Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rodzyn

ODCHUDZANIE PAŹDZIERNIK 2013 kto wbija

Polecane posty

Gość cytrynowa_dama
żenujące to jest to,ze ktoś się podemnie podszył i nawet nicka nie umiał dobrze wpisać :/ to wyżej to nie ja. "cytrynuwa" żenujące. Ja zjadłam dzś 2 banany,bułkę fitness z salami. teraz tłukę schabowe :]

Gość cytrynowa_dama
Rodzyn pierwsze słyszę o tym,żeby nie ćwiczyć na początku jak się wprowadza dietkę,więc to mit :D ćwiczenia na tyłeczek?:D najlepiej przysiady! a z ćwiczeń to: jestes na czworaka i nogę unosisz do boku(ugiętą jak piesek ,który sika ;-) jak najwyżej,jak najmocniej. i na czworakanoga ugięta do tyłu wymachy do góry. No i oprócz powtórzeń najlepiej też spinać mięsnie posladkow na kilka sekund i trzymać. można też położyć się na plecach,ugiąc nogi(stopy na ziemi trzymasz) i unosisz biodra do góry.20powtózeń, ostanie spinasz pośladki w powietrzu i trzymasz 10sekund.

Gość Żabelek
Cześć dziewczynki:-) Jak tam Wasze diety?Ja dziś miałam ważenie,no i cieszę się bo wreszcie coś tam drgnęło,wygląda na to że jest 3kg mniej.Szczerze mówiąc to różnicę widzę głównie po tym jak wyglądam-wcześniej jak ćwiczyłam to podskakiwała taka wielka góra tłuszczu,no a teraz ta góra znacznie się zmniejszyła,huurra!!! Te dziewczyny które przekroczyły kiedyś wagę 90kg,na pewno wiedzą jakie to z******te uczucie,gdy wreszcie zaczyna się chudnąć i wyglądać lepiej.I to też mnie mocno motywuje,chociaż czasami tak strasznie nie chce mi się ćwiczyć,mam ochotę rzucić to,ale za każdym razem jakoś udaje mi się przetrwać kryzys. Tak też sobie czytałam jak się odżywiacie,kochane...i stwierdzam że tak dietetycznie to ja nie jem.Ze dwa razy w tygodniu zdarzy się coś słodkiego,jakieś masełko do pieczywa,jem też ziemniaki i ryż,czasami jajecznicę z kiełbaską.Odchudzałam się już milion razy i za każdym razem kiedy dieta była zbyt ostra,to tak strasznie tęskniłam za normalnym jedzeniem,że doszłam w końcu do wniosku,że wszystko muszę robić z głową,lepiej zjeść jeden kawałek czekolady niż odmawiać sobie,a potem rzucić się na nią i połknąć w całości.Póki co,tego się trzymam. A tak zmieniając temat,to czy możecie mi poradzić,czym smarować bolące kolano?

Zabelek probowalas masci konskiej?? moj maz kiedys uzywal mial zapalenie kieszonki stawowej czy jakos inaczej to sie zwie bardzo mu pomaagla i ja w ciazy stosowalam bo przytylam 25 kg i kregoslup mnie bolal i wlasnie jedno kolano bolalo i smarowalam bardzo przyjemnie rozgrzewa ta masc

poza tym bylam dzis grzeczniutka sn: pol serka wiejskiego kawalek ciemnej bagietki pol papryki i dwie activie cytrynowe uwielbiam ob:jajecznica z cebulka kolacja:serek wiejski i dwie aactivie cytrynowe

Gość Żabelek
No właśnie też już ktoś mówił mi o tej maści,muszę spróbować.Ale też różnie słyszałam,raz żeby okładać lodem,innym znów razem,żeby rozgrzewać,no i sama już nie wiem co mam robić...

