Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam sobie auto nową skode a kolezanka mówi że to obciachowe auto

Polecane posty

Gość gość

dlaczego? :(

Gość gość
A koleżanka czym jeździ?:classic_cool:

Gość gość
jak fabia albo coś mniejszego to ma rację, auto dla ludzi bez gustu i nieznających sie.

Gość gość
wg statystyk jest to marka samochodu najczesciej obsrywana przez golebie

Gość gość
koleżanka jeździ Deu Tico

Gość gość
bo zazdrości. olej ją 🖐️

Gość kolezankaa343
oo wypraszam sobie!!! jeżdżę 10-letnim bmw to jest auto a nie tam jakaś nowa skoda

Gość gość
Ale radość. 10 letnie bmw. Przecież to trup

Gość gość
Lepsze kilku nawet nasto letnie bmw czy merci niż najnowsza 'szkoda'.

Gość gość
Przecież to volkswagen robi skody. I na pewno nie są gorsze niż te stare trupy

Gość zbocz
skoda to marka dla kapeluszników auta bez stylu i bez polotu ot takie wozidło dla bezguścia, większość kierowców fabii to emeryci albo renciści myślą, że solidne bo z grupy VW, a to nieprawda.

Gość gość
Zbocz tak się znasz na samochodach jak na kobietach. Czyli wcale

Gość gość
bo to jest tak -> kupisz sobie matiza/tico - będą pierdzileić, "ah takie góówno sobie kupiłeś/aś, ja tam bym wolał japońca albo francuza Kupisz sobie opla/volkswagena też będą pierdzielić "ah takie góówno sobie kupiłeś/aś, ja tam bym wolał japońca albo francuza" Kupisz Renault megane lub Citroena jakiegoś nówke z salonu też będą marudzić "ah takie góówno sobie kupiłeś/aś, ja tam bym wolał japońca albo niemieckie wózek, audi jakieś albo merca a nie tam francuza" Kupisz nawet Ferrari najnowsze to też zaczną sapać "ah na co ci taki samochód, ja tam bym wolał..." Kupisz opla astre powiedzą "aaa trzeba było sobie renówke wziąć" kupisz renówke powiedzą "trzeba było wziąć astre" ZAWSZE, ale to zawsze będzie zazdrość i obojętnie co kupisz to dla innych zawsze będzie to g****any samochód

Gość zbocz
tak mi sie przypomniało coś: 1.Szaraczek bez gustu i własnego zdania. 2.Jego marzeniem jest VW ale go nie stać. 3.Skode kupuje w 5 letnikm kredycie,podobnie jak pralke Amica i komputer Acer. 4.Ubiera sie w chinszczyzne na miejscowym bazarze, 5.Ma braki w uzębieniu i często nosi wąsika. 6.Nakrycie głowy to kapelusz bądz czapeczka. 7.20 kilo nadwagi,obok kroczy równie nieciekawa otyła żona 8.Rodzinkę uzupełnia dwójka rozwydrzonych bachorów, ich marzeniem jest Golf II w Tedeiku. 9.Lubi porównywac Skode do prestiżowych marek ale nie tylko,twierdzi np,ze Fabia to Golf,Octavia to Passat, a Superb to Audi A6. 10.Ma karte stałego klienta biedronki i tam sie zaopatruje w żywność, twierdzi, że jest zdrowa i smakowita, czasem kupuje też prdukty z firmy "1" oraz aro. 11.Gdy zepsuje mu sie auto, nikomu o tym nie mówi, twierdzi, że oddał auto na wymiane oleju. 12.Na trasie najczęściej jedzie lewym pasem 70km/h, twierdzi, że jest najszybszy, po przyjeździe wchodzi na forum by napisać iż jego auto pali 5l/100km. 13.Najczęściej na klapie ma 3 literki w kolorze czerwonym "TDI" mimo to, że ma benzyniaka. 14.Zawsze jeździ z nawigacją Lark kupioną w promocji w markecie. 15.Ogolnie typ losera.

Gość kasiaaxx1
Dużo ciekawych informacji o Skodzie, i to nie tylko o samochodzie, ale również o ogłoszeniach pracy w firmie, można znaleźć na forum gowork.