Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maseczka z jajka na wypadające włosy

Polecane posty

Gość gość

witam. Dowiedziałam sie ostatnio że na wypadające włosy świetnie działa maska z jajka. Jak ja zrobić? Samo jajko czy coś jeszcze sie daje? Jak Dlugo trzymać na włosach?

Gość gość
jak wypadają brak biotyny , żelaza stres wlosy to baroment zdrowia

Gość gość
Ale ja nie pytałam czemu wypadają tylko jak zrobić ta maseczke.

Gość gość
trzeba maseczke stosowac regularnie i dosc sporo czasu ale naprawde dziala, jak mam problem to zawsze stosuje wymieszac zoltko z lyzka miodu i odrobina oliwy, naniesc na wlosy troche potrzymac i zmyc woda

Gość gość
I faktycznie mniej wypadają? Jak często trzeba stosować? Raz, dwa razy w tygodniu? Zamiast oliwy można dać olej rzepakowy?

Gość gość
ja stosowalam raz w tygodniu, nie probowalam z olejem po jakims czasie wlosy sa mocniejsze

Gość gość
I po jakim czasie zauważyłas różnice. Strasznie mi wypadają. cebulki są miniaturowe.

Gość gość
hmmm no trudno mi powiedziec tak z 2-3 miesiace

Gość gość
a jeszcze zapytam jak z Twoim odzywianiem i stresem? maseczke z jaj stosuje jak mi sie wlosy oslabia, ale kiedys tez mialam z nimi taki problem, ze musialam zmienic tryb zycia, dopiero sie poprawilo po studiach mialam na glowie doslownie polowe wlosow, stres i zle odzywianie zrobilo swoje, w takim wypadku, to sama maseczka moze nie pomoc

Gość gość
Stresów mam sporo ale odzywiac staram sie dobrze bo mam problemy zdrowotne, niedobory witamin, anemia tabletki zbyt wiele nie dają więc próbuje to uregulowac dieta. Niestety póki co z marnymi efektami.

Gość gość
Fryzjerka mi powiedziała, że faceci łysieją, bo szorują ręcznikiem głowę po umyciu... smiech.gif Podrzucam ciekawe porady o tym jak dbać o włosy kręcone, by nie wyłysieć i nie mieć szopy na głowie: http://mlodzinadorobku.pl/jak-dbac-o-wlosy-kr econe/