Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bielszczankaaaaaa 24

Poród na Wyspiańskiego w BielskuBiałej

Polecane posty

Witam mam prośbę do dziewczyn które w tym roku rodziły w szpitalu na Wyspiańskiego w Bielsku-Białej proszę mi coś napisać na temat tego szpitala i jak wspominacie tam swój porób podkreślam że chodzi mi tylko o osoby które rodziły w tym roku z góry serdecznie dziękuję :)

Gość gość
moja zona tam rodzila, generalnie ok choc pomylili zone z inna o tym samym nazwisku ktora lezala nizej na patologi i chcieli jej krew przetaczac ale zona sie zorientowala ze cos jest nie tak i sprawa sie wyjasnia

gość dzięki a ktoś jeszcze wyrazi swoją opinie? bardzo mi zależy

up

widzę że na kafeteri nie ma co pytać bo nikt się nie wypowie

Gość gość
ooo co za szok ze taki temat tutaj :) ciezko o swieze opinie, sama jestem ciekawa, a znalazlam wypowiedzi sprzed roku iw iecej. bede rodzila za miesiac na wyspianskiego wiec bede mogla sie pdzielic opinia :) a czemu rodze tam? bo bylam jakos miesiac temu zapytac sie o rozne rzeczy i wszystkie polozne wydawalys ie sympoatyczne, porodowka tez przyjaznie wyglada:)

Gość gość
Ja też bee rodzić na wyspiańskiego :) ale to dopiero w kwietniu 2014, ale moje wszystkie znajome tam rodziły i były zadowolone.

Gość gość
Moja koleżka rodziła tam w kwietniu tego roku.. Gdyby nie jej mama i mąż nie wiem jakby to wyglądało. Dziecko przebywa na sali cały dzień a co lepsze miała propozycje by dziecko zostało na noc. Pewnie wydaje się to pierworódką fajne-dzidziuś 24 przy mamie...ale, gdy nie ma nikogo do pomocy kobieta ma problem by pójść do toalety-dziecka samego nie zostawi. Nie kazda kobieta czuje się dobrze, a w ogóle nie wyobrażam sobie takiej opieki nad noworodkiem kobiety po cesarce gdy często sama ledwo chodzi. Koleżanka z opieki pielęgniarskiej zachwycona nie była, nie wiem ja tam nie rodziłam a tylko odwiedzałam ją tam, nie należy ona do histeryczek, rodziła drugie dziecko pierwsze klika lat temu w wojewódzkim, mówi że tam było lepiej.

Gość gość
ja zostalam pinformowana, ze na 1sza noc najczesciej dzieciatko zabieraja, zeby mama sobie odpoczela. a w dzien sa razem. wiekszosc moich kolezanek tez tam rodzila i wszystkie zadowolone, zadnych skarg nie slyszalam. o wojewodzkim sie nie wypowiadam, wiem tylkoze porod rodzinny 25zl kosztuje a w wyspianskim sie nie placi. duzo dobrego slysuzalam o p. Iwonie Kamienieckiej z wyspianskiego, zreszta- mialam przyjemnosc ja poznac, gdy tam bylam wypytac sie o szczegoly i faktycznie jest bardzo ciepla i zyczliwa osoba. mam nadzieje, ze na nia trafie :)ja mam termin na 04.11:)

o jak miło ze tyle dziewczyn napisało :) już myślałam że nie będzie z kim popisać :) ja mam termin na 22 stycznia i chętnie posłucham opinii tych które tam rodziły bądź będą rodzic przede mną co do tego że dziecko po urodzeniu pierwszą noc spędza z mama jest to nieprawda chyba ze kobieta się upiera ale oni sami o to pytają a już po cc zabierają dziecko na noc na 100 % ja co nieco wiem na temat tego szpitala bo moimi prowadzącym lekarzem jest dr Baliś nowy ordynator z Wyspiańskiego świetny facet :)

up