Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GraczWchodzącyDoGry

koleżanka mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość GraczWchodzącyDoGry
jestes z gości - nie nie, nie wystarczy tu pierwsza lepsza żeby zrobić skok w bok. O nieeeee. Ta ma to coś a pech i szczęscie chciało że jeszcze akurat ona nawiązuje relacje. :D Ps. Jestem troche wybredny. To sie nazywa zdrada emocjonalna :D czy umysłowa :D Aniołek o piwnych oczach - zostawić nie zostawie bo jest dobrze. I wiem że źle robie, ale ciągnie mnie do tego jednorazowego skoku w bok.

Gość gość
nie szanujesz dziewczyny i tu bądź wobec siebie szczery, czy gdyby ona knuła zdradę z twoim kumplem to byś uważał że ciebie szanuje?

Gość Andriu0098899
Autorze a co gdybyś zdradził dziewczynę z koleżanką, pare razy byście uprawiali seks i nic by się nie wydało - chciałbyś dalej być ze swoją dziewczyną? chciałbyś żeby kiedyś była twoją żoną? Po tym skoku w bok?

Gość GraczWchodzącyDoGry
jeden z gości - pewnie odsypia, do tej pory nie ma jej na facebooku :) więc nie będe pisał do pustego okna :D jeden z gości - studiuje, po zajęciach dorabiam, głównie praca fizyczna. Mimo tego iż mam od rodziców spory zastrzyk pieniędzy nie chce ciągle ciągnąć, chce też pokazać iż te 200-400 zł w weekend wpada i ja na to pracuje :) Lecz są dni gdy biore dużą ilość pieniędzy (Ps. NIE CHWALE SIĘ JAK JUŻ KTOŚ WCZESNIEJ WSPOMNIAŁ) jeden z gości - zwróce uwagę grzecznie - polecam czytać do końca a nie ucinać wszytsko :). Szanuję moją kobiete ale w tej jedynej kwestji JEDNEJ JEDYNEJ odbiłem na bok. To z kim ja mam się związać? Jak mam 20 lat? Z 14 latką? czy 50? Oczywiście nie obrażając tutaj ani młodych ani starych. Jestem z moją rówieśniczką.

Gość gość
Po pierwsze autorze Ty jesteś jeszcze dzieckiem, a nie mężczyzną. Z mężczyzną nie masz nic wspólnego. Jeśli chcesz r****c. To sobie r***aj, ale nie krzywdź przy tym innych. Zostaw dziewczyne i bzykaj się, aż Ci jaja spuchną. Po drugie, nie p*****l, że szanujesz swoja dziewczyne. Szanowanie= wierność. Gdybyś ja szanował zwalił byś sobie konia myślać o tamtej i tyle, bądx zerwał z nia i dopiero bzykał tamta. No a le właśnie, ty jestes 20 letnim gówniarzem, który myśłi że swoim samochodem świat zdobędzie. także uważam, że trzeba się wyszaleć zanim się związesz na stałe z kimś. wieć imprezuj sobie, zmieniaj sobie dziewczyny, ale będac singlem. Bo w tymmomencie przestan sie wybielać bo jestes poprostu zwykłymk***sek, który ma w d***e uczucia swojej dziewczyny! CZY TEGO CHCESZ CZY NIE!

Gość gość numer 111
Autorze czy kiedykolwiek wcześniej myślałeś o tym że za mało miałeś lasek, ze chciałbyś zdradzić?

Gość GraczWchodzącyDoGry
jeden z gości - powiedziałbym iż szanowała mnie pod każdym względem ale nie tym jednym. Aniołek o piwnych oczach - szczęka mi opadła. Dobre myślenie, dziękuje. Andriu0098899 - tak, jestem pewien że te pare razy seksualnych rozkoszy zakończyłoby moje podboje i przysiągłbym sobie iż KONIEC nie zrobie tego więcej nawet gdyby to było MEGA DOZNANIE i by kusiło... a wole mam silną. Chce po prostu spróbować. Tak chciałbym dalej być ze swoją dziewczyną, i chciałbym żeby była moją żoną po tym skoku w bok (i żeby sie to nie wydało nigdy)

Gość GraczWchodzącyDoGry
jeden z gości - nerwy mi puszczają w tym momencie i powiem iż to jest głupota. Ten samochód to jest jak ziarnko w piaskownicy co nie ma nic do rzeczy :). Dobrze jestem dzieckiem ale jestem płci męskiej i będe się nazywał mężczyzną :). Szanowanie = wierność. Ok. Jakbym zwyzwał moją kobiete to dalej byłby szanowana bo byłbym wierny prawda? (A taki mądry/mądra :) ) gość numer 111 tak, myslałem o tym że miałem mało dziewczyn.

