Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 30 lat

Mieszkanie z rodzicami

Polecane posty

Gość facet 30 lat
@panna Annaa dobrze myślisz kolego i od razu dokonasz wstępnej selekcji przy wyborze partnerki większość kobiet z natury jest wredna i zawistna i pożrą się z teściową choćby mieszkala 100km dalej ale mądrzy ludzie zawsze się dogadają warunek to dwa całkowicie samodzielne mieszkania, wejścia również mi by się podobal taki układ- gdy urodze dziecko, mogę liczyc na pomoc dziadkow, a w przyszłości teściowe mogą liczyc na naszą pomoc gdy będą już niedołężni - Pani Aniu, to tez jest pomsyl z wnukami, zwlaszcza w zapracowanym Londynie. Ale jak wspolmnailem rodzice buduja sobie dom w Polsce i tam udaja sie na emryture za kilka lat.

Gość gość
a co to ja zapie**alm uce sie studiuje zeby sie czegos dorobic a tak ajedna z druga paniusia imprezuje cale zycie i ledwo konczy szkole srednia? i nie wlozyla nawet zalamanego grosze w mieszkanie i co mam jeje oddac polowe bo z jakiej niby racji ?? Takich larw jak Ty nie mam zamiaru utrzymywac, powodzeniw szukaniu frajera. xxxxxxxxxxxxxxx ale wredny wał! do końca życia będziesz trzepał sam w kiblu z takim podejściem!

Gość facet 30 lat
Wszystko oczywiscie bedzie wyciszone ze nawet nie bedzie slychac wirujacej pralki nie wspominajac o jekach ukochanej w sypialni. :) zajmuje sie tym zawodowo, w domu potrzbuje wyjatkowa cisze, zwlaszcza w nocy. mieszkalem juz w ronzych miejscach w londynie i generlanie mam dosc blokow , i dziwnych sasiadow.

Gość gość
nie wlozyla nawet zalamanego grosze w mieszkanie i co mam jeje oddac polowe bo z jakiej niby racji ?? Takich larw jak Ty nie mam zamiaru utrzymywac, powodzeniw szukaniu frajera. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jeszcze się nie ożeniłeś a już planujesz rozwód? wiesz co to w ogóle związek, co znaczy "być razem" i na czym to polega???

Gość facet 30 lat
idz do szkoly, zrob cos w cyiuc pozytecznego a nie tylko ryj mordke tapetujesz przed czwartoko, piatkowa i sobotnie impreza w lokalnym pubie. naprawde melina mnie nie interesuje. masz tam stdao pijusow ktorzy chetnie sie toba zajma. nie ta liga , kochanie :D

Gość gość kobieta
moja ciocia dała się na coś takiego, tylko nieco wygodniej (na pierwszy rzut oka) - bo to bliźniak. W połowie mieszkała ciocia z wujkiem i jej dziecko [ciocia była wdową z dzieckiem], a w drugiej połowie jego rodzice. Wszystko było pięknie, sielanka. Do dnia, aż u wujka zdiagnozowano raka, w niedługim czasie niestety zmarł, a szkoda go, bo był naprawdę super facetem. Ale nie o tym chciałam - po jego śmierci wyszło szydło z worka, okazało się, jacy naprawdę są teściowie.

Gość facet 30 lat
wiem na czym polega zwiazek. I nie mam zamiaru dyskutowac na ten temat. Bo jelsi o mnie chodzi to sie poswiecam 100% ale laski to juz nie za bardzo. wiec sory, ale z pustymi kieszeniami szukaj sobie kogos innego do zwiazku. Jak juz mowielm znam tutaj wiele par po rozwodach, kolesie zostali oskubani do skarpetek i jeszce placa alimenty. Tylko mezczyzna wiec co to milosc, kobiety to chlodna kalkulacja, niestety.

Gość gość
Tak, z pewnoscia podam ci zaraz moj adres lol nie chce mi sie juz z toba dyskutowac, zazwyczaj nie konwersuje z ludzmi, ktorzy zakladaja, ze jak ktos ma dobra prace i stac go na kupienie calego mieszkania z dwoma podwojnymi sypilaniami i salonem bez rodzicow, to znaczy ze jest nieatrakcyjny haha Nie wiem czy sie smiac, czy plakac. Jestes chlopczykiem, ktory stara sie komus cos udowodnic. Wydaje ci sie, ze studiujac i majac troche grosza odlozonego jestes szczytem marzen kazdej polskiej kobiety, a bedac wlascicielem mieszkania moze nawet jakas cudzoziemka sie pokusi, ah kumple by zazdroscili haha Nie wiem, czy udalo ci sie wydedukowac z powyzszych odpowiedzi, ze niezalezne, zaradne kobiety nie beda mieszkac z twoimi starymi za drzwiami, wiec chyba bedziesz w stanie zlowic tylko to, czego nie chcesz, czyli pusta, bezrobotna panienke. Powodzenia ;)

Gość gość
Dla rodziców to super rozwiązanie :) I zobaczysz- wcale, a wcale nie zjadą do Polski. Mam taką samą sytuację w rodzinie- ciotka i wujek mieszkali całe życie z synusiem. Jak synuś się dorobił, to mu "doradzili" piękny dom, razem z nimi ofcourse :)... Mieli pomieszkać troszkę, a później kupić sobie mieszkanie w rodzinnej miejscowości... Facet jakimś cudem znalazł sobie kobietę, mieli nawet dziecko. Ciotka myślała, że wszyscy będą super, wielką rodziną- Ona, jej mąż, synuś którym może rządzić i synowa, potrzebna tylko po to, żeby urodzić wnuka!!! Skończyło się tak, że laska tupnęła nogą, rzuciła go (ich!) z hukiem, a nawet KOŚCIELNY ROZWÓD uzyskała, bo ksiądz powiedział, że to NIENORMALNE!!!!!!!!!! KAŻDA RODZINA POWINNA BYĆ OSOBĄ JEDNOSTKĄ! Rodzice Ci mózg wyprali!

