Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GraczWchodzącyDoGry

koleżanka mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość GraczWchodzącyDoGry
Aniołek o piwnych oczach - dziękuje za wypowiedź. Dokładnie, zawsze stawiałem na jakość nie ilość. Również jestem z tego dumny do dziś, że jestem z moją kobietą tak długo. Gdy moi koledzy "ruch*ali" inne panienki ja mam, i miałem ciągle moją kobiete. Teraz to oni osadzają sie w ciepłych gniazdach i mówią do swoich dziewczyn - ŻONA ŻONA NA BANK... a ja próbuje/zaczynam robić to co oni robili wczesniej - puk puk.

Gość GraczWchodzącyDoGry
Najszybszy w mieście - zapraszam zapraszam, rozgość się. Może polać kolejkę :D?

Gość gość
z tym ruch...aniem to bym tak nie wierzył chłopaki lubią się przechwalać a prawda często jest inna, a i tak każdy marzy o stałej, fajnej lasce ;)

Gość GraczWchodzącyDoGry
No ale dobrze, już troszkę opisałem całą sytuację, dostałem lekcję abym tego nie robił... Ale nie widzę kogoś kto mnie popiera :( oraz by dał jakieś wskazóweczki.

Gość gość
Około pół godziny później napisałem jej że ciągle siedzi mi w głowie. Lecz zeby rano nie wyciągała z tego konsekwencji (nie wiem o co mi chodziło usmiech.gif ) xxx Czy na to coś odpisała ta koleżanka?

Gość 50ShadesOfGreyToChłam
Miło, że nie widzisz. Jakie wskazówki?

Gość Stary Wuj
Wchodzący! Właśnie wchodzisz w dorosłość w dość luksusowych warunkach - masz jak Szympansy Bonobo w Afryce - pyszności na wyciągnięcie ręki i duuuużo energii na "rozrywki". Ta małpia metafora stąd, że WSZYSCY jesteśmy potomkami poligamicznych małpoludów. Aby dać upust tym (naturalnym niestety) ciągotom, wynikającym z instynktu przekazania swoich genów, najlepiej podzielić swoje życie na poligamiczną młodość i monogamiczną dorosłość, konieczną dla dobra rodziny, którą trzeba utrzymywać przez 20 - 30 lat. Najlepiej na obecnym etapie nie łączyć się w pary, tylko kopulować z wszystkim co nie ma ogona i nie ucieka na drzewo. Cóż - zdarza się, że ta pierwsza poważna dziewczyna powinna być tą ostatnią... Ale jak nie chcesz zdradzać swojej przyszłej żony za 10 - 20 lat, to poproś ją, żeby się wyprowadziła, bo chcesz jeszcze sobie pociupciać... to i owo. "Młodość musi się wyszumieć" Podziękujesz mi za jakieś 20 lat.

Gość gość
To przechwalanie się samochodem, peiniędzmi, to jak mówisz o seksie "r****ć laski" itp., śwaidczy tylko o tym, że jesteś prosty jak kij od szczoty i brak Ci klasy i polotu, zwykłe zero, które mysli, że kasa załatwi wszytsko. Pewnie jesteś zwykłym karkiem, a kobiety dla Ciebie to zwykłe zabawki dodatek do samochodu i siłowni. Zal mi Cię, dzieki Bogu, nie każdy facet jest takim zerem jak Ty. Sa tacy co potrafia zbudowac trwały, kochający związek i nie kręca jak przelecieć koleżankę dziewczyny. Bydle jesteś, bez moralności!!!

Gość gość
jeżeli teraz się nie złamiesz i przypuśćmy nie zdradzisz swojej kobiety to gwarantuje ci że zrobisz to prędzej czy później! czujesz jakiś niedosyt i tylko seksem go wypełnisz, jak już się naru..chasz to poczujesz że już masz dość. Twoi kumple szli właściwą kolejnością: najpierw wyszaleć potem szukać żony.

Gość 50ShadesOfGreyToChłam
Ale nie rozumiem, dlaczego szukasz poparcia? Nie należę do osób, których jest wiele tutaj, z typu 'pozjadałem wszystkie rozumy, wszystko jest czarno-białe, a ludzie są monogamiczni', ale żeby zaraz popierać? Nie jesteś partią polityczną ;) , a to Twoje życie - rób jak uważasz.

