Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GraczWchodzącyDoGry

koleżanka mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
mówię ci posuzkaj neutralnego gruntu, możesz jechać do jej miasta na balety i niby przypadkiem spotkać, oczywiście bądz bez obecnej partnerki. raczej nie baw się w fejsa bo to może ją nakręcić zbytnio na związek a nie seks i jest zawsze dowodem, nawet jak nie piszesz w oczywisty sposob idzie sie domyslic. daj nam tu znak czy ta lalunia odpisala ;) i nie zwracaj uwagi na te moralizatorskie komenty, olewaj to bo jak im odpisujesz to jeszcze bardziej ich nakrecasz.

Gość gość
ludzie po co się tak nakręcacie, wiadomo ze on raczej jak znajdzie sposób to i tak ją zdradzi i że raczej nie bedzie z obecną dziewczyna (nawet jak zdrada się nie wyda) bo to słabe uczucie.

Gość gość
Autor dba tylko oswoje cztery litery. Ma gdzies czy zdrada zaboli jego dziewczyne. A to , że jej nie kocha to bylo wiadome od poczatku. Dla niego najważniejszy jest jego KAPRYS. Ja on to w któryms momencie napisał. Tak, to jest dla niego KAPRYS. Ale oczywiscie to nie przeszkodziło mu zgrywać grzecznego chłoptasia przez kilka stron watku. jeszcze troche a zrobił by z siebie ofiare.

Gość GraczWchodzącyDoGry
Poczekam jeszcze chwilę, nie będe sie wychylać przez pewien okres czasu z rozmowami do niej. Jeśli sama napisze, to zaczne kombinować na biegu całą rozmowe :) bo tu niestety nikt prócz kilku osóbek nie pomogł mi zbytnio. Dostałem tylko kubeł zimnej wody. Póki co, jestem czysty, nic nie robie żadnych ruchów... Czekamy... A przez ten czas może tu sie coś ruszy z odpowiedziami które mi pomogą :)

Gość gość
autorze wyobrażasz sobie że twoja obecna dziewczyna robi laskę twojemu kumplowi, on spuszcza jej się w paszczę a potem wraca do ciebie i ciebie całuje :D

Gość gość
Ale, każdy tutaj już chyba ma widoczny obraz postaci autora wątku. I nikt chyba juz sie nie nabierze w to jego ckliwe " nie wyszalałem się, ale szanuje swoja dziewczyne" Ok chce sie k***ić niech się k****, ALE NIECH NAZYWA RZECZY PO IMIENIU a nie wybiela sie na prawo i lewo!

Gość gość
dobrze prawisz - poczekaj jeszcze, najlepiej sam nie zagaduj jej na fejsie, niech to od niej wyjdzie. musisz uniknąć najgorszej opcji czyli: ani nie zabzykasz koleżanki i jeszcze wyda się intryga i stracisz obecną laskę. tego nie chcemy. pamiętaj że to jest ekstramalnie trudna sytuacja bo to koleżanka twojej laski no i odleglosc miast. a powiedz czy widujecie się gdzieś razem na baletach? np. jak jesteś ze swoją dziewczyna i jest też ta koleżanka? i czy to jest taka bliska koleżanka czy dalsza twojej dziewczyny?

Gość gość
albo może mógłbyś zadzwonić do niej i powiedzieć że potrzebujesz pomocy np. przy zakupie prezentu dla dziewczyny i zabierz ją do galerii handlowej, na kawę itp. wyczujesz sytuację czy ona jest chętna, no i nie wygada dziewczynie bo przecież chodzi o prezent dla niej. pokombinuj coś w tym stylu.

Gość gość
"Tak naprawdę czym jest dla ciebie miłość i na czym polega ?" - daj se siana, nie pierz bani autorowi, temat nie dotyczy miłości tylko jak zdradzić i nie wpaść.

Gość gość
"Pocałuj mnie w doope" jak masz faceta to już jest zdrada - propozycja pocałunku w pupe, nieładnie

Gość GraczKtoryWchodziDoGry
Ameryki nie odkryłeś mówiąc iż chcem po prostu uprawiać seks z jej koleżanką.

