Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wszystko  dla  Twej   miłości_

Czy możliwa jest jeszcze prawdziwa romantyczna miłość

Polecane posty

Czytając takie tematy trzeba albo strzelać z opcjami albo wgłębić się w uczucia autorki bo te mogą wypływać z różnych pobudek. x Tak masz rację. . prawdziwa miłość pozwoli sobie na zbesztanie i brak szacunku ale nie wybaczy np kiedy on pocałuje inną. x Tutaj jednak nie do końca mogę się z Tobą zgodzić,bo co to znaczy"besztać"?Besztać można dziecko,nie życiowego partnera.To są relacje na zupełnie innym poziomie.Czasem obie strony popełniają w związku błędy.W tym wypadku potrzebna jest partnerska rozmowa.Na tym polega szacunek do drugiej osoby,"szanuj jego jak siebie samego'. Zdrada? Często jest wynikiem nieporozumień,przypadkiem,wymówką.

Dziękuję:),to prawdziwe olśnienie.Dobrej nocy,a tego słońca życzę Ci jak najwięcej w Twoim życiu.

To zabawne, wiesz miałem kiedyś bliską przyjaciółkę którą nazywałem en ale można powiedzieć że jest już ona moją ex czyli x a ty masz ten przedziwny nick - xen

Zbieg okoliczności,mój nick jest skrótem mojego imienia.

Tak ja wiem że to jest zbieg okoliczności, tylko z mojej strony to jest takie ciekawe że akurat tak się złożyło, tak o powiedziałem. Teraz możesz udać się wyłączyć mózg.

To szczere wyznanie z Twojej strony,właśnie w taki sposób ludzie identyfikują się z pewnymi tematami.Mam podobnie,dlatego odpowiadam na pewne tematy.Szukamy czegoś,nie do końca wiemy czego.Moje życie skoncentrowane jest na internecie,nie z własnej woli.Dla tego,radzę ludziom by korzystali z pełni życia,a ta pełnia jest wyłącznie w realu.

Pełnia życia nie jest wyłącznie w realu - to po pierwsze jedno może łączyć się z drugim, niektórzy mają jeszcze trzecie tajemnicze życie ale tylko niektórzy. A tak poza tym dlaczego życzyłaś mi jak najwięcej słońca - wiesz ja od dawna przestałem lubić słońce, irytuje mnie już ono ale nie przestałem kochać światła sztucznego, od zawsze wolałem sztuczne światło. Jestem jak ćma nienawidzi białego dnia i promieni słonecznych ale w nocy ciągnie ją do światła lecz lamp.

Twoje słońce dodałam do ulubionych,jest jedyne w swoim rodzaju.

To zwykłe promienie słońce. Od miliardów lat tak samo irytujące. Są ładniejsze i łagodniejsze wiązki światła np tęcza. Okej idę oglądać film.

Natura jest najpiękniejsza,żadna wiązka światła jej nie zastąpi.Ale nie neguję Twojego poczucia estetyki,z czasem wszystko ewoluuje.

No tak niewątpliwie;),a film jaki oglądasz?Ja poddam się kąpieli z solą morską.Teraz już na prawdę dobrej nocy życzę:).

Gość Łona jest Aniołem
czy możliwa ? Generalnie sram na to ...:) interesuje mnie Łona ,reszta mnie chooj obchodzi .:)

A te piosenki,taka atmosfera stworzona przez naszego gościa.Achhh,jak można na to s...

Gość gość
jakie zycie taki rap:D

Gość Łona jest Aniołem
Coś jest na rzeczy z tymi "lemingami" i " gówniażęrią " ;) nawet nie dorastać lepiej do czegoś...:)

Gość gość
nie mialem na mysli twojego idola, lepiej wyjmij z ust gume balonowa bo jezyk ci sie placze, a jak w koncu zezgonjesz to mozesz sie zadlawic;);*

A niby do czego zamierzasz dorosnąć?Pomijam obelgi,którymi się posługujesz.