Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dla chłopca na 4 lata np do przedszkola rajstopy znak zapytania

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe, gdzie ty mieszkasz, że większość zimy u Ciebie było na plusie. Jakby tak było to mój mąż nie usypałby podczas ostatniej zimy dla dzieci góry ze śniegu do zjeżdżania na sankach wyższej niż ogrodzenie :P U mnie temperatura zimą jest często w okolicach -10 a i -15 nie jest rzadkością. Rano jak dzieci idą do przedszkola często jest -20 albo i mniej, choć zwykle około -15. Ja sama wtedy mam coś pod spodniami bo zimno. Mam dziewczynki, więc nie mam kłopotu bo same się przebierają w spódniczki, ale chłopca zimą na pewno nie puszczałabym w samych spodniach :O

Gość gość
a czy małżonek też nosi "męskie" granatowe lub czarne legginsy z kieszonkami:D rozumiem, że tak.. haha! nawet bym nie wpadła, żeby chłopca ubierać w legginsy czy rajstopy, a ta labiedzi, że w co tu chłopca ubierać skoro rajty, legginsy i pończoszki odpadają. jeszcze spódniczki i sukieneczki odpadają- cięzki jest los matki chłopca:D

Gość gość
A czterolatek to w zasadzie nie da rady zalozyc sobie rajtek sam na wyjscie na spacer? Chyba pani go nie musi ubieeac

Gość gość
chyba lepiej jest dla chłopca, że ma te leginsy w sali, a wychodząc na podwórko może założyc sobie na to spodnie.. niż jak siedzi w sali w rajstopach i spodniach przy 25 stopniach.. potem tak samo ubrane idzie na podwórko... ale cóż.. niektóre matki uważają, że rajstopy (czy tam kalesony) i spodnie to odpowiedni strój do sali gdzie jest gorąco, bo w leginsach nie puszczą dziecka, żeby jak c***a nie wyglądał.. bez przesady.. przegrzanie nei jest zdrowe..

Gość fanka anka
Nie wiem gdzie Ty mieszkasz, ale u mnie tamtej zimy było mrożno. Ja mam córke, ale mamy ktore mają synów zakładają im rajstopy na czas zabaw na śniegu.

Gość gość
buhahaha! tak, niebieskie rajstopki plus niebieskie krótkie spodenki, to rzeczywiście gustowny i piękny zestaw. może synek wygra w tym casting do remake'u historii żółtej ciżemki..

może i by założył rajstopy i pani by mu pomogła, ale u nas w przedszkolu się zdarza że panie nie sprawdzają co dzieci mają pod spodniami, bo większość ma rajstopy, a te które nie mają idą na spacer tak jak stoją szkoda gadać z wami autorka się pyta co ma założyć, wy tylko krytykować, ale pomysłu jej nie dałyście..................... a ja zdania nie zmienię w rajstopach raczej nie, ale leginsy tak jak już dziewczyna wyżej pisała, fajnie dobrane do bluzy, super wyglądają na takim małym chłopcu i nie porównuj dziecka do dorosłego człowieka...

Gość gość
nie, nie wyglądają super, chyba że masz jakieś niespełnione ambicje co do posiada córki i przelewasz je na synka. zestaw bluza plus legginsy wygląda na chłopcu idiotycznie i tyle. może to jest dla was praktyczne, ale na pewno nie ładne czy urocze.. mały pajac i tyle.

tu chodzi o dziecko 4 letnie, i ja nie patrzę żeby pięknie wyglądał w przedszkolu, tylko wygodnie, czysto i praktycznie, pewnie że lepiej bym mu założyła dżinsy, spodnie dresowe, teraz tak chodzi, a powiedz mi co mam mu założyć??????

Gość gość
Leginsy dla chłopca? Murowana baletowa c***a...

jaki świat jest okropny przez takie baby, z igły robią widły, nawet można kupić leginsy typowo dla chłopców a te robią problemy jakby nie było innych na świecie

Gość gość
A ja ponownie zapytam. Co w tym tak trudnego, mozolnego I czasochlonnego zeby dziecko przebrac w przedszkolu? Sadzacie na nocniki 8 miesieczne dzieci bo przeciez wiedza o co chodzi I wedlug was rozumieja. kiedy I gdzie sie siku robi a do przedszkola ubieracie 4 latka w rajty uwazajac, ze to tylko dziecko I jest mu zupelnie obojetne jak wyglada. Troche" przewrotny" tok myslenia a raczej dopasowany do wlasnych potrzeb I danej sytuacji.

Gość gość
ja tez w życiu nie ubrałam synkowi rajstop. ubieram mu tylko spodnie, a jak sa wielkie mrozy i śnieg to na spodnie dresowe zakładam mu spodnie narciarskie ocieplane. spodnie na spodnie na czas spaceru w przedszkolu są ok narciary są szerokie i moje dziecko bez problemu samo sobie je zakłada.

Gość gość
a jak wyglądają legginsy typowo dla chłopców??? mam dwóch synów i czegoś takiego nie słyszałąm.

Gość gość
Co za polski pomysl-ubierac rajstopki chlopakowi !Czy dziewczynce zreszta,bo to wcale nie lepiej,jak nic na tym nie ma... legginsy nie musza miec napisane "chlopiece" ,wystarczy,ze sa wlasciwego koloru.I nie masz co jedna z druga wyjezdzac z baletem,jak nie wiesz o czym mowisz. Bawelniane i nieszerokie spodnie dresowe tez istnieja.

Gość gość
do wyzej-ostro,ale prawdziwie ;)

Gość gość
Chłopiec to mały mężczyzna. Czy sa leginsy dla dużych chłopców? Mężczyzn? Nie, Kobiety noszą sukienki, spódniczki i rajstopki, a chłopcy spodnie. Leginsy to w ogóle jakiś poroniony strój - najlepsze są d*pska mamusiek w leginsach. Wieś śpiewa i tańczy.

Gość gość
Wies to tanczy w rajstopkach :D

Gość gość
Bawelniane legginsy,to najlepsze rozwiazanie dla chlopca,ktory nie chce kalesonow pod spodnie !

Gość gość
leginsy dla chłopców taki pomysł to tylko na kafe ha ha! wg ciebie jak są czarne to juz chłopięce... ciekawe... nie wpadłabym na to.

Gość gość
owszem,dla mnie tez. I lepsze od rajstop.I nawet ci powiem,ze swojej meskosci nie traci :D

Żadnemu dziecku nie zaglądałam rajstop ,nigdy. Nie znosiły ich to za mało powiedziane. Ani syn ani córi rajtek za zadek nie włożyły za żadne skarby świata

Gość gość
Przeciez to są male dzieci .Jak chce miec rajstopki to niech nosi .

Gość gość
Leginsy to ubiór dla grubych d*piastych które się w spodnie nie mieszczą.

Gość gość
a czy ktos może wkleić jakiegoś linka do chłopięcych legginsów? chetnie obejrzę bo w życiu nie widziałam.

Gość gość
A tuniczki dla chlopcow tez sa? :D

Gość gość
W dzisiejszych przedszkolach to nawet dobrze, że chłopiec chodzi w rajstopkach i tuniczce. Przecież mamy genderowe projekty - on będzie dziewczynką, a jacyś koledzy wezmą z nim ślub na przykłąd.