Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Postanowiłem zostać WIELKIM polskim komunistą

Polecane posty

Gość prawiczandra92

gdyż nic nie osiągnąłem w życiu, żadnego wykształcenia, nawet matury nie mam, więc swoje życie uzależniam od komunizmu. Może się stanę kimś za jego sprawą. Zapraszam wszystkich nieudaczników życiowych do partii komunistycznej pod moim przywództwem. Pomimo wiader pomyj wylewanych na komunizm zrobimy coś dobrego dla tego kraju czerpiąc z nauk Marksa, Engelsa, Lenina i Trockiego a przy okazji także dla siebie. Z proletariackim pozdrowieniem!

Zapraszam towarzysze do mojej partii komunistycznej. 15 osób i idziemy do sądu rejestrować nową partię polityczną aby wszystko było zgodnie z literą prawa.

Gość gość
a co dostane w zamian ?

Będzie o was głośno w TV, radio, prasie. Część ludzi będzie w sejmie jak tlyko przekroczymy 5% próg. 2up: to jest do ustalenia. Ale lepiej nie mówić o pieniądzach bo to tylko stwarza pole do jakiś malwersacji. Jak będzie coś potrzeba to się zrobi zbiórkę na bieżąco. Pozatym ja jestem gotów do ponoszenia kosztów z własnej kieszeni.

Gość gość
no ale wiesz o tym, że Polacy już drugi raz na te bajki się nie nabiorą ? Już był Gierek, najpierw rozwój na kredytach a potem wielki kryzys.

Teraz jest już inne pokolenie a zresztą jeszcze spory odsetek ludzi ma dobre zdanie o PRL. No i my nie chcemy robić powtórki PRL tylko chcemy stworzyć sprawnie działające państwo socjalistyczne z szerokim samorządem robotniczym. Dlatego zaznaczam tutaj postać Lwa Trockiego- wybitnego teoretyka marksizmu.

Gość gość
"Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu,faszyzmu i KOMUNIZMU".Rozdział I,art.13 Konstytucji RP

Gość Towarzysz1917
Zapraszam towarzyszy do mojej partii komunistycznej. Niech zginie stary podły świat. Nasza kompartia niczym towarzysz Lenin oczyszcza Polskę z elementów nieporządanych.

Gość Antykomunista
Zrobisz taką partię wielką, że pewnie sam bym pobił wszystkich członków.

Gość XPDominusXP
najpewniej będziesz 21 członkiem tej partii

Gość gość
Piszesz serio ?

Wszyscy wiemy że w KRLD nie jest za dobrze. To zdegenerowane państwo robotnicze. Ale lwia część niedostatków wynika z emgarga nałożonego przez państwa imperialistyczne o czym się z mediów nie dowiecie.