Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GraczWchodzącyDoGry

koleżanka mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
Autorze po co piszesz ze się świetnie ubierasz, dobrze zarabiasz, masz kasę i samochód, masz dużego i jesteś świetnym kochankiem oraz facetem. Nieważne jak jesteś "wspaniały" i tak żadna z dziewczyn które tu są i czytają co napisałeś nie chciałaby takiego faceta. Bo żadna nie chciałaby być zdradzona.

Gość gość
Ale wiekszość z nich jest zdradzana i same również zdradzają. Teraz jest Twój czas więc daj sobie z przebywaniem tutaj tylko zacznij kożystać z życia, bo inaczej na starość nie będziesz mógł sobie powiedzieć widząc przechodzącą fajną d u p ę taką miałem, a będziesz mógł za to sobie powiedzieć ciekawe jakby to było z taką i nigdy się o Tym nie przekonasz. Większość tych kołtunów jakie tu piszą to lampucery które w życiu nic nie przeżyją fajnego tylko będą się użalać nad swoim losem. Fajne dziewczyny też kożystają z przywileju młodości ponieważ czsy się zmieniły. P.S. I pamietaj co cijuż tu pisałem pamiętaj o gumach.

Gość gość
Naprawde jedynym celem jaki facet ma i zarazem jedynym osiagnieciem faceta może byc zaliczenie ladnej dziewczyny? Nie jestem stara lampucera. I wiem co to seks dla zabawy bez zobowiazan. Ale nigdy nie przespałabym sie z facetem ktory jest aktualnie w "szczesliwym zwiazku" i gdyby mi jeszcze walnął tekstem, że szanuje swoja dziewczyne to widziałby mnie po raz ostatni! Bzykanie bzykaniem, ale są jakieś zasady. Bo narazie autor nie jest żigolakiem który puka na prawo i lewo tylko kłamliwym szczurem, który bo się zerwać z laska nie dlatego, że ją kocha tylko dlatego, że boi się, że nie bedzie miał dostawy seksu. OT CO!

Gość gość
"Ale wiekszość z nich jest zdradzana i same również zdradzają. Teraz jest Twój czas więc daj sobie z przebywaniem tutaj tylko zacznij kożystać z życia, bo inaczej na starość nie będziesz mógł sobie powiedzieć widząc przechodzącą fajną d u p ę taką miałem, a będziesz mógł za to sobie powiedzieć ciekawe jakby to było z taką i nigdy się o Tym nie przekonasz. Większość tych kołtunów jakie tu piszą to lampucery które w życiu nic nie przeżyją fajnego tylko będą się użalać nad swoim losem. Fajne dziewczyny też kożystają z przywileju młodości ponieważ czsy się zmieniły. P.S. I pamietaj co cijuż tu pisałem pamiętaj o gumach." ____________ Rzygam :-0 Facet ty w slownik zainwestuj , bo kiedy byla pora na nauke ty sie za fajnymi dupkami uganiales . I co ci na starosc ? Byki walisz jak gimbus. KORZYSTAC KORZYSTAC KORZYSTAC !!!!!:-0

Gość gość
albo do konca zycia bedzie patrzyl w lustro z ochota naplucia na niego i swiadomoscia ,ze mial kogos wartosciowego i stracil dla zwyklej d**y . Bo dupa to dupa , wszystkie takie same ,liczy sie cos wiecej.

Gość gość
dobrze, ale współczuje twojej dziewczynie :(

Gość GraczWchodzącyDoGry
Przeżyłem najlepszy seks w życiu wczoraj z moją kobietą i wszystko mi sie wybiło z głowy. Przemyślałem po całym naszym erotycznym ekscesie... Rozmawialiśmy i wyszedł głupi temat pod wieczór. Rozmowa była już w tonie lekkiego krzyku. Tematem rozmowy a raczej już początku kłótni było spotykanie się z płcią przeciwną. Czyli ja sie spotykałem z koleżankami.... ona z kolegami. O jednego byłem troszke więcej niz troszke zazdrosny. Więc poszły słowa : Pamiętasz ten spacer rok temu... po co, dlaczego, z kim, gdzie, co było? I zacząłem wypytywać o tego kolege i tamten zeszłoroczny z nim spacer. JA JUŻ PO TYM SEKSIE POWAZNIE WYBIŁEM SOBIE Z GŁOWY ZDRADĘ PONIWAŻ MOJA KOBIETA BYŁA UBRANA W TAK BARDZO NAKRĘCAJĄCY MNIE STRÓJ I SZPILKI ŻE SZOK. + DOSZŁO DO MNIE MYŚLENIE IŻ MAM BARDZO WPORZĄDKU KOBIETE ŻYCIE MI SIE Z NIĄ UKŁADA JEST SKARBEM BO RÓZNI SIĘ OD TYCH "BLACHAR" I MAM UDANY SEKS. Kontunuując wątek : Ona zaczeła odpowiadać na moje pytania... I powiedziała : "kłócisz sie ze mną o stare ŚCIEMY" i nagle ona zbladła jak ściana i jej mina też kaminna. Ja to samo, i w krzyku powiedziałem żeby sie wynosiła.

Gość GraczWchodzącyDoGry
Przejęzyczyła się troszeczkę. Podsumowując.

