Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak boli

Ból po rozstaniu jak przetrwać

Polecane posty

Gość tak boli

j.w jak sobie poradzić kiedy człowiek zaczyna od nowa rostaliśmy się muszę się wyprowdzić bo to nie moje mieszkanie tak mi wstyd i głupio przed sobą rodzicami....

Gość gość
Nie myśl o tym, co myślą rodzice. Zajmij się teraz sobą przede wszystkim. Pozbieranie się i zaczynanie wszystkiego od nowa bez ukochanej osoby będzie bardzo ciężkie:( Musisz mieć duży siły, ale napewno dasz sobie radę.

Gość tak boli
Boje się że jej nie mam nie umiem tego znaleść tych stron tej siły nie wiem co dalej jak dalej żyć czuje się jak by grunt mi się pod nogami rozwalił to tak boli...

Gość gość
Musisz jakoś się pozbierać. Ja też teraz jestem w podobnej sytuacji, z tym, że my razem nie mieszkaliśmy. Ale po rozstaniu czuję się tak, jakbym nie mogła oddychać bez niego, nic nie ma sensu :( To jest taki etap, który trzeba przejść, nie można tego przeskoczyć, ale też nie można się poddawać, życie toczy się dalej.

Gość tak boli
Wiem że za jakiś czas być może bedzie łatwiej ale cho lera ten bol w środku pali niszczy nie mogę spać zadaje tysiące pytań sobie mam wizje nas przed oczami widze te mieszkanie wspólny remont to jest okropne ! jest mi źle mam ochote krzyczec ! chce miec to za soba chce by ta faza przeszła nie kochac i nie myslec....

Gość Agata5457
Ja sie rozstawalam już 3 razy wiadomo poboli, poboli, i minie :) będzie dobrze zobaczysz, takie życie, a teraz mam męża już. Daj sobie troche czasu na napływ negatywnych emocji potem zacznij znów żyć wszystkiego dobrego życzę :)

Gość tak boli
musi minąc ale na razie odbieram wszystko w czarnych barwach nie wiem co zrobić jak ruszyć z miejsca

Gość tak boli
najgorsze jest to ze czeka mnie odebranie moich rzeczy wymeldowanie i załatwienie likwidacji konta nie wiem nie wiem jak to wytrzymam boje się tego

Gość tak boli
proszę pomożcie mi