Gość cytrynowa_dama
Żabelek!Tylko nie maść końska-to mitWszyscy ciągle wyskakują z tą maścią końską.Na pewno nie na kolana! Kolana się chłodzi,a nie rozgrzewa! polecam -Bengay(ZIELONY). Strasznie śmierdzi,chłodzi na maxa i napawdę pomaga(sama stosuję na swoje urazy) Ja akurat też mam problem z kolanem z racji zawodu,mam tzw. konflikt rzepkowo-udowy. Dziewczyny ja dziś waga 58,800!!! wreszcie zobaczyłam 58 z przodu :D jestem zachwycona. Dziewczyny

Gość cytrynowa_dama
oberwało mi coś posta. chciałam zapytać jak przestać karmić w nocy? bo w dzień daje mojemu Małemu już bebiko,nie ma problemu,ale wieczorem zasypia na cycku i w nocy ssie 2x pierś... nie umiem się ogarnac z tym nocnym mlekiem,ktoś może Mi pomoc?

hej dziewczyny dzisiaj dzień zaczęłam od orbiterka 35 minutek później śniadanko płatki na obiad będzie pierś z indyka z kasza gryczana wczoraj na cały dzień zjadłam tylko dwie miski płatek i dwie miski żurku bo nie miałam czasu na jedzenie bo na dworze z maluszkiem byłam chyba z 4 godzinki :) z tego 3 w ciągłym ruchu tak czytam wasze osiągnięcia ze macie się czym pochwalić a u mnie waga stoi w miejscu nawet nie drgnie co ja robię źle:( :( :( w takich chwilach tracę motywacje... dziewczyny ratujcie ;(

Gość gość
cytrynowa damo sa dwa rodzaje masci konskiej czerwona rozgrzewajaca i zielona chlodzaca nie wypowiadaj sie jak nie masz o tym pojecia a bengaj jest dla sportowcow na kontuzje ...

Gość cytrynowa_dama
gościu wiem,ze jest maść końska i taka i taka(czyli chłodząca i rozgrzewająca).czytaj ze zrozumieniem.tu była mowa o rozgrzewającej,a kolana się chłodzi.Mimo to na pewno nie maścią końską! Ja nie mam pojęcia??tak się składa,że mam,bo sama stosowałam maść końską kiedyś i znam zdanie lekarzy na jej temat. a Ty jakie masz pojęcie?ciekawi mnie bardzo-kim jesteś z zawodu,że uważasz,iż masz "pojęcie"? tak się składa,że ani lekarze,ani fizjoterapeuci nie polecają maści końskiej.czyli co?farmaceuta?

Gość cytrynowa_dama
Za to bengay jak najbardziej,jeśli jest to uraz sportowy,a dana osoba ćwiczy.

Gość gość
nie trudno się domyśleć kto jest gościem

Gość gość
wezwijcie grubaski rutkowskiego rozwiaze te zagadke

halooo dziewczyny coś tu pusto widzę ze jakieś zgrzyty ale to jak na każdym forum nie trzeba się przejmować, tak gościu my jesteśmy ,,grubaski'' jak to napisałeś ale się tego nie wstydzimy dlatego jesteśmy tutaj i się wspieramy nawzajem a twoją opinie wsadź sobie głęboko w d**ę! :)) Dalej kobitki ja dzisiaj odpuściłam sobie ćwiczenia jakoś czasu zabrakło gości mieliśmy dziś zjadłam płatki jabłko i pierś z indyka na parze z kasza gryczana i buraczkami i płatki przed chwila :)

Hej (: Ja jak zwykle dałam popalić w weekend, ale w ten konkretnie, NIE ŻAŁUJE !!! :P Mój chłopak obchodzi we wt 26 urodziny, więc zrobiliśmy mu imprezę niespodziankę z tortem świeczkami, drinkami, pizzą, sałatkami ... dużo nie zjadłam, bo chyba mi się żołądek skurczył, ale drinki lały się litrami, dziś klina klinem desperadosy dwa, żeby jakoś przeżyć :D Mówię Wam, dla takich chwil warto żyć, jak widziałam jego ucieszoną mordkę, że wszyscy o nim pomyśleli.To było super :) Ważenie miałam wczoraj ->>>> 88kg, więc kilo mniej ,ale muszę jutro kupić wagę, bo kurde moja jest strasznie dziwna ;/ za każdym razem pokazuje co innego ... Dziś ważyłam się na wadze mojego chłopaka, popołudniu i ważyłam 87,5 i super pokazuje, dokładnie bardzo. Ja mam jeszcze tą starą taką :P JUTRO IDĘ JUŻ NA SIŁOWNIĘ :D:D ale się cieszę ! Chciałabym do Sylwestra zrzucić 6 kg ... jeszcze ... Byłoby cudownie, 11 kg 3 miesiace ?? Możliwe ?? Zdrowe ?? Hm. Gość powiem krótko ... wypier .... alaj :)) Dobranoc dziewczyny !:)

