Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytlumaczcie mi dlaczego facet jak patrzy na seksowne kobiety

Polecane posty

Gość gość

po potem ma ochote na swoja? nie rozumiem tego tlumaczenia sie u facetow.

Gość Ani ma Tor
nie znam tego fenomenu za to znam cale mnostwo fenomenow nieco innego rodzaju :classic_cool:

Gość gość
nie swoja ale gdzies ta erekcje wyladowac musi.na ulicy sie poodnieci a w domu roocha

Gość gość
mnie chodzi wlasnie o jego kobiete, jeden facet powiedzial, ze widzac "zgrabny tylek" jakiejs babki odrazu zachcialo mu sie seksu ze swoja parnetra. nie kumam tego.

Gość gość
tak powiedzial ale bedzie mial przed oczami tamta z ulicy.jakby chcial bzyknac swoja to by o niej myslal.ludzie rzadko mysla o swoich partnerach podczas seksu.na poczatku moze ale nie dlugim czasie trwania zwiazku.oto cala tajemnica:P

Gość gość
Bo facet to wzrokowiec - lubi popatrzeć. A prawdziwy facet (wierny facet !) nie zdradza swojej kobiety i pragnie uprawiać seks tylko ze swoją kobitą :)

Gość gość
skoro mysli podaczas seksu o innych to czemu sie nie zwiarze z innymi? to jest kompletnie bez sensu bycie z kims z kims sie nie chce byc

Gość gość
to nie tak:)trudno myslec o jednym partnerze przez cale zycie.czlowiek ma fantazje.jestem kobieta a to wiem:)pozyjecie to sie przekonacie.to tylko fantazje przeciez.

Gość gość
a kobieta tez sie tak zdarza, myslec o innym facecie podczas gdy jest sie juz w zwiazku?

Gość gość
jasne,ze tak.ale to tylko fantazje a partenrowi sie przeciez tego nie mowi.to ludzkie.ja nie postrzegam tego w kategoriach zdrady.czasem mam fantazje o dwoch facetach,co nie znaczy,ze chce zdradzic.poprostu czlowiek pewne fantazje zachowuje tylko dla siebie.czasem cos sobie zlego o kims pomyslisz ale nie zawsze mu to powiesz,prawda?mamy swoje mysli i swoj swiat i pelne do tego prawo