Gość GraczWchodzącyDoGry
No seks nieziemski, gorzej że ona "NIBY" fatalnie się przejęzyczyła.

Gość GraczWchodzącyDoGry
bo słowo "ściema" = "kłamstwo" a powiedziała "Kłócisz sie ze mną o stare Ściemy" :/

Gość gość
oj chyba specjalnie szukasz dziury w calym ,zeby miec pretekst do zdrady . To samo wyciaganie starych spraw , wypytywanie sie , czepianie itp . Ty szukasz pretekstu zebys mogl sobie pouzywac z kolezaneczka i nie miec wyrzutow sumienia . Zal :-0 . Tak , niby sie przejezyczyla , och straszne co zrobila , no to juz masz powod zeby umowic sie z kolezanka na seks .. Z E N A D A . :-0 Masz w porzadku kobiete , seksowna , ladna na 10 , wierna , kochajaca , aszukasz nie wiadomo czego , bo cie inna dupa kreci . Ta inna to ma cie na oku i chce zajac miejsce obecnej . Nie mysl ze to chodzi o jeden skok w bok . Powiem tak " MIALES CHAMIE ZLOTY ROG ......"

Gość GraczWchodzącyDoGry
nie, akurat sie nie czepiałem i nie szukam pretekstu do zdrady ani jej nie szukam ma chama :)

Gość gość
"Ale wiekszość z nich jest zdradzana i same również zdradzają. Teraz jest Twój czas więc daj sobie z przebywaniem tutaj tylko zacznij kożystać z życia, bo inaczej na starość nie będziesz mógł sobie powiedzieć widząc przechodzącą fajną d u p ę taką miałem, a będziesz mógł za to sobie powiedzieć ciekawe jakby to było z taką i nigdy się o Tym nie przekonasz. Większość tych kołtunów jakie tu piszą to lampucery które w życiu nic nie przeżyją fajnego tylko będą się użalać nad swoim losem. Fajne dziewczyny też kożystają z przywileju młodości ponieważ czsy się zmieniły. P.S. I pamietaj co cijuż tu pisałem pamiętaj o gumach." .......................... FRAJERZE JA W TYM CZASIE rozkręcałem pierwszy biznes jak ty za d****i ganiałeś, dzisiaj mam trzy, dla mnie to ty przegrałeś życie i zmarnowałeś czas :D 🖐️

Gość gość
"ja mam swoją kobiete z którą życie mi sie układa," I jak tu zrozumieć facetów, pustak z ciebie

Gość GraczGraczej
Nie zdradzilem, sprawa ucichla bo mi sie odechcialo oraz nie mialem pomyslu na zdrade bez dowodów.

Gość gość
to jest ero:) , a nie rozpatrywanie moralnych stron zdrady:)

Stary, ogranij się, to Ty ustalasz reguły gry, jesteś facetem, a wchodzisz na babskie forum pytać czy zdradzić swoją dziewczynę ? To ty masz jaja więc zdecyduja się komu mają służyć ?

Gość gość
"i pamiętaj raz sie żyje"..tak...to dlaczego marnować,niszczyć życie tej biednej dziewczynie? Też ma je jedno. Niektórzy z powodu zdrady popełniają samobójstwa!!! To jest poważna sprawa,będąc z kimś jesteśmy odpowiedzialni za tą osobę!! A w życiu nie można mieć wszystkiego.Albo związek,albo seks bez zobowiązań...albo bycie gnojem i zniszczenie komuś życia. Ja nie rozumiem,jak można chcieć w przyszłości ożenić się z kimś,kogo zamierza się zdradzić? Przecież taki związek nie ma sensu,bo jest nieprawdziwy,zakłamany. Ja bym sie załamała gdybym miała mieć takiego faceta :O Sama mam 20 lat.I to co on pisze to jak dla mnie jakiś koszmar... ''On oczywiście zaliczył kopa w d**e, płakał strasznie, latał za mną jeszcze rok czasu'' - to jest żałosne,heh,najpierw facet wieelki kozak,co to nie on,jak sie fajnie zabawi z jakąś panienką i wróci potem do swojej kobiety,a jak sie wyda to płacz i zgrzytanie żebami i nagle sie chłoptaś budzi,że zrobił źle. Zdrada jest nie tylko w małżeństwie.Zdrada jest jak sie obieca wierność,a to nie tylko w małżeństwach jest.Poza tym nie wyobrażam sobie wziąć ślubu z kimś kto już przed nim by mnie zdradzał. Facet jest dumny bo jest ze swoją az 3 lata!! to jest k***a krótko a nie długo. Długo to 20 lat. ''Zdradzał mnie facet, i co z tego?'' - dla Ciebie nic,a dla kogoś to może być koniec świata. ''Ludzie nie są monogamiczni'' - niektórzy są.Np ja ''ale na prawdę jestem perfekcjonistą i jak będe pukał to pukne, że sie to nie wyda'' - pukać to można do drzwi gnojku. A takich "cwaniaków" jak ty to już było troche i teraz zgrzytają zębami bo sie przejechali na swoim pseudosprycie. ''Ale jeśli okazałby się że w życiu codziennym, i łóżkowym jest lepsza od mojej obecnej dziewczyny to czemu nie zmienić?'' - Już zostaw swoją dziewczynę.Po co być z kimś kogo nie uważa sie za najlepszego i wyjątkowego?