Gość gość
04.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość "Pocałuj mnie w doope" jak masz faceta to już jest zdrada - propozycja pocałunku w pupe, nieładnie . . . miało byc smiesznie, a wyszło zalosnie

Gość gość
a dajcie sie pasztetowi wyszalec, nikt go za nastolatka nie chcial, a teraz sie jakas niewyzyta trafila to niech se zamoczy, to on bedzie zyl ze swiadomoscia ze jest zdradzajaca szmata, bez jaj, zeby zakonczyc z dziewczyna i c***a nie potrafiaca zarywac dziewczyn tylko czekajaca az same przyjda.

Ogólnie to nie widuje owej koleżanki wcale. Bo ja jak wspomniałem studiuje a pozajeciach pracuje. Ona też nie wpada do mojego miasta wiec ciężko bardzo żeby złapać się gdzies. Balety też odpadaja

a minety jeszcze nie robilem, jak na razie to tylko klasyk, dlatego chce zobaczyc jak to jest, nie jestem taki obeznany jak wam sie wydaje

Gość gość
no trafila sie jedna co go chciala i ten juz myslii ze maczo. takie to typowe dla polskich facetow.

na sama mysl, ze moge zdradzic, ze ktoras pociagam, ze moja dziewczyna czeka na mnie w domu nieswiadomie a ja wracam od innej, az mi staje! Chce byc kims!

Lecą podszywki. Uwaga

Nie moja wina, ze zadna mnie nie chciala! Musze podbudowac moje meskie ego! Bede zdradzac i koniec. A jak moja dziewczyna sie dowie to trudno, moj sprzet musi dostac to na co zasluguje

Zostaw mnie ty gagatku! Pedraku ty! Nie podszywaj sie! Fakt, moze kiedys zadna mnie nie chciala i zazdroscilem innym, trzymalem sie mojej, bo balem sie ze nie bede mial gdzie wsadzic, ale teraz czas to zmienic!

Ja jestem graczem PLAYEREM, ktory wlasnie wchodzi do gry! To ja! Michał z Podkarpackiego! Czekam na chetne, mam samochod a wy zazdroscicie i tyle

Wy w tej waszej głupocie mowicie wlasnie prawdę ;) poważnie. Gdy moi koledzy jeszcze w czasach gimnazjum (pewnie mnie wysmiejecie) obracali sobie panienkami najlepszymi w szkole, to żadna wlasnie nie zwracała na mnie uwagi. Przyszedł czas liceum i te wlasnie panienki zaczęły podbijać same do mnie. W gimnazjum ubieralem się w szerokich spodniach i bluzach z kapturem. Idąc do liceum zmieniłem styl, i nie ukrywając teraz się moge tu pochwalić : Hugo boss, lacoste, tommy hilfiger D&G to mnie kręciło bo wiedziałem ze na to lecą dziewczyny a i mi bylo w tym dobrze. Z biegiem czasu wydoroslalem. Niedoskonałości z twarzy które mialem w drobnych ilościach poznikały i tak to sie toczy do dzis ;)

Co ja pacze? Pacze ja co? Gadam sam do siebie? A ktora pogada do mojego microfonu? Prosze o rady, jak byc dobrym kochankiem? Jak zagadac do kolezanki na fb? Co napisac?

Co ja pacze

od pozdrawiam podszywa. Dalej siebie nakrecaj sam sobie odpisujac ;D ja juz się odlaczam. BEZ WZGLEDU NA WSZYSTKO NIE PISZE JAKIS CZAS POSTÓW!!!!!

Nie, serio teraz pytam, co konkretnie napisaj do tej kolezanki? Moze cos w stylu "hej, co porabiasz? Jak po wczorajszym, moze moge ulzyc Twoim cierpieniom jakos? Jakmasz jakis pomysl to jestem do uslug" ?

Albo z mostu, "pocwiczymy kamasiutre??" nie wiem kompletnie jak zagadac, nie jestem dobry w te klocki, szczerze to boje sie zagadac w realu, a jak pojde w koncu do niej to tez troche sie obawiam, ze nie podolam jej wymaganiom