Gość gość
Nie wiemy na 100% jaka jest ta koleżanka, jaka jest Twoja dziewczyna, jaki Ty jesteś i jakich masz kumpli. Tak naprawdę znamy tylko kilka faktów. Większość tu osób uważa że to jest świństwo i to z grubej rury. Pamiętaj, że laski nie szukają przygód seksualnych tylko raczej stałych związków. Ta koleżanka podchodzi Ciebie, ma błysk w oku gdy widzi jak traktujesz swoją dziewczynę więc pewnie chciałaby być na jej miejscu - jako twoja laska na stałe. Gdyby chciała cię przelecieć inaczej by to rozgrywała.

,,Młodość musi się wyszumieć'' co przez to rozumiesz ? Dla was młodość w*****aj wszystko póki młody dla was zycie opiera się tylko na sexie ? Jak zacznie teraz tak pędzić to i póżniej nie przestanie i tak zdradzi potem żona mu zbrzydnie rozwód , samotna matka z dzieckiem .

Gość gość
Autorze chciałbyś za żonę laskę która miała przed Tobą 15 kochanków?

Gość gość
graczu ile dałbyś w skali od 1 do 10 za urodę swojej dziewczynie a ile jej koleżance? Która wg Ciebie ma ładniejsze ciało, a która twarz?

Gość GraczWchodzącyDoGry
jeden z gości - może i była inna prawda, może nie pukali zawsze. Ale zawsze widziałem co tydzień inne ręce dziewczyn na szyi moich kolegów... ogromna rotacja kobiet w miesiącu :) Aniołek o piwnych oczach - prawdziwe, ale na bank jest na świecie, (na forum) ktoś kto takie akcje robił. jeden z gości - nic nie odpisała. Myslę że byliśmy i jesteśmy do teraz na mocnym kacu. Przynajmniej ja bo ostro popiłem ;D 50ShadesOfGreyToChłam - wskazówki jak dobrać się umiejętnie do koleżanki. Rozmowa dalej na Facebooku, jesli tak to jak ma sie toczyć umiejętnie żeby to sie sprowadzało na tor taki jaki chce. Czy spotkanie? Stary Wuj - piękna wypowiedz. Brak dawania lekcji oraz zrozumienie iż JESTEM MŁODY! (ale mam kobiete - tak nie musicie mi przypominać :D ) jeden z gości - tak myslałem zeby nic nie mowić o pieniądzach i samochodzie bo wyjdzie jako przechwalanie się, ale jestem na forum i nawiązałem o tym. W rzeczywistosci często spotykam się z opinią ludzi iż jestem skromny, nie przechwalam się. Więc jesli chodzi o to wszystko to zle zrozumiałeś. I od razu prostak, kij od szczoty, kark.. Jestem zwykłym chłopakiem, o normalnej sylwetce. I nie mam karku ani bicepsu jak Pudzianowski. A jedynie czym moge sie pochwalić to kaloryferkiem :) i własnie tym lubie sie chwalić! jeden z gości - krótko mówiąc, masz rację dobrą kolejnością lecieli i własnie to zaczynam widzieć. Ale... Jak to mówią : Jakbym wiedział że sie przewróce to bym sie kijem podparł albo sie położył :)

Gość maja mniej honoru niz prostytu
i dlatego wlasnie nie mam kolezanek.facet jak facet ale to niestety kolezaneczki czesciej inicjuja takie sprawy.faceci w przyjazni bardziej cenia sobie lojalnosc.ale jesli ma sie kolezanke to pewne jak w banku,bedzie probowala sie zblizyc do faceta.precz z kobietami.

Gość gość
I to wlasnie potwierdza ze kazdy facet powinien sie wyszlec za mlodu a nie tylko z jedna baba w lozku i tak do konca zycia. Predzej czy pozniej odbije mu palma. Moze ta kolezanka i jest chetna, ale lepiej by bylo jakbys sprawidzl grunt. Bo cos mi sie wydaje ze ona by chiala Cie odbic Twojej kobiecie a nie tylko sie z Toba bzykac bez zoobowiazan.

