Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Przesyłam Wam zatem trochę słonka :) u mnie świeci dosyć mocno, ale jak jest z temperatura na zewnątrz to nie wiem :) w każdym razem słońcem się dzielę :) p.s. zadzwonił M i mówi: a czemu ty nie jesteś w pracy? ja: jak to nie jestem, jestem. M: no przecież Cię widzę-nie oszukuj. Ja: hmmm no co Ty jestem przecież.. M: nie żartuj widzę Cię słonko jak świecisz tutaj więc jak możesz być w pracy :) :) tak mu się zebrało no :) i od razu dzień lepszy-mała rzecz a cieszy :)

hehe szukaj kochana szukaj smoczka :) bo będzie awantura ze strony Karolci :) buziaczek

Zyczliwa - piekne zyczenia :D Karolinka cudna z balonikiem :)). Dziekuje wam bardzo :D Daisy - tez ogladam. Czesto to wlasnie faceci maja problemy z plodnoscia

Betka - no super Ci mąż powiedzial :) Jo, jo :p Ja dziś mam 16 dc. Nie wiem sama, ostatni cykl 43dc, ten niby mam miec 36dc, owu by przypadało ok 20-22dc. Ciekawe więc jak to bedzie. Czekam na te kreski, robie testy od 8dc i widze roznice jejku miedzy 8 a 16dc naprawde widac ze cos sie dzieje :p * A pomyslielismy z lubym ze jak ja pojde na zabieg to tego dnia rano jeszcze zaliczymy co nieco i wtedy on na drugi dzień pojedzie oddac nasienie do badania. I potem zobaczymy jak to bedzie i po 2 dniach. Bo jakos nam te wyniki nie leżą i ciekawi jestesmy jak to wyglada po dobie i po dwóch :) :p

Dzięki :) no i dobrze Daisy skoro chcecie sprawdzić to nic nie stoi na przeszkodzie :) bardzo dobrze, że testy owulacyjne pokazują zmiany :) super :) U mnie też teraz mogą się cykle rozjechać no ale zobaczymy, nie ma co gdybać-będzie co ma być :) aha i M mi obiecał, że za 2-3 cykle zrobi badania nasienia także jeśli do tej pory nic nie zdziałamy to otrzymamy obraz tego co się dzieje w nas :) i wspominałam też, że sobie badania będę robiła teraz prawdopodobnie w nowym cyklu :) trzeba zacząć sprawdzać co i jak :) Powodzenia :)

Betka wiesz co ja wlasnie wyczytalam tu na forum na badaniach nasienia: gość lola86, ponad rok temu robiliśmy badania nasienia w klinice niepłodności, wyszły tragiczne, diagnoza była jedna: kryptozoospermia. Nie mieliśmy wtedy pieniędzy na leczenie, wizyty, inne badania i leki więc temat zostawiliśmy, bo ważne było dla nas, że znamy w końcu przyczynę braku ciąży. Uzbieraliśmy pieniądze, mąż poszedł jeszcze raz na badanie nasienia, żeby mieć aktualne wyniki, tym razem do zwykłego laboratorium (pomijam fakt, że było sporo taniej a wyniki po kilku godzinach). I jakie było nasze zaskoczenie, gdy okazało się, że ma WZOROWE wyniki (a ma już 45 lat) i jest płodny, przepraszam, jak byk! A nie wziął ani jednego specyfiku na poprawę jakości nasienia, nie przestał palić i nie zaczął uprawiać sportu i generalnie nie zrobił nic. Więc zanim się załamiesz, idź do labolatorium niezwiązanego z żadną kliniką niepłodności, bo może się okazać jak w naszym przypadku, że ktoś was chce naciągnąć na kasę i drogie leczenie zupełnie niepotrzebnie. Ten wpis mnie zaskoczyl ale i dal do myslenia.

WOW no niezłą historia :/ normalnie nie wiem co myśleć, bo faktycznie kurcze coś w tym może być.... :/ a swoja droga gdzie indziej można takie badanie wykonać jeśli nie w klinice niepłodności?

Daisy - koniecznie powtorzcie badania. Betka - maz chcial ci prima aprilis zrobic :P Wlasnie do mnie przyjaciolka dzwonila i powiedziala ze afera wybuchla w pracy. Zlapali jedna z pracownic jak obciagala szefowi w kiblu!! I to na mojej zmianie !! Pamietacie , mowilam wam ze mam nowego szefa!! Normalnie SZOK !!!

Betka wydaje mi się że w normalnym laboratorium. Skoro mozesz badać hormony swoje to przeciez badania meza również. Moja tesciowa u siebie robi badania nasienia dosc kompleksowe, no ale nie bedziemy tego robic u niej. Ja juz znalazlam niedaleko nas laboratorium i wydaje mi się ze powtorzymy badania te na 3 dobe jak teraz w invikcie i bedziemy mieli porownanie. Wtedy to bedzie raban haha a chce szybko zrobic te poza invikta zeby mi nie powiedzieli ze duzo czasu minelo i moglo sie 'samo naprawic' :). Widzisz jak to jest czlowiek nawet nie ma bladego pojecia ze moga tak naciagac. A wiesz jak jest - badanie 100zł, wizyta 100 zł, skierowanie na kolejne badania (pewnie drozsze), kolejna wizyta itp. Wiec eh dmuchac na zimne :)

