Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hieronim Marcin

Co jest najlepsze w Biedronce

Polecane posty

Gość Hieronim Marcin

Jakie produkty warto tam kupować?

Gość gość
Ja kupuje tylko warzywa i owoce + nabiał np twaróg. Reszta to syf

Gość gość
boczek z biedry jest dobry i ser stary olęder

Gość gość
Pierogi z mięsem są dobre,paluszki rybne.

Gość gość
pieczywo mają nawet dobre

Gość gość
Pieczywo dobre ? Bułki z mrożonego ciasta, typ mąki 400 Chleb przeciętny Mięsa i wędliny - uciekac w podskokach Trzeba czytac składy...niestety 3/4 jedzenia z biedry nadaje sie na pasze na świn...sory, świnie mają lepsze jedzenie :O

Gość gość
mieso i nabial to najwiekszy syf, soki sama chemia, owoce i warzywa faszerowane, pieczywo sztuczne napompowane

Gość gość
Ostatnio trafiłam na grzanki z pomidorami i oregano, do tego serek (pasta- mozarella z czymś tam) pychota :)

Gość gość
bułek nie jadam, chodzi mi o chleb i cześć galanterii piekarniczej typu drożdżówki z nadzieniami, w porównaniu do mojej pobliskiej piekarni to i tak niebo a ziemia

Gość audytor
W Biedronce najlepsza jest kolejka do jedynej otwartej kasy. Dobry jest też brak terminala na karty. Ale za to ulotki są takie rozkosznie kolorowe!

Gość gość
Mięso jest ok, chleb wyżej niż przeciętna ale ja wolę z piekarni pod domem, nabial dobry, warzywa i owoce dobre, papryka słodka luks, olej dobry i tani.

Gość gość
wina są tam dobre i tanie, lepsze niż w innych hiper- i supermarketach, był nawet artykuł w jakiejś gazecie o tym

Gość desmonde
wina (butelkowane w kraju pochodzenia za śmieszne pieniądze!) + sery (z tych długo dojrzewających) + papryczki wisniowe nadziewane + owoce (mango zawsze trafiam najlepsze w biedrze właśnie). Jak się czyta składy to sporo dobrych produktów można trafić.

Gość desmonde
zgadza się, co do win biedra jest mega :) i można naprawdę dobrze trafić :)

Kiedyś w lidlu było podobnie ale zeszli na psy.. teraz tam są same sikacze a jak niby "sprowadzane z francuskiej prowincji" to już są powyżej 40zł.. z ciekawości kupiłam jedno miesiąc temu za 58zł bodajże, myślę sobie co tam musi być zarąbiste... BLE!! Teraz tylko biedronka:D

Gość gość
ser żółty liliput serki wiejskie jogurty Fru Vita zwłaszcza kiwi i pieczone jabłko i te a`la Fantazja szpinak mrozony czekolady magnetic ciastka owsiane orzeszki w skorupce paprykowej chlebek produkowany przez schulstadt (ale czesto go nie ma)

Gość gość
ja kupuje od lat tylko tam, bo najblizej, tanio i troche z lenistwa... Powiem tak: ze przetworzone maja najlepsze. Bo na tym chyba najłatwiej wynegocjowac cene z producentem. Tak , ze opłacaja sie b ich nalesniki gotowe, sa b smaczne, maja swietne pierogi, ale te nie - mrozone, paluszki rybne sa ok, mieszanki warzywne - zwykła i grecka na patelnie, sosy Aspiro, te gotowe obiadki domowe typu fasolka po bretońsku, flaki , klopsiki- jak na cene sa dobre, gotowe zupy typu grpchowa, krupnik w słoiku tez, maja ostatnio w super cenie placek drozdzowy spory kwałek... opłaca sie groszek w puszce, fasola czrwona, biała, kukurydza... niektóre pizze, harbata remsey, i jedna tansza tez ok, cisato francuskie... maja swietne frankfurterki i biała w paczce po 3 sztuki... dobra podroba coli - original, swietny makaron durum Pastani= rurki maja neistety ookropne bułki, gumowe, tani chleb tez nienajlepszy, zółty ser czesto nie ma smaku,a cukier jakos mało słodki

Gość desmonde
no właśnie piję lampkę wina z lidla (mają jakiś tydzień francuskich smaków) i szału nie ma.... byłam tam bo miałam nadzieję na torebkę wittchena, ale wyczyszczone stanowisko do betonu pod podłogą :P

Gość desmonde
a, zapomniałam o moich awaryjnych krokietach biedronkowych do pracy! :) polecam :)

Gość gość
chleb z biedry jest beznadziejny w ogóle pieczywo mi nie smakuje z biedronki już wole pieczywo z Lidla

Gość gość
nop, lidl jest dla chemii i pieczywa i ewentualnie sosów z tygodni tematycznych :) zawsze skubie bagietkę czosnkową z lidla w drodze do kasy ;)