Gość GraczWchodzącyDoGry
50ShadesOfGreyToChłam - ja jeśli bym chciał zrobić jak uważam to chętnie poszedłbym na łatwizne - napisałbym/zaproponował spotkanie i powiedział prosto w oczy : słuchaj, jesteś bardzo pociągającą kobietą fizycznie, w dodatku dobrze sie z Tobą rozmawia i czuć kiedy trzeba żarty a kiedy trzeba to normalność i inteligencje. Chciałbym Ci dać taką rozkosz że będziesz sylabować moje imię. Wiesz co mam na myśli ;> jeden z gości - dlatego chce aby rozgrywało się to tak aby doszło tylko do seksu, a jeśli trzeba to będe leciał na dwa związki jeśli będzie tylko ta druga będzie chciała być tą drugą :D Aniołek o piwnych oczach - chyba za daleko wyjechałeś, ale masz rację. Tylko sęk w tym że robi sie to po to aby albo popróbować i przestać albo tak jak mówisz... Niektórzy nie przestają i rozwody... jeden z gości - nie nie chciałbym mieć takiej żony. jeden z gości - na wstępie dałbym każdej 10. Ale pewnie ta odpowiedz Cie nie sadysfakcjonuje i mnie również :D Hmmm ale chciałbym własnie zobaczyć koleżanki ciało i ją dopiero ocenić. Za twarz... kurde... musze dać jednak te 10 :) Ciało zostawie.

Gość GraczWchodzącyDoGry
przepraszam, efekt wczorajszej imprezy :) WyjechałAŚ :*

Gość gość
"jeden z gości - nie nie chciałbym mieć takiej żony." a do ilu facetów byś dopuszczał? i która jest ładniejsza, na pewno któraś jest trochę ładniejsza od drugiej...

Gość gość
i dlatego dziewczyny: - facetowi nie mówi się ilu miało się partnerów seksualnych - nie hajta się z pantoflem tylko wyrywa się największego r****cza i go rozkoch**e do granic możliwości

Gość GraczWchodzącyDoGry
maja mniej honoru niz prostytu - hmmm, moja dziewczyna ma dużo ładnych koleżanek co (nie oszukujmy sie - jestem facetem) mogą z nią konkurować pod względem urody :D Ale własnie każda z nich jakoś nie próbowała nawiązać ze mną takich relacji jak ta. A jak już nawiązała to nie mogłem sie oprzeć jak widać. jeden z gości - Własnie nie wiem jak sprawdzić dalej ten grunt :D

Gość gość
" Ale własnie każda z nich jakoś nie próbowała nawiązać ze mną takich relacji jak ta. " xxx Czyli wystarczyło ze byle laska była ładna i chętna i ty już rozmyślasz o zdradzie dziewczyny???? I TAK JĄ ZDRADZISZ, czy z tą czy z inną, ty już ją zdradziłeś ale jeszcze o tym nie wiesz :D

Gość GraczWchodzącyDoGry
jeden z gości - nie dopuszczałbym do mojej kobiety zadnego innego. To nie dobro publiczne prawda? jeden z gości - ja nawet chyba w przyszłości jeśli bym miał jakieś inne partnerki to nie interesowałoby mnie ilu było przede mną. Ważne że ja jestem teraz i liczy sie to co teraz :) Co do informacji z r****czem to pewnie coś w tym jest :)

Gość gość
dziwne że ta koleżanka nic nie napisała, może napisz jej czy ejj głowa po wczoraj nie boli albo coś takiego? :D i daj nam znać czy odpisała :D

Gość gość
Graczu a Ty pracujesz czy tlyko studiujesz?

Gość gość
Nie wypowiem sie na temat autora bo to poprostu DNO. I dlatego zawsze twierdze, że nigdy nie zwiaze sie z dwudziestokilkuletnim gówniarzem. Siedzi na kafe i zastanawia się jak w******ć kolezanke swojej dziewczyny. Twierdzi nawet,że nie przeszkadzalo by mu ciagniecie 2 zwiazków jednoczenie, a potem p******i farmazony, że jest normalnym grzecznym chłoptasiem, i że szanuje swoja dziewczyne. I w tym momencie ch*j człowieka ttrafia. AUTOR SZANUJE SWOJA DZIEWCZYNE? no tak r***ajac jej kolezanke. wow!