Bullitka hehe prima aprillis zrobił mi później-nawet zapytałam, czy to słoneczko to też ale kategorycznie zaprzeczył :) Ogólnie to z niego jest mega słodziak :) a akcja w pracy NIEZŁA!!!!!! :/ Szok! Daisy masz rację.. przy okazji swoich badań hormonalnych dowiem się czy robią tam też badanie nasienia.. sprawdzę koszt itd tylko ciężko tu będzie pewnie dowieźć no ale ok na razie nie będę aż tak wybiegała w przyszłość ;)

Bullitka ahaha dobre :D Ale skoro obciagala szefowi no to kto ją złapał? Toć szef u siebie to nie ma co afery krecic :D Ale jaja :D

Obciagala mu w kiblu meskim!! I ktos z pracownikow ich nakryl. Bylo to z czwartku na piatek na nocce. Szef wyszedl z pracy zaraz jaki ich przylapali bez zadnego slowa. I nie dal znaku zycia. Dopiero wczoraj zadzwonil ze bedzie 2 tygodnie chory!! On byl na probnym bo pracuje dopiero 1,5 miesiaca u nas. Ja z nim przepracowalam tylko 1 dzien bo potem bylam na L4. A ja tyle sie nameczylam aby tej dziewczynie zalatwic kontrakt a teraz pewnie ich wypie... La na zbity pysk !! Oboje!!

Eh masakra :D No ale historia dosc zabawna, nie powiesz ze nie :p Bleee w kiblu a fe! Juz lepiej by bylo wsiasc w auto i jechac w jakies zacisze haha :p Ja np mojego szefa zawsze zabieram gdzies tam kawalek od domu chocby :p

Daisy - haha jak chcieli to mogli gdzies po pracy a nie w !! Ja to bym sie ze wstydu spalila!! Bym juz napewno nie wrocila do pracy !!

No dokładnie bleee. Ja bym wyslala rezygnacje listem i normalnie nie wiem. A ten szef dobry jak umywa rece chory moze zlapal syfka :p Oczywiscie nie chodzi mi, ze od Twojej kolezanki, ale z kibelka. Ble!

Haha no masakra!! On wyszedl w srodku pracy bez slowa . Juz za to powinni go wywalic!! A on ma ponoc 2 malych dzieci ! Blee, w kiblu!! Ja mojego meza tez poznalam w pracy ale on mnie nigdy nawet nie pocalowal w pracy! A potem nawet zmienil prace zeby mi bylo latwiej

Obrzydzenie bierze fuuuu ja nie wiem jak tak można w kiblu heh taka siara normalnie chyba bym się pod ziemię zapadła nie wiem, nawet by mi do głowy nie przyszło, żeby tak zrobić heh :)

Bullitka kochanie wszystkiego co najlepsze !! Ja ci życzę tylko zdrowia - Tobie i maleństwom , bo przecież to w życiu najważniejsze :-* . A taka niespodzianka u gina mi się trafiła :-D Pewne będzie za miesiąc ha ha. Zdjęcia beznadziejnej jakości ale na monitorze wszytsko było pięknie widać. Już taki duży bobas :-D Rany aż gęba i się cieszyć nie przestaje ... . Życzliwa słońce badania wzorowe ! Ulżyło mi strasznie. W oczu też już czysto ale na wszelki wypadek mam nosić. Ja chciałam od 30tc wszystko kompletować powoli ale w takiej sytuacji wszystko będzie musiało być uniwersalne :-)

Gościówa a to niespodzianka :) super!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratki :) hihi :*

Betka widać było dwie kuleczki (jąderka?) ale być może to był kręgosłup , bo coś blisko było :-D Mówił, że za miesiąc na 100% będzie widać

No i extra :) Córa jest to i Synuś by się przydał - tatuś pewnie szaleje z radości :) 3mam kciuki ale jak będzie druga Córeńka to też dobrze :) najważniejsze, że wszystko w porządku :D ściskaaaam :)

Powiem szczerze, że dziwne uczucie :-D Dla dziewczynki już było wszystko obmyślone- imię po przebojach, ciuszki wszystkie,pościele dla małej damy, bujaczek- leżaczek różowy :-D , pokój dla księżniczek a teraz? Myślimy od nowa :-D ha ha. M w duchu się cieszy ale nie wierzy .... Jak zobaczy siusiaka to uwierzy tak powiedział.

Bullitka jeszcze nie wiadomo na 100 % :-) Ale jakoś mało przytyłam chyba jak na 24tc - 4,5 kg (znaczy w porównaniu do Tosi) i tak też podejrzewam jednak tego chłopca :-)

Gosciowa no wiec gratulacje !! Najwazniejsze ze wszystko dobrze. Bullitka no faktycznie niezla akcja ;-) Evelynka kochana przepraszam Cie serdecznie ale nie dam rady wyslac Ci tych tabletek bo Nadia mi sie troche rozchorowala. Kaszle brzydko wiec jestesmy uwiezione w domu :-( tylko w pt moja mam podejdzie do niej bo musze jechac do lekarza. A przystanek mam zaraz pod domem wiec nie uda mi sie isc na poczte. Przepraszam, naprawse chcialam Ci ke wyslac :-(:-(

MalaNadziejo nie szkodzi, nie ma problemu wykupie sobie swoja recepte, nie przejmuj sie, mam nadzieje ze Nadii nic powaznego nie jest i szybciutko wyzdrowieje. Duzo zdrowka jej zycze :-* Gosciowa no to mialas super niespodzianke dzisiaj :-) w takim razie sa szanse ze bedziesz miala parke :-) gratulacje :-) Bullitko spakowana jestes juz do podrozy? :-)