hej dziewczyny moja waga dzisiaj pokazała 70,7 :):) już nie mogę się doczekać kiedy będzie 6 z przodu :)ale widzę ze mój brzuch jest mniejszy :) hehe zmotywowałam się i lecę teraz na orbitreku pośmigać odezwę się później buziaki miłego dnia u mnie pada strasznie więc cały dzień w domku :(

Coś tu pustki straszne są ostatnio ;( Mam nadzieję, że niebawem nadrobimy to :) Madziu do 6 z przodu już niedaleko !:) Jak tam ćwiczenia na orbim ? Ile śmigasz teraz dziennie ? Kurde kobietki powiem Wam, że coś jest ze mną nie tak :/ może kiedyś tak miałyście ... Strasznie boli mnie klatka w okolicy mostka, ciśnienie i puls jest oki, byłam u lekarza, babka stwierdziła, że infekcja - zapalenie oskrzeli, brałam syrop, nic nie przeszło, dalej boli, mam nerwy ostatnio, mama stwierdziła, że możliwe, że od tego, więc zaczęłam pić meliskę, i biorę ziołowe leki na uspokojenie i dobry sen, ale dalej boli ... Jest jeszcze jedna opcja, przeciążenie ... Mahałam w domu hantelkami, na siłowni też, mało tego pracę mam fizyczną i dawniej non stop bolał mnie kręgosłup, miałyście może kiedyś coś podobnego ? Myślałam, żeby znowu iść do lekrza za kilka dni, jak się nie uspokoi, ale moja babeczka Pani Doktor pewnie znowu wymyśli, że Infekcja ... ;/ Jak tam dzisiaj ??? Jak dietka ?? Ja idę na obiadek, potem napiszę :)

Rodzyn staram się codziennie rano po 30 minut trochę mnie nudzą te ćwiczenia muszę sobie zamontować telewizor w tym pokoju to będę więcej ćwiczyć ale dietę trzymam dalej dzisiaj zjadłam rano płatki i kanapkę z chlebem pełnoziarnistym z chudą szynką sałatą i papryką obiad kasza gryczana bukiet warzyw marchewka cukinia i papryka i pierś z indyka na parze przekąska serek kolacja dwie kanapki z chlebem pełnoziarnistym z kapusta pekińską z pieczenia z piersi indyka(własnej roboty) i papryka i posypane pieprzem ziołowym. :) może później jeszcze zjem serek jak bym zgłodniała :):) Dalej dziewczynki pisać jak tam wasze diety :)

To sluchaweczki na uszka i dreptaj ;) albo jakiś teledysk z telefonu :P Ide lulu, bo nie mogę wytrzymac z bolu ... Przerasta mnie to, jutro do lekarza ...

Gość Żabelek
Cześć dziewczyny:-) Widzę że jakiś "gość " pojawił się u nas i sieje zamęt...ech,olać go,pełno takich na forum. Dzięki za rady odnośnie maści na kolano,w końcu kupiłam sobie glukozaminę w tabletkach i stosuję na noc okłady z kapusty :-) Generalnie to jestem załamana,bo przez to kolano w ogóle nie mogę ćwiczyć.Jak ostatnio to robiłam,to przy przysiadach usłyszałam takie trzeszczenie w kolanie,że aż mi się słabo zrobiło!!!Za tydzień idę do ortopedy,zobaczę co mi powie. Cytrynowa_damo czy wiesz jakie mogę robić ćwiczenia kiedy boli mnie kolano,czy w ogóle mogę ćwiczyć?Bo do tej pory,to robiłam Chodakowską,najczęściej skalpel i turbo spalanie,a rzadziej kilera.I jak idzie karmienie w nocy? Rodzyn,ja wychodzę z założenia,że najlepsza dieta,to taka w której od czasu do czasu się trochę zaszaleje.Ja ostatnio też miałam imprezę,były słodycze,alkohol,ale nie pochłaniałam od razu wszystkiego co było,tylko skubnęłam każdej rzeczy i było ok.Na przykład dziś zjadłam kawałek ciasta,ale za to na kolację zjadłam już tylko 1 jabłko.Tak swoją drogą to już jestem mega głodna:-( Madzia2231,a ile chcesz schudnąć?Pomaga Ci karmienie piersią?

