Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GraczWchodzącyDoGry

koleżanka mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość GraczKtoryWchodziDoGry
Albo lepiej! Podjade to niej moim samochodem i bede z nia rozmawiał nie wysiadajac z niego! Zrobie wieksze wrazenie!

Potem podjade moim czrnym BMW i zapuszcze manieczki DJa Krisa

Gość gość
szczam ze smiechu, koles ale ty masz n******e w glowie, tak zarzuc jej pigulke g****u, ona nic nie bedzie pamietala, wiec nie wygada twojej dziewczynie, a i ty dostaniesz to czego chcesz

Serio tutaj można zaczernić nicka? A będe miał wtedy wiekszy szacun wsród ludu? I wiecej lasek do r******a?

Gość gość
Szkoda bo podzszyw by przynajmniej zabawny a ty zalosny

Gość komędoza
Podszyw prawde Ci powie! Autorze zapamiętaj to sobie:) Ale ty oczywiście dalej uważasz, że jesteś najmadrzejszy a cała reszta, która ma inne zdanie od Ciebie jest głupia:)?

Dobra, jestem. Kolezanka jest nadal niedostepna, ale wyslalem jej taka wiadomosc: "Czesc, co tam? Nie pamietam zbytnio co wczoraj do Ciebie pisalem, ale wydaje mi sie, ze mielismy sie spotkac i sprawdzic jak zaradzic pustce w Twoim lozku"

Gość dziewczynaGraczaWchodzacegoDo
Misiaczku a ja ci nie wystarczam:( przeciez mnie szanujesz!!!!!!!!!!!!!!?????????

Wiem wiem, zazdroscicie, ale mam to w d... Teraz ide pod prysznic, moja dziewczyna pojechala do kolezanki:D (nie tej), wypefrumuje sie, w samochodzie zapodam Barry White, kupie wino i podjade do niej, dzis w nocy stane sie mezczyzna!

Gość juzNiedługoSieRozprawicze
To ja jestem Autorem! Podszywy won!

Gość dormidfasola
Podszywy sa przynajmniej smieszne:D I madrzejsze od ciebie:* muaaa

Gracz One daruj sobie, marne te Twoje podszywy. Ja jestem zalozycielem tematu a Tobie juz dziekujemy, nie wysilaj sie. Czekam na wasze opinie, czy dobrze jej napisalem? Co powinienem jeszcze zrobic, zeby pokazac ze jestem mezczyzna?

Gość urocza Cipeczka
Autorze? Masz ochote?

Nie reagujcie na te podszywy gimbusy, ja na razie przestaje pisac, ide sie szykowac, moze ona w tym czasie odpisze i dam wam pozniej znac, czekam na wasze wpisy, poczytam je pozniej . Nara zawistni i ci kumajacy czacze

Gość gość
Dam polizać moją maczugę miłej Damie :)

Gość dormidfasola
No tak za to Ty jestes wybitnie inteligetny zakladajac takie topiki🖐️

Gość gość
autorze napisze jeszcze na koniec od siebie - akurat gimbaza skończyła lekcje i się nudzi i się podszywa. olej to. przemyśl wszystko raz jeszcze za i przeciw. pamietaj żeby nie zostawiać oczywistych śladów typu rozmowa na fejsie czy smsy i używać gumek - to taka podstawa. najlepiej jakbyś znalazł jakiś sposób do przypadkowego spotkania. mozesz próbowac też zagadywać na fejsie ale ciężko będzie żeby pisac tak ze w razie czego dziewczyna się nie zorientuje jak to zobaczy.

Gość urocza Cipeczka
ale ja sie oddam tylko autorowi:) Bo on szanuje kobiety!

Gość Mery1_1
Rozumiem Cię doskonale... Też nie wyszalałam się 'za młodu' a teraz jestem na studiach a chłopak obecnie za granicą... Mam mieszkanie, ciągnie mnie żeby kogos poznac ciekawego... cos przeżyc... Warunki są takie sprzyjające a ja nic... A Tobie polecam poznać może inną dziewczynę... bo wiadomo jak to koleżanki... za życzliwa moze sie wygadać jak nie teraz to w przyszłości

Gość goscJa
Moze mi ktos w skrocie napisac czy autor zagadal do tej kolezanki ? Przeczytalam trzy strony , ale nie mam czasu wiecej , a tu jakies podszywy tez grasuja . M Nie wiem na czym sprawa stanela , ale na moje oko autorze to kolezanka zagiela na ciebie parol. Dodatkowo jestes lakomym kaskiem z kasa i samochodem . Nie licz na bzykanie , bo ona chce cie zlapac na dluzej , po drugie ona sama powie twojej kolezance ze sypaicie . Bo wie ,ze twoja dziewczyna cie pogoni i bedziesz juz jej ( kolezanki) I na konec dziewczyna nic warta , skoro bierze sie za chlopaka swojej kolezanki . ZERO !

Gość gość
Robisz jak uważasz, ale qrwa ludzie jesteśmy ludźmi ! Po co ranić osobę którą kochasz ? Nie ogarniam dzisiejszego świata, dzisiejszych ludzi i ich "wartości".. Chcesz ruch ać to ruch aj, ale bądź singlem, a nie obiecujesz kobiecie szcześliwe życie aż po grób !