Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rachunkowość kierunek podyplomowo

Polecane posty

Gość gość

czy jest po tym praca, czy znacie kogos kto dostal prace od razu po tym kierunku?

Gość gość
dobry księgowy zawsze w cenie. W radiu słyszalam, że to zawód w którym najszybciej znajduje się pracę, do 3 mcy

Gość gość
nie jestem dobrym księgowym. jestem bezrobotną mama,ktorej rodzice zafundowali studia bo nie mam roboty po pedagogice.

skoro nie masz doświadczenia księgowości to raczej taka podyplomówka Ci nie wiele da. Poza tym, na jakiej uczelni przyjmują na rachunkowość po pedagogice? Ja kończyłam podyplomową rachunkowość, ale już pracowałam 3 lata w księgowości i robiłam ją tylko po to, żeby uzyskać certyfikat księgowego. W Twoim przypadku to nie ma sensu. lepiej idź na coś związanego z twoim kierunkiem np. oligofrenopedagogikę

Gość gość
na podyplomowkę z rachunkowości przyjmują między innymi w Gdańsku na uniwerku, sama też jestem po pedagogice i tam robiłam

Gość gość
studiuje po to aby znalezc prace potem w tym zawodzie.

Gość gość
a myślisz, że rok studiowania wystarczy by zostać księgową? i weźmiesz odpowiedzialność za prowadzenie komuś ksiąg? nawet jeśli dostaniesz pracę to myślisz, że sobie poradzisz

a znasz dobrze jakiś język obcy? bo wtedy nie ma większych problemów ze znalezieniem pracy w firmach zagranicznych, które szukają osób do pracy w dziale księgowości bez doświadczenia