Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Gość MałaNadzieja
Ojj dziewczyny ja do szycia to tez jestem lewa a najlepsze z tego jest to ze poszlam do liceum o kierunku odziezowym, ale szybko sie przenioslam ;-);-);-) Gosciowa ja mam dzisiaj mlode ziemniaki i jajko sadzone ;-) nic innego bym nie zdazyla zrobic. No musze przystopowac troche z tym jedzeniwem bo dzis u poloznej waga pokazala mi 62kg, a u mamy 60,5 niewiem czemu az tqka roznica

A ja miałam niekontrolowane zasypianie jak Joanne:) I to jeszcze z kotem:) Tak się we mnie wtuliła gadzinka że nie miałam jak ręki ułożyć i mi zdrętwiała:) Gościówa zaraz Cię trzasnę. Ty też ślicznie wyglądasz w ciąży:* Jak możesz w ogóle inaczej myśleć. Za parę miesięcy my będziemy się toczyć a ty będziesz skakać jak rusałka ze swoją nową figurką pociążową przy Bartusiu:) MałaNadzieja też czasami robię sobie jajko sadzone na obiad bo jest pycha:) A dostaje tyle jajek od teściowej od jej kur że czasami mogłabym się rzucać jajkami:) Fajnie tak serduszka posłuchać:) Mój m ze mną był pierwszy raz na tym połówkowym i był po wrażeniem:) A talent dziewczyny każda jakiś ma. Każdy z czymś się rodzi. Ja ogólnie lubię majsterkowanie i takie tam. Pewnie jakby Was tak lepiej poznać to talentów macie od groma:) Ale gościówa z tym guzikiem mnie rozwaliłaś:-D Ale jaja:)

Mn - ty tez pieknie wygladasz w ciazy. Chyba kazda kobieta wyglada pieknie i kwitnaco :). Tez bym zjadla mlode kartofle ale u nas nie idzie takich dostac niestety :(. Tylko juz paczkowane Gosciowa - wiem o co ci chodzi ale ja mam nadzieje ze Daisy sie uspokoi i do nas wroci. Bez zmuszania ale wlasnej woli . Juz prawie koniec z remontem. U ciebie tez pelno kurzu?? Ja myslalam ze jak na poddaszu to nie bedzie sie tak nosic no ale niestety

MN widzę że już nawet sweterek brzuszka nie ukryje:) Ślicznie:)

Nesko no nie ukryje. Przed chwila m przyjechal z pracy i powiedzial ze mam dzis ogromny brzuch. Bullitko moja mama jest tez w trajcie remontu. Kurzu jest tyle ze tragedia poprostu. Wszedzie.

Gość MN
I znowu nie moge sie zalogowac. Wkurza mnie to juz

MN no widzisz. Mnie też to trochę wkurza, że jak się zapomnę zalogować na samym początku to muszę kopiować to co napisałam i wtedy się zalogować i wkleić skopiowane. A jak się zapomnę to cały tekst się kasuje. Piekę sobie karpatkę:) Tak mnie naszło:) Bullitko niestety zawsze się tak kurzy:/ Ale jeszcze trochę i będziesz miała wszystko ładnie zrobione:)

jestem :) ale dzisiaj pięknie :) aż do domu nie chciało się wracać, taka pogoda, byłam na zakupach i wiecie co właśnie wcinam?? groch strączkowy :D aj pamiętam jak ciotka miała na działce :D no bajka dla mojego podniebienia :D byłam u koleżanki i jej synka, u mamy na obiadku szybkim i do domu dotarłam lekko śpiąca :) Dziękuję dziewczęta za miłe słowa, brzuchol widzę tylko na zdjęciach, ze rośnie, a mamy dzisiaj znowu buszował i wsiadłam do auta bez pasów bo inaczej mnie cisną, muszę załatwić adapter inaczej nie dam rady jeździć... MN - no mamuśka z Ciebie jak ta lala, kurcze, w ciąży chyba ogólnie kobiety pięknieją :), sama też czuję się inaczej, jakby bardziej atrakcyjniej??!!?! jeśli to dobre określenie, no ale oczywiscie tylko w ubraniu :P co do wagi to bardziej bym wierzyła tej u połoznej, mojej teściowej waga jak ją postawisz tak waży, jest rozregulowana niestety i to elektroniczna, czyli ogólnie ile Ci wyszło na plusie?? zaczęłaś już Kochana 5 miesiąc :D no i brzuszek rzeczywiście już taki widoczny :) normalnie ślicznie :* gościówa - oj zjadłabym fasolkę, za jajkami nie przepadam, ale taka fasola...mniam mniam :D Betka - szykujesz się do wylotu?? nie zapomnij spakować fantastycznego humoru :D

Neska pokaż te firanki :D też się drzemnęłaś powiadasz?? ja to znowu jestem paskudnie śpiąca, a później nie masz problemów z zaśnięciem?? w ogóle jak sypiasz w nocy?? można nazwać to spaniem? bo moja dzisiejsza noc była lekko męcząca :|

