Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ritaaa

Dlaczego mimo ogromnego powodzenia u płci przeciwnej jestem sama

Polecane posty

Gość 123_ja
Rita, widze jesteś żeńskim odpowiednikiem mnie :)

Gość Ritaaa
haha bywaja i tacy faceci co maja i takie hobby;) Mam kolege ktory od dzieciaka chcial zostac cukiernikiem ;) i zostal - bedac przy tym meski, po praxy naprawiajac dla przyjemnosci samochody;) a co do ubran to powiem Ci ze faktycznie ciezko ;) w galerii wszystko jest zgodnie z trendem, gorzej jesli komus ten trend nie odpowiada ;) ja np nie wyobrazam sb mojego brata w zielonych rurkach, sweterku i kujonkach.. Mimo tego ze na ulicach wielu tak wyglada ;) trzeba szukac, a cos dla sb dogodnego z reguly sie znajdzie ;)

Gość Ritaaa
123_ja - no widzisz, pocieszajace na duszy ze w tym sama nie siedze:p

Gość kurwajapierdoleeeeee
no 27 lat i nic to fakt. bezczelność i z******tość też, ale to nie wszystkie przyczyny takiego stanu rzeczy :)

Gość Ritaaa
Kolego nizej byc moze masz racje, moze nie, bo wierz mi na slowo ze niektore dziewczyny wola takich :d Odrzuca czulego, cichego, kochajacego a wybiora taki typ mezczyzny;)

Gość Wolny 36 letni
Dlaczego czujesz się przez to (że jesteś sama) gorsza? Jesteś wolna od natrętnego, namolnego kolesia, od jego przyzwyczajeń, problemów itp. Ja mam 36 lat, nie narzekałem i nie narzekam na powodzenie ale jestem WOLNY :)

Gość gość
Wolny 36 letni - Nie to że czuję sie gorsza, po prostu mam taki charakter że potrzebuję kogoś, nie jestem typem samotnika i mówiąc szczerze niekomfortowo się z tym czuję ;) Ale nic na siłe ;)

Gość Ritaaa
ehh, zapomniałam zmienic powyższy nick ;d Żmij - No dokładnie :D A w męskim Reserved jakie ładne różowe sweterki teraz mają haha, widziałam osobiście jak jakiś mężczyzna kupował hahah :D https://www.google.pl/search?q=reserved&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=MmFNUrekBILNtQa1ooCwCA#hl=pl&q=site+models+ch%C5%82opaki&rls=org.mozilla:pl%3Aofficial&tbm=isch&um=1 - Wystarczy internet, by móc zwątpić w ludzkość ;))

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość Ritaaa
Nie korzystam z gg ;)