Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ritaaa

Dlaczego mimo ogromnego powodzenia u płci przeciwnej jestem sama

Polecane posty

Gość Ritaaa
tralalilalila może i na Cb ktoś czeka, przeciez 27 to wcale nie tak dużo ;)

Gość jajajebie
Równie dobrze i ja mogę napisać, że Ty także spotkasz tego, który zawalczy o Ciebie w najbliższym czasie :) Swoją drogą, zwróć uwagę jaki obraz mojej osoby pojawił się w Twojej głowie na podstawie tego, krótkiego odpisu. Mimo, że nic o tym nie pisałem już wiesz, że nie jestem osobą, która siedzi w domu :) Czy to nie jest piękne, jak za pomocą kilku słów można budować swój wizerunek w głowie kobiety? :)

Gość Ritaaa
Hmm dla was mężczyzn piękny ;] Ale nie z każda tak zrobisz. Moim problemem jest własnie ze za bardzo łatwowierna jestem czasem, ale pracuje nad tym ;] Po za tym kobiety mają takie cos jak intuicje ;p I moja mowi mi tez ze nie jestes do konca szczesliwy, moze to wlasnie przez brak drugiej połowki :p ale dobra, dość tego pierniczenia bo zaraz mi powiesz ze w wróżbitę Macieja sie bawie ;d

Gość Ritaaa
Żmij84 hahahah już uwielbiam Twoją szczerość :D Ale o rurkach, okularach i grzyweczkach nawet mi nie mów ;p Przeklinam dzien w którym zniesiono obowiązkową słuzbe w wojsku.. Byli by przynajmniej jacyś faceci, a nie pseudo-dziewczynki ;)

Gość gość
Ritaaa: "gość - bardzo mądra wypowiedz. usmiech.gif Jedno pytanie mnie nurtuje, więc zapytam oczko.gif Dlaczego wy mężczyzni boicie się kobiet ładnych i zarazem mądrych?? Przecież nie gryzą" --- Nie gryzą, ale są niezależne i o tyle, o ile mi niezależność żony nie przeszkadza wcale, bo jej ufam, o tyle dla większości mężczyzn (nie dla wszystkich oczywiście) stanowi to problem z powodu zwykłej samczej zazdrości, zaborczości i chęci posiadania kobiety tylko dla siebie, a na takiej relacji nie zbuduje się nic, kompletnie nic.

Gość tralalilalila
:) może tak, może nie... nie warto się tak do tego przywiązywać, bo potem ta frustracja zabiera radość z życia, jaką możesz mieć mimo to. Trzeba się zająć tym, co zależy od nas, a reszta niech się dzieje ;) A u Ciebie wszystko jest normalnie - przecież głupotą byłoby się związać z kimś, do kogo nie jest się przekonanym. A kobietom atrakcyjnym, wrażliwym i wybrednym jesli chodzi o intelekt faceta, naprawdę jest trudniej poznać kogoś na poważnie. Zwłaszcza że jest tyle głupich stereotypów o ładnych laskach.. że chcą bogatego adonisa - to jeden z glupszych ;)

Gość Ritaaa
gość - czyli chodzi o strach przed niezależnością, a łącząc jedno z drugim o zdrade. Brak zaufania zawsze był najgorszym problemem w związkach.

Gość gość
Doładowanie telefonu !!! Polecam !!! goo.gl/7LWbSx

Gość Ritaaa
tralalilalila - stereotypy to chyba najgorsze co może być. Ładna = głupia Ładna = płytka i zadufana Ładna = chce bogatego Brzydka = nudna Blondynka = głupia ... i tak można by wymieniać i wymieniać, krzywdząc tym wiele osob ;)

Gość jajajebie
Raczej we wróżbitkę Ritę :D Tu nie chodzi o łatwowierność. Bo ja nic nie pisałem o wyjściach. To raczej kwestia tego jak wyobrażasz sobie swojego ideała. Spotykasz kogos kto ci pasuje. Zakladasz ze jest zgodny z modelem, a poźniej weryfikujesz i zaliczasz albo nie poszczegolne cechy :) Ale koniec pierniczenia, bo mi powiesz ze jestem psychologiem :P Za to odpowiem Ci na pytanie dlaczego mężczyzni boją się kobiet pięknych i mądrych; 1. bo są leniwi, taka kobieta jest bardziej wymagająca - trzeba ją zaspokoic intelektualnie 2. bo z góry zakładają ze jest zajęta lub nie zainteresowana 3. bo boją się ze ja szybko straca - znajdzie sobie kogos lepszego .... tylko kilka powodów zmija84. niestety błąd, ja po prostu nie mam żadnego targetu. :)