rodzyn mialam kiedys ciezka prace w czasie studiow i takie bole w klatce czasem mialam wrazenie jakby ktos micegle na mostku kladl tak ciezko bylo czasem z tylu tez mnie dzwnie kulo na tej samej wysokosci co z przodu bylam u lekarza stwierdzil,ze to od kregoslupa promieniuje,ze to za duzo wysilku dzwigania zmienilam prace po tym jak odpoczelam na L4 i wszystko wrocilo do normy co do diety od kilku dni brak slodyczy dzis na wadze 60.5 kg a co do karmie3nia piersia ja tez karmie i pomaga to na pewno dziecko zabiera matce od 500 do n700 kalori dziennie takze paczka czy cos innego mozna zjesc bez wyrzutu bo to dzidius zabiera

Gość Qtalent
Witam, roślina o nazwie stewia mimo tego że nie ma kalorii, jest o wiele bardziej słodka od tradycyjnego cukru. Polecana osobom dbającym o zdrowie, na diecie, diabetykom. Chcesz zyskać maximum informacji na temat STEWI? 20 listopada w Warszawie odbędzie się szkolenie p.t. "Stewia alternatywa dla cukru i słodzików", więcej informacji www.qtalent.pl/szk...%82odzik%C3%B3w

Zebelek chce ważyć około 60-63 kilo w takiej wadze najlepiej mi :)) a czy karmienie mi pomaga hmm.. na początku waga leciała jak szalona a teraz to nie widzę różnicy kiedyś jak się odchudzałam i nie karmiłam to tak samo mi waga leciała jak teraz nawet może szybciej ale moja mama mi mówiła ze ona najwięcej schudła jak przestała karmić więc rożnie to z tym jest. Dziewczynki a dzisiaj wstałam jakaś zniechęcona wiec darowałam sobie ćwiczenia nic na siłę ! może później znajdę czas i się zmotywuje. Miłego dnia :)

Witam Wszystkich po długiej przerwie ,miałam napisac w poniedziałek ,ale nie siedziałam na kompie.Tak więc dzisiaj t,j wtorek waga 90.700kg minus 2,300.Jest nie zle ,lecz mogło by byc lepiej sobota i niedziela lekkie obzarstwo i dlatego myślę,że minimum 1 kg dołożyłam.Dzisiaj nie cwiczę jutro rano ,sroda,czwartek siłownia i oczywiscie dieta.Moje śniadanie dzisiaj 2 jajka na boczku obiad 100gr poledwicy kolacja serek bieluch .Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkich w Naszej grupie.

ja dzis tez podjadlam:P sniadanko dwie kromki chleba ciemnego z szynka i pomidorem pol banana obiadek serek wiejski mala paczuszka chipsow pol jabluszka kolacja serek wiejski light bulka ciemna plasterek szynki z piersi kurczaka i pol rogalika maslanego za duzo weglowodanow dzis jutro sie musze poprawic

Cześć Majka każda z nas w sumie odchudza się inaczej ale wspieramy się i dajemy sobie rady co i jak ważymy się w poniedziałki staramy się ćwiczyć. Ja karmię piersią więc moja dieta jest zdrowa i pełnowartościowa nie jem na pewno nic smażonego zero słodyczy pieczywo makarony pełnoziarniste kasza gryczana zamiast ziemniaków i dużo wody niegazowanej prawię codziennie staram się 30 minut na orbiterku poćwiczyć tak wygląda moje odchudzanie. Tak w ogóle to powodzenia i napisz coś więcej o sobie :)