Gość gość
kiedyś zdradził mnie facet z którym byłam 2,5 roku. do dziś wspominam tę traumę - ból i cierpienie. Dziś mam totalnie to w doopie i cieszę się że tak się stało, że dzięki temu definitywnie wykreśliłam go z życia i poznałam co to prawdziwa miłość. Wtedy jednak przeżyłam piekło. Zdrada jest najgorszym chamstwem jakie możesz zrobić partnerowi. Ludzie sobie radzą, ze partner zginie w wypadku - jakoś się z tym godzą, ale ze zdradzą nie można sobie poradzić. To jest najgorsza krzywda jaką możesz zrobić swojej dziewczynie, która wyraża że jej nie szanujesz, nie szanujesz jej uczuć, jej życia... Przecież ona po tym może się załamać, może zawalić studia z rozpaczy. Ja tak miałam, zawaliłam rok na studiach, nie chciałam być z nikim, czułam sie jak najgorsza, po długim czasie się pozbierałam. Teraz wiem że szkoda było na to czasu i że w sumie dobrze się stało. Ale co swoje przeszłam to przeszłam. Sto razy wolałabym żeby mnie facet rzucił i poszedł do innej niż zdrada.

Gość GraczWchodzącyDoGry
jeden z gości - jestem tu neutralny, bo stawiam sie po obu stronach barykady. Mojej - chce zdradzić i Mojej(waszej) iż nie chce i nie zdradzę. Tu Ci tylko mogę powiedzieć iż mogę sobie jedynie w paru procentach wyobraźić ten ból jaki przeżyłaś. Ale sie pozbierałaś i to najważniejsze. Tak trzymaj !

Gość gość
nie masz silnej woli :D przecież już uległeś :D nie bądź aż takim hipokrytą :D

Gość gość
Jak chcesz zdradzic zly obiekt wybrales do tego. TO JEST KOLEZANKA TWOJEJ DZIEWCZYNY. Trzeba byc glupim zeby miec pewnosc ze owa dama po akcie nie bedzie chiala Cie wsypac i nie powie wszytkiego Twojej dziewczynie. A wydaje mi sie ze owa dama co jest chetna to nie jest chetna tylko na sex ale pewnie mysli ze rzucisz dla niej obecna dziewczyne.

Gość gość
Laska napisała Ci parę zdań na fb, oceniła kilka fotek a ty już wymiękasz? słaby jesteś koleś

Gość gość
jaki laps, jego nie ciagnie ani jedna ani druga, to szczyl, ktory teraz bawi sie w zwiazek, a ciagnie go do zdrady, zeby potem chwalic sie kolegom i dowartosciowywac, gdyby zerwal z ta pierwsza to juz by nie bylo takiej adrenaliny, a malemu o to wlasnie chodzi. Ty smarku lepiej potrenuj swojego pikuta konczacego po 30sek a potem startuj do kobiety z oferta sexu buehuehue

Gość twój mąż
jeden z gości - hmm w sumie racja, masz mnie :D ale tak poważnie to mam, mam :) jeden z gości - właśnie, koleżanka mojej dziewczyny.... Dlatego to jest tak truda misja. Można wygrać = nastukać pare numerków, i na tym sie kończy. Albo nastukać parę numerków i będzie czegoś chciała więcej... Ja powiem nie : i sie zacznie. Finał będzie wszystkim znany. Lodowisko. Albo na starcie mogę zaliczyć wtope bo może ona nie chce NIC :D

Gość GraczWchodzącyDoGry
twój mąż jeden z gości - hmm w sumie racja, masz mnie smiech.gif ale tak poważnie to mam, mam usmiech.gif jeden z gości - właśnie, koleżanka mojej dziewczyny.... Dlatego to jest tak truda misja. Można wygrać = nastukać pare numerków, i na tym sie kończy. Albo nastukać parę numerków i będzie czegoś chciała więcej... Ja powiem nie : i sie zacznie. Finał będzie wszystkim znany. Lodowisko. Albo na starcie mogę zaliczyć wtope bo może ona nie chce NIC smiech.gif

Gość gość
Przeciez on juz podjal decyzje. Bedzie r*ko raz potem drugi i kolejny az sie wyda. Zalosny chloptas.

Gość GraczWchodzącyDoGry
jeden z gości - no troche sie podj****em, ale też nie bez powodu prawda :)? jeden z gości - mimo epitetów od lapsów i szczyli masz racje, chodzi tu troche o te adrenaline. A jesli chodzi o mój sprzęt to często uważam że jest aż za duży :/

Gość gość
ja pierdziele jakbym miała mieć męża który kiedyś mnie zdradził z koleżanką i o tym nie wiedzieć to p******ę wolałabym zostać starą panną a nie taką frajerówą żałosną, której facet na boku dyma koleżankę, ale dół

Gość gość
Zawsze pamiętaj o gumie i r u c h a j fajne laski, to co w y r u c ha s z to twoje, tego ci nikt nie zabierze a jak będziesz miał 30 lat, to się ustatkujesz i poszukasz poukładanej dziewczyny, odpowiedniej na żonę. Ja tak robiłem jak byłem młody brałem wszystko co fajne. Teraz za c h u j a nie skoczę w bok bo po prosu już się wyszalałem, mam żonę dzieci i fajne wspomnienia. P.S. Pamiętaj o gumkach, to podstawa.