Joanne jak się w dzień dosyć wcześnie wyśpię czyli maks do 16 to nie mam problemu. Gorzej jak śpię do 18, 19 to ciężko mi usnąć. Ogólnie nie mam problemu:) Firanki mogę Wam wysłać ale swoje bo te mamy to dopiero za miesiąc jak przyjedzie i powiesi:) To mówisz że wypad udany:)

Neska to wyslij swoje, napisz jeszcze co robisz przy nich, szyjesz cale czy jak? Ja sie kompletnie na tym nie znam... Ty dzisiaj bylas na dworze z rana, tak? M w pracy? Moj juz jedna noga w domu :) ale ja steskniona, twraz beds Wam truc :P MalaMi jak sie czujesz? Jak nastroj Twoj? Lepiej choc troche? Jak zabieg bedziesz miala pod narkoza to siebie stresuj, no I pytalam juz, ale w sumie zapomnialam, czy bedziesz miala ciety brzuszek czy laparoskopowo, choc ile pamietam, mowilas ze spore to jest, Nic sie nie martw, troche bolec bedzie ale obiecuje, ze przetrzymasz :D, ja w jednym roku mialam dwie laparo I inaczej je znioslam, ale tak samo dochodzilam, juz chcialabym abys byla po I mogla czekac na @ ktora oczywiscie nie przyjdzie :)

Gość joanne12345
jej Kochana, ja nie wiedziałam, ze one aż takie piękne będą, jestem w szoku, i Ty sama je zrobiłaś? no teraz to ukłony :D, piękne, nawet nie wiedziałam, ze białe firanki mogą tak wyglądać....wielkie WOW !!! joanne84

Gość MałaNadzieja
Neska. Cudne. Poproatu przesliczne. Naprawde. Joanne u nas pogoda srednia dzis. A z tym groszkiem to kochana nie przesadz co nie bedziesz sie kiepsko czula. Jest bardzo ciezki. Jezeli chodzi o wage to polozna akurat tez ma elektroniczna i caly czas mi troche zawyzala. U poprzedniej poloznej byla taka stara waga jak kiedys zawsze wazono i ona mniej wiecej pokazywala tyle co mojej mamy, a ta ciagle jakos tak wiecej. 3kg ponad na plusie

Hej dziewczyny :) Ja dziś mega zmęczona, ale humorek lepszy. W pracy od 6 do 18. 12h to masakra. Chciałam jechać po pracy coś zjeść i się przebrać, ale nie było niestety czasu i obiad wsunęłam na szybko w pracy i cały czas w pędzie przez ten występ. Ale wszystko się udało. Dzieci ślicznie mówiły i śpiewały i w ogóle takie zdolne to moje dzieci. Rodzicom się podobało, to najważniejsze :) Joanne, MN pięknie wyglądacie. Też mam wrażenie, że kobiety w ciąży wyglądają piękniej niż zwykle :) Gościówa, Bullitka, Neska też pochwalcie się brzuszkami :) Joanne ja będę miała zabieg robiony przezpochwowo, wsuną mi tam kamerę i będą dokładnie wiedzieć, gdzie co jest i usuną to, co zalega. Wydaje mi się, że to takie mądrzejsze łyżeczkowanie, bo nie robią tego w ciemno. Gościówa oj to już zaraz jesteście na swoim :) Bullitko kurz przy remontach jest niestety stałym elementem i na okrągło można by sprzątać i sprzątać :P Neska ale Ty jesteś zdolna. Ja ostatnio myślałam o maszynie do szycia. może bym coś tam potworzyła :D Jako dziecko stale szyłam ubranka dla lalek i nawet misie szyłam :D MN ja uwielbiam jajko sadzone, zwłaszcza żółtko jak mi się rozlewa po ziemniakach :D młode ziemniaczki i mizeria do tego. Mmm się rozmarzyłam :) Jutro sobie strzele taki obiad :)

Dziękuję dziewczynki:* U mnie waga waży tyle samo co u lekarza bo zawsze przed wyjściem się ważę i w gabinecie też więc zawsze jest tak samo:) Ja też mam elektroniczną i u lekarza też jest taka. MałaMi no to teraz sobie troszkę odpoczniesz :) 12 godzin z dziećmi to faktycznie musisz mieć cierpliwość:)

Joanne kupuję woal na metry, a później wycinam z niego konkretne formy, potem wszywam na taśmę marszczącą i obszywam lamówką. Tylko najpierw muszę sobie rozrysować ile tego materiału potrzeba. I tyle:) Ja dzisiaj byłam w sklepie rano a potem w garach siedziałam no i trochę dłubałam przy tych firankach:) M był w pracy ale już wrócił. Pojadł i na dwór poleciał bo w domu chce go popryndać:-D No i tak wyglądał kochana w skrócie mój dzień:)

