Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kreca mnie grubi kolesie

Polecane posty

Gość gość
Chooywo. Zadnego fajnego pana nie wyczailam. Skoro w Polsce tak duzo jest mezczyzn w moim typie, to sie niezmiernie ciesze, ale niestety nie bardzo moge wrocic teraz do kraju. I nie bardzo zamierzam, zbyt wiele mam tu zobowiazan.

Gość gość
no to masz problem laska czemu nie wyrwiesz normalnego kolesia? a moze jestes takim paszetem ze zaden normalny by cie nie chcial?

Gość gość
Najlatwiej poobrazac anonimowo :) Nie jestem "pasztetem", nie narzekam na swoj wyglad. Czuje sie dobrze sama ze soba i podobam sie sobie. A co to twoim zdaniem znaczy "normalny koles"? Dla mnie wlasnie taki jak opisalam jest jak najbardziej normalny. Nie, nie mam problemu z wyrwaniem kolesia w klubie czy gdziekolwiek indziej. Wlasciwie to ci kolesie zachowuja sie jak zwierzeta w moim towarzystwie. Nie imponuje mi to.

Gość wislany_wiking
Ten 182/100... Twoje gusta muzyczne są atutem jak już ktoś wspomniał... A ja jestem z Warszawy więc jak masz ochotę nawiązać jakiś kontakt... ;)

Gość gość186_105
Ja 186 wzrostu i 105 wagi. Jak by jakaś miła pani miała ochotę wtulić się w gęste futro;)