Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukryta  Prawda

Cześć kochani co słychać bo ja leże właśnie w hotelu i odpoczywam

Polecane posty

Gość Ukryta  Prawda

Oglądam Kiepskich, potem Daleko od noszy na ATM potem znów dwa odcinki Kiepskich. Jestem w Warszawie, zatrzymałam się w hotelu Intercontinental przy Emilli Plater :) Wczoraj byłam na zakupach, kupiłam 3 pary spodni, kurtke zimową, czapke, 3 pary butów, trochę bielizny (kilkanascie par majtek, staników), 7 tshirtów i 7 polówek Lacoste dla btata, sobie wzięlam dwa sweterki, kupiłam nowy telefon (samsung galaxy s4). Pod wieczór oglądałam z agentem nieruchomości dwa mieszkania, jedno na Saskiej Kępie a drugie w centrum, okolice Uniwersytetu Warszawskiego, nie pamiętam jaka to ulica, ale na uboczu, ładny nowy apartamentowiec, jest tam zaledwie 12 mieszkań. Bardzo mi się spodobało :) 215 metrów. Jutro idę zobaczyć dom na sprzedaż na Zoliborzu Oficerskim (tam gdzie mieszka pan Jarosław Kaczyński) oraz dwa domy w Konstancinie Jeziornej i jeden w Wawrze Aninie. To będzie męczący dzień, planuje zostać w stolicy do piątku. Nie wiem co jeszcze z moimi planami na dom letni nad morzem, wybiore się tam w przyszłym tygodniu.

Gość gość
ile spadku dostałaś ?

Gość Ukryta  Prawda
3 miliony zł

Gość gość
Byłaś na Chmielnej w jakis knajpach ? moze chcesz sie spotkac, bardzo chcialabym cie poznac :D juz mam dwie osoby poznane w realu z kafe

Gość gość
ile dziś zjadłas?

Gość ukryta  prawda
5 kebabów 4 pizze 4 paczki laysów zupa pomidorowa, ogorkowa, grzybowa, fasola szparagowa, ziemniaki z koperkiem i schabowym, kurczaka z rożna, 4 bułki z serem, jagodzianke, kilo sliwek, dwa jablka, 4 kawy