Gość gość nr 13
Ej a może pogadaj o tym ze swoją dziewczyną? W końcu to jej koleżanka - niech z nią podaga i się dowie czy tamta jest zainteresowana. Tylko pamiętej, żebyś powiedział swojej dziewczynie, że ją szanujesz - i wtedy na pewno się zgodzi zadagać z koleżanką. No z tym, że skoro Ty bierzesz się za jej koleżankę to wypadałoby podsunąć dziewczynie jakiegoś Twojego kolegę (tak na jeden raz - bo może ona też się nie "wyszalała").

Gość gość
twoja laska to żałosna frajerka że ma takiego ciecia za faceta co starzy go utrzymują w wieku 20 lat i pisze na kafe że chce ją zdradzić z kolezanką hahahahahaaaa :D

Gość gość
Samochód ma wiele do rzeczy bo o nim wspomniałeś. Niemowlak tez może byc płci męskiej i to nie znaczy, że trzeba go nazwac mężczyzną. Mężczyzną nie jestes bo nie masz przysłowiowych jaj. Do tego jesteś strasznym hipokrytą. Uderzenie czy zwyzwyanie swojej partnerki to także oznaka jej nie szanowania, ale to nie wyklucza drugiej opcji czyli zdradzam= nie szanuje. Nie wiem co ma piernik do wiatraka.I zdrada i zwyzywanie może być oznaką braku szacunku. I tyle. Gdyby to ona Cie zdradziła, nawet jeśłi byłby to jednorazowy skok to co byś zrobił? Napewno stwierdziłbys, że cie nie szanowała itp. NO ALE TY ZDRADZIĆ MOZESZ NIE? Bo co? Dlaczego ty masz prawoa ona nie? Odpowiedz mi? To jest chociażby przykład twojej hipokryzji. Gdybyś miał jaja i BYŁ MĘZCZYZNA to zamiast tego p********ia " jestem dobry i kocham ją tylko mnie jaja swędza" Napisał byś bez owijania to co wszyscy wiedza " ze porpstu masz ochote na bzykanie" i tyle. I nie pisz, że ni e jesteś zwykłym samcem ktory przeleci każda bo jesteś wymagający. Bo tak naprawde zaden facet nie przespi sie i nie bedzie ryzykował dla kobiety, która go nie pociaga. nastepnym dowodem na to, że masz iq małpiatki. A dokladniej ze penis zajął miejsce mózgu jest to, że chcesz się brać za kumpele swojeje dziewczyny. ZAmiast ostrzec swoja dzieczyne ( BO PRZECIEZ JA TAK WIELCE SZANUJESZ), że ma takie koleżanki. To ty chcesz osobe ktora kochasz ( I SZANUJESZ BUAHAHAH) skrzywdzic podwójnie. BRAWO! Już pomijając fak, że ta zdrada wyjdzie na 99%. :D Noale ok przeziec ty jesteś MENSZYZNOM!:p i jestes taki madry!

Gość gość
Zawsze pamiętaj o gumie i r u c h a j fajne laski, to co w y r u c ha s z to twoje, tego ci nikt nie zabierze a jak będziesz miał 30 lat, to się ustatkujesz i poszukasz poukładanej dziewczyny, odpowiedniej na żonę. Ja tak robiłem jak byłem młody brałem wszystko co fajne. Teraz za c h u j a nie skoczę w bok bo po prosu już się wyszalałem, mam żonę dzieci i fajne wspomnienia. P.S. Pamiętaj o gumkach, to podstawa. xxx ciekawe ilu facetów r****ło twoją żonkę albo bedzie r****ć twoją córkę ;) mam nadzieje że tylu ile ty miałeś lasek i oczywiście we wszystkie dziurki

Gość GraczWchodzącyDoGry
jeden z gości - o konkret wypowiedz :) jednak są tacy ludzie. P******ł, wyszalał, znalazł żone, ma dzieci, już nic nie kombinuje. Można? Można! o gumkach pamiętam :) ZAWSZE! i dziękuje za przypomnienie :) gość nr 13 - dziwna wypowiedz, nie zrozumiałem z tego nic. Troszeczke chaotyczne. Jedynie wyczułem ironie o podsunięciu kolegi mojej dziewczynie.

Gość gość
facet który tak r****ł w młodości dobrze prawi. I to jest własnie męzczyzna. I on ma to czego ty autorze nie masz. JAJA. i dlatego on może się znazywac męzczyzną, a Ty nie.

Gość gość
ta wypowiedź była ironiczna autorze ale jestes za głupi, żeby ironie zrozumieć buahahahahahhaha

Gość gość nr 13
I wcale mnie nie dziwi, że nie zrozumiałeś - z Twoich wypowiedzi wynika, że nie jesteś szczególnie bystry...

Gość gość
Skoro liczysz sie z "lodowiskiem" to po co ciagniesz swoj "zwiazek". Przypominasz mi kogos kogo znalam lata temu. Mial sliczna dziewczyne a za jej plecami ru*al co tylko sie dalo ( nieraz niezle pasztety) ale do czasu. Chyba znasz koniec?