Gość gość
Ritaaa: "gość - czyli chodzi o strach przed niezależnością, a łącząc jedno z drugim o zdrade. Brak zaufania zawsze był najgorszym problemem w związkach." --. I otóż to! Tyle mam do powiedzenia właśnie :) Twój przyszły facet, później być może mąż będzie szczęściarzem, oby tylko umiał to szczęście docenić ;)

Gość Ritaaa
jajaj***e - No tak, racja, tego w Tv jeszcze nie było haha :D A co do Twoich powodów strachu mężczyzn to : 1. Za lenistwo zapłacą pózniej, mając kobiete nieumiejącą sie wyslowic, po prostu predzej czy pozniej i tak mu przestanie na niej zalezec, wszystko wygasnie, zdradzi, itd... ;d 2. Z tym zajęta to nigdy w sumie tymi kryteriami nie myslałam. Zdziwilam sie wiec w klubie ostatnio jak podeszło dwóch kolegów do mnie i do przyjaciołki, zaczęli nas podrywać, jeden przyjaciólkę drugi mnie, wówczas ten pierwszy zgasił tamtego, mówiąc zeby nawet sie za mnie nie zabieral, bo na pewno mam chłopaka. Dziwnie sie wtedy poczułam ;d A z tym niezainteresowaniem to czesto własnie gubi was brak pewności sb ;) 3. Jak kocha, to zostanie na zawsze ;)

Gość Ritaaa
gość - dziękuje, miło mi że tak myślisz, chociaż wcale mnie nie znasz haha :D ;)

Gość jajajebie
Mnie tłumaczyć nie musisz. Ja niestety jestem pozytywnie bezczelny i pewny siebie :D Musze tylko przemyśleć te zalecenia żmijki i w przekonaniu o swojej z******tości rozpocząć poszukiwania dam z rozkładówki playboya. :D:D:D

Gość tralalilalila
tłuczenie niemca po kasku ... Nobla za ten tekst XD

Gość Ritaaa
haha to szukaj :p Tyle że wiesz, silikon za dużo IQ nie ma nawiasem mówiąc no ale powodzenia :D xd

Gość gość
Ritaaa, nie dziękuj. W prawdzie cię nie widziałem, ale mądrość czyta się już z pierwszych słów. Jesteś młoda, z tego co piszesz, ładna, po prostu poczekaj jeszcze, bo widocznie nie trafiłaś jeszcze na mądrego faceta, ale wszystko jeszcze przed tobą i pewnie przed nim :) I mam nadzieję, że oboje się docenicie nawet po wielu latach.

Gość tralalilalila
Jej, tu są tak mili ludzie, że czuję się jakbym nie była na kafe :D

Gość Ritaaa
Żmij84 Gdzieś na pewno :D Prawdziwie męskie hobby ;) No ale cóż, ci od instagrama, dzióbków, sweet foteczek zawsze będą i tego nie zmienimy ;) Przykre jest tylko to że niektórym to się podoba ;)

Gość gość
Rita, a mogę zapytać skąd jesteś?

Gość Ritaaa
gość - Też mam taką nadzieję ;) tralalilalila - za często na kafe nie bywam, mówisz ze zazwyczaj nerwowo jest? xd

Gość Ritaaa
Wielkopolska, okolice Kalisza :)

Gość tralalilalila
tak, przeważnie są tutaj frustraci korzystający z tego, że anonimowo mogą się powyżywać na ludziach którzy im nic nie zrobili :/

Gość Ritaaa
przykre ;/ na Samosi tak jest tez, ale tam to już strasznie..

Gość jajajebie
żmij 'A' z rozpędu, sorry. grecki bóg, to chyba przesada, nigdy się nie poczuwałem.opis się zgadza, ale to zwyczajna manipulacja. zresztą sam zauważyłeś, że Rita wymyśliła nawet, że jestem towarzyski. a nie przyszło ci do głowy, że komuś zwyczajnie może być na rękę być samemu, bo może mieć wiesze problemy na głowie? i wcale nie trzeba przy tym 'walić niemca po kasku'? swoją drogą dość obrazowe porównanie :)

Gość jestes sama bo
odtrącasz zaloty facetów, którym sie podobasz

Gość Ritaaa
jak ich nie kocham i traktuje tylko jak kolegów, to jak inaczej? Nie jestem typem dziewczyny, która będzie z pierwszym lepszym ;)

Gość gość
Całe szczęście nie jestem frustratem :D a znalazłem się tu właśnie dzięki mojej żonie i choć bywa, że chamstwa tu nie brakuje, jednak można kulturka pogadać (popisać) :D A tymczasem mówię wam dobranoc, z rana do pracy stety i niestety. Good luck w dalszych rozmowach. Jutro zajrzę tu ;)

Gość Ritaaa
gość - Dobrej nocy życzę ;)

Gość gość
Dziękuję i dobranoc. Jutro zerknę jak temat się rozkręcił ;)