Już sobie kupiłam dwa redsiki żurawinowe i chyba sobie jakiś film zapuszczę :) Ostatnio mi Mamma mia chodziło po głowie. Raz na jakiś czasu lube to obejrzeć, bo mi strasznie humor poprawi i relaksuje, zresztą uwielbiam piosenki abby :) Ostatnio oglądałam na dzień przed obrona magisterki :D Albo jakąś inna komedię znajdę :)

Gość Neska 15
MałaMi mój ulubiony redsik:) mmm.... żurawinka:)

Gość evelynka
Cześć Dziewczęta, przeczytałam kilka ostatnich stron żeby mniej więcej być w temacie, ale całości zaległości niestety nie ogarnęłam :P Nie miałam okazji wcześniej napisać, dziękuje Wam za życzenia i za troskę jeśli chodzi o moją pracę :) naprawdę jesteście Kochane :* Nesko ten weekend niestety w połowie mam pracujący, tzn miałam mieć cały wolny ale koleżanka poprosiła mnie żebym zamieniła się z nią za niedziele, a że miałam u niej dług to się zgodziłam. Także jutro wolne i jedziemy do mam ze spóźnionymi życzeniami a w niedzielę do pracy... Dzisiaj mam wolny wieczór bo mężuś na piwku z kolegami a ja sobie zrobiłam domowy salon piękności i pofarbowałam właśnie włosy :) tak na poprawę humory po pierwszej skąpej wypłacie od nowego szefa :( ach Dziewczyny ja już na poważnie szukam nowej pracy bo nie dość, że spędzam tam prawie całe życie to teraz jeszcze za marne grosze a w weekendy od czerwca to nawet za darmo :( Kurcze a Daisy to tak na poważnie opuściła forum?? Jakoś tu nie będzie już tak samo bez niej :( Daisy zastanów się, każdy ma gorsze chwile, odpocznij, ochłoń i wróć. Twoja determinacja i mnie motywowała do działań :) jeśli chodzi o mnie to wiem, że mnie tu mało ale lubię tu zaglądać, raczej nie zabieram głosu kiedy piszecie o swoich ciążach, ale chętnie czytam bo mam nadzieję, że i ja niedługo będę mogła dodać coś od siebie kiedy i mnie to będzie dotyczyło :) nie ukrywam, że malutka zazdrość czasami się wkradnie ale taka pozytywna i to chyba zrozumiałe kiedy się czegoś tak pragnie ;) staram się w miarę regularnie tu wpadać, żebyście o mnie nie zapomniały bo marzę o tym żeby i Wam się pochwalić kiedy zobaczę te dwie kreseczki w końcu :) Zaglądałam na maila, joanne i Mała Nadzieja wyglądacie kwitnąco :)

cześć dziewczęta :) ale brzydko i chłodno, zaraz jadę z teściową na cmentarz do teścia a później pewnie jakiś obiadek, a Wy jakie macie plany?? wyspane?? ja miałam dzisiaj jakieś dziwne sny ech, zaczęłam budzić się na plecach, a młody wtedy buszuje :) zjedli my śniadanko i czas w drogę :) miłego dnia Wam zyczę :)

Gość Neska 15
Dzień dobry:) U mnie w końcu piękna pogoda:) Joanne to miłego wypadu Ci Życzę:) Evelynka dziękuję:* A z tą Twoją pracą to naprawdę nie za dobrze:( Teraz nawet jakbyś się chciała zwolnić to straciłabyś macierzyńskie w razie ciąży. I jesteś bidulo uwiązana. Fajnie by było jakby któraś z Was już też była w ciąży:) Bardzo byśmy się cieszyły:) I fajnie że jesteś tu z nami od czasu do czasu:) Na pewno będziemy się razem cieszyć Twoim szczęściem:) Ja przed chwilą widziałam jak się brzuch rusza od kopniaków małej:) Ale fajnie:) No i widzę że już można się normalnie logować. Czyli wpisać tekst a później tylko dane uzupełnić i gitara:)

Gość Bullitka81
Dzien dobry :) Evelynka - fajnie ze jestes. Choc od czasu do czasu. Kiedy testujesz?? Co do pracy to nie wiem co poradzic. Musisz jakos wytrzymac do ciazy a potem moze L4 . Joanne - do tesciowej na obiadek??

Gość evelynka
Hej Dziewczeta, Neska wiem ze stracilabym szanse na macierzynski dlatego nie zamierzam sie tak sama zwalniac dopoki nic innego nie znajde. Pomecze sie troche i moze cos znajde w koncu. A tutaj przynajmniej mam umowe o prace w razie gdyby sie udalo wiec zaciskam zeby i chodze. Neska nie wiem czy juz to pisalam gratuluje coreczki :-) My sie zbieramy juz do rodzicow jednych i drugich. Czeka nas caly dzien w rozjazdach bo troche tych km mamy. Milego dnia Wam zycze :-)

Gość evelynka
Kurcze ja tez na pomaranczowo a zalogowalam sie :-/ Bullitko jak tylko zajde to od razu ide na L4, nie zamierzam tak sie meczyc w takim stresie. A testuje jakos w piatek lub sobote. Dokoncze luteine bo jednak ja biore no i tescik :-)