie zdziwi mnie to, przyzwyczajona jestem :) co do domu to my juz z tego "wyrośliśmy" teraz szukamy duzego mieszkania na parterze z ogródkiem :) 4 pokoje docelowo :) ale Daisy chyba ma wiecej werwy ode mnie :) bullitka - jadasz fast foody teraz?

Gościówa święta racja:) Znam ludzi co 3 domy w życiu budowali ale ja prędzej do wariatkowa bym trafiła:) A ja do maca nie lubię chodzić no chyba że na mcflurry z lionem:) Czyli pyszne lodziki:) Ale kfc i stripsy to coś wspaniałego:) Ale za często nie jem bo jednak kalorii to ma miliony:)

Właśnie obawiam się ,że ta bomba kaloryczna mi niedługo wyjdzie :-/ Obzartuch straszny się zrobiłam ale to silniejsze ode mnie :-( ... Joanne a ty nie zamierzasz jeść fast food'ów w ciąży?

Gość gość
a ja uwielbiam mc mmmm ale za czesto nie jadamy tam. czekam na siostre teraz na plotki przychodzi. milego wieczorku. gosciowa- jedz jedz na spacerkach z wozkiem zgubisz:-) agnes

gosciowa - wolę watróbkę, z dwojga złego :) ogólnie rzadko jadamy z M tego typu jedzenie :) ale za to mam ochote na grillowana rybkę, moze łososia jutro z M kupimy, uwielbiam w tymianku z cytrynką i masełkiem zapiekany mmmmm :D

A u mnie glownym problemem jest to ze nie jadam wogole ryb bo nie cierpie. No a w ciazy bardzo wskazane. Ehhh Wogole to nie mam apetytu. Niby mnie nie mdli ale odbija mi sie strasznie wszystko. Tragedia. Przedchwila mama wciskala mi jakas salatke. Juz nic nie jem dzis. Agnes ja na zwolnienie planuje isc po kolejnym usg. Czyli mysle ze za miesiac. Jak zobacze bijace serduszko. Agnes wydaje mi sie ze nic nie zobaczy teraz jeszcze na usg. Zobacz. U mnie w 4 TYG nic nie bylo widac. Beta musi byc przynajmniej 1000 zeby na usg bylo cokolwiek widac. Gosciowa a powiedz smarujesz sie czyms?

Ja lubie fast-food. Moge wszystko jest. A najbardziej uwielbiam hinszczyzne. Teraz maz przywiozl od tesciowej rybke. Byla pyszna

no to może Życzliwa ma rację, bliźniaki mi się wyklują :D Jedz Kochana może nie dużo, ale na pewno wartościowo :) obyś nie musiała później wspomagać się suplementami :)

Gosciowa ja bylam na usg 3d w 20tc i bylo widac ze dziewczynka. Potem po 2 tyg bylam juz w irl na normalnym usg i potwierdzone.

Bullitka - pychotka, ja dalej faszeruję się czosnkiem, czyli na kolację bułeczki z salami i właśnie czosneczkiem :) haha, jaki zestaw :D, ale ważne, że mężuś robił :D

Gość gość
malanadzieja- nie nastawiam sie ze cos zobaczy bo zbyt szybko. ale chce aby jajniki zobaczyl czy wszystko jest wporzadku i czemu mnie tak bola. agnes

Z nadia w ciazy tez ryb nie jadlam i nie uwazam zeby dziecko odbiegalo w czymkolwiek od innych. Niestety nie jestem w stanie zjesc tyby. Jak zjem to zwymiotuje. Wiec poco. Ryby to moja trauma od dziecinstwa. Ale maz cisnie i marudzi. Trudno.

to rzeczywiście trauma, skoro nie ruszasz żadnej rybki. ale rybka po japońsku to bajka, z miruny np :D

Ja juz sobie obiecalam ze nie przytyje tyle co w ciazy z Nadia. Latwo sie opychac. Gorzej zrzucic niestety. Chcialabym nie przytyc wiecej niz 15kg. Zobaczymy czy sie uda. Po Nadii zostalo mi 10kg zbednego tluszczu.

hej dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? :) sto lat mnie tu nie było i widzę, że trochę się zmieniło... Serdeczne gratulacje dla tych, którym się udało, ogromnie się cieszę i trzymam kciuki żeby Wasze fasolki zdrowo się rozwijały :) U mnie bez zmian więc jeśli pozwolicie to zasilę ponownie grono tych nadal starających się...

evelynka - oczywiście, im więcej tym raźniej, witamy ponownie :D

Malanadzieja - ja to bym mogla rybke dzien i noc jesc. Tata byl wedkarzem wiec to mam od dziecka Agnes - dobrze , niech posprawdza te jajniki bo juz kilka cykli cie tak boli

MałaNadzieja jeśli nie lubisz ryby to nie jedz, nie zmuszaj się. Mnie lekarz mówił żeby jeść też dużo mięsa i nabiału więc ryby jeść nie musisz:)

Eveline. - witaj. Opowiedz cos o sobie Nedka - spam jest po to zeby nas wkor.&)?!

U mnie nic nowego przynajmniej w wiadomym temacie :P nie miałam za bardzo kiedy pisać ze względu na urządzanie mieszkania a i weny było brak... Ale podczytywałam Was także chyba najważniejsze fakty ogarniam :) w międzyczasie kupiłam testy owulacyjne żeby jak najcelniej trafić w odpowiedni moment ale @ tak mnie przechytrzyła, że nawet nie pozwoliła mieć nadziei i dwa razy przyszła w 27 dc kiedy jeszcze nawet nie zdążyłam pomyśleć o teście :/ także jak wszystko tym razem dobrze pójdzie to może zatestuję za tydzień w sobotę lub niedzielę :) Może nie trzeba było opuszczać tego forum to może i ja bym się zaraziła kiedy tak po kolei zachodziłyście :)

Evelynke - bardzo mozliwe ale co sie odwlecze to nie uciecze ;). Dlugo sie juz staracie?

w październiku odstawiłam tabletki no i od tamtej pory można powiedzieć, że się staramy ale tak "najintensywniej" to ostatnie dwa cykle. W poniedziałek mam mieć robione usg bo to może niewiarygodne ale nigdy nie miałam robionego, no i nie wiem nawet czy tam w środku wszystko ok...

Gosciowa czytalam o tym vita miner prenatal i powiedz mi jak to jest? Wszedzie jest napisane ze nalezy lykac 1 tabletke + 1 kapsulke. To ale czy one sa razem w zestawie czy jak? Poczytalam troche o tym i nie wiem juz. Czasami sa sprzedawane same tabletki a czasami komplet tabletki z kapsulkami. Evelynka to dobrze ze zrobisz usg. Najwyzsza pora ;-)

Bullitka ja sie czuje wlasciwie normalnie. Tylko zmeczona jestem, ale nie wiem czy to przez ciaze czy prace. Piersi tez jakos nie bola strasznie. Ale wiem ze jeszcze nie musza. Z nadia tez tak bylo. Wkoncu u mnie dopiero 5t i 1dc

Malanadzieja - a powiedzialas juz w pracy ze w ciazy jestes? Ja przyszly tydzien na chorobowym jestem. Dopoki ten brzuch boli to nie wroce do pracy. Dzis na szczescie boli duzo mniej.

Bullitka nie powiedzialam. Powiem po kolejnym usg jak zobacze serduszko i odrazu pojde na L4. Ty bierzesz luteine dalej czy juz nie?