Gość anka z niebieskiego wzgórza123
Ja bym na to poszła, ale na określonych warunkach. Widząc Twoje podejście, Autorze, ja też byłabym ostrożna. Mogłabym mieszkać w domu swojego faceta (nawet z teściową za ścianą) , pod warunkiem, że miałabym byt zabezpieczony np. w postaci TYLKO swojego mieszkani (które mogłabym w tym czasie np. wynająć). W razie czego, mogłabym powiedziać "PA!", zabrać swoje własy z dywanu męża i wrócić do siebie:) Kochajmy się jak bracia, rach*jmy jak Żydzi, co? ;)

Gość gość kobieta
Traktowali moją ciocię jak g***o, rzucali tekstami, że im się ta połowa domu należy, a nie "jej i jej bękartowi", tworzyli jakieś pozwy o byle co. Skończyło się tak, że ciotka sprzedała swoją część komuś i uciekła stamtąd, z gniazdka, które wiła przez lata, sama remontowała, jej brat stolarz przyjeżdżał i robił jej podłogi i meble ze snycerką, ona też nie bała się żadnej pracy w domu i w ogrodzie - i to wszystko zostawiła, bo gnębili ją psychopaci. Różnie w życiu bywa - dlatego wolę mieć ciasne ale własne (i mojego faceta).

Gość gość
Masz problem, ale Ty już stary jesteś więc może trochę spuść z tonu,bo zanim poogarniasz z tymi domami to dla Ciebie zostaną same 40 letnie rozwódki z dziećmi.

Oczywiście zarabiałabym na swoje potrzeby i dorzucałabym się do rachunków w domu męża, ale o większych remontach nie - swojego domu nie byłoby mowy.

Gość gość
Ale z autora CIPKA :) . Myślisz, że każda laska na Ciebie poleci, i będzie Cię po rękach całowała, bo masz dom, z Mamunią i Tatusiem!:D:D:D Pewno Matka Ci nakładła do głowy takich tekstów, o panienkach, które tylko czekają, aby Cię wykorzystać :D:D:D...Ojjj! Bije od Ciebie frustracja, nienawiść do kobiet, zniewieściałość! Postaw sobie ten dom z RODZICAMI, może znajdziesz jakąś naiwną, ale koło prawdziwego faceta to Ty nawet nie stałeś!

Gość facet 30 lat
nikt mie nie wypral mozgu to po pierwsze bo to moj pomysl :) @ do Pani z londynu z wlasnym M. Szczerze watpie, ze masz sama to mieszkanie, na pewno podnajmuje pokoj lub pokoje innym. Na 100% po drugie nie prisielm o adres tylko o nazwe dzielnicy, wiec prosze czytaj za zrozumieniem. Widzisz dla mnie placenie 1000 +oplaty co miesiac to szczerze mowiac wywalanie kasy. Poza tym chyba trafilem na odcisk z ta uroda, nie ma cos ie przjmowac kazda potwora znajdzie swego amatora :)

Gość gość
To prowokacja! Żaden normalny facet by nie wpadł na taki pomysł:)

No i co, Autorze? Chciałbyś taką żonę jak ja? Jestem atrakcyjną 29- latką (panna, aczkolwiek z doświadczeniem ;)) , dość dobrze zarabiam, mam swoje mieszkanie (bez kredytu), jestem asertywna i nie dam sobie w kaszę dmuchać :)

Gość gość
facet 30 lat wiem na czym polega zwiazek. I nie mam zamiaru dyskutowac na ten temat. Bo jelsi o mnie chodzi to sie poswiecam 100% ale laski to juz nie za bardzo. wiec sory, ale z pustymi kieszeniami szukaj sobie kogos innego do zwiazku. xxxxxxxxxxxxxxx czy tak mówi i pisze wykształcony człowiek??? laski??? tak określasz kobiety? i do czego ci ta "laska", która musi mieć pełne kieszenie? do płacenia rachunków za "twój" dom, bo ty będzie u.j*********y kredytem? w końcu sam napisałeś, ze na dom cię nie stać!

A z teściową mogłabym żyć w jednym domu, pod warunkiem, że nie wtrącałaby się w NASZE życie. Gdyby to robiła, w domu byłyby awantury!

Gość facet 30 lat
@anka z niebieskiego wzgórza123 Oczywiście zarabiałabym na swoje potrzeby i dorzucałabym się do rachunków w domu męża, ale o większych remontach nie - swojego domu nie byłoby mowy. - Aniu podoba mi sie twoje myslenie. Analizujesz bez gniewu i podejrzen. Jak to kupie to od rauz robi generleny remont jak z magazynu. Jelis kupie sam to mnie nie bedzie stac poza podmalowaniem. - jelsi chodzi o kupno samemu to owszem stac mnie ale nie w tej dzielnicy. A nie pasuja mi za bardzo inne. Poza tym ciezka nazlesc flat z ogrodem. @ z drugiej storny to inwestycja wartosc domu roscnie za 5 lat jak nie bede chcial z nimi mieszkac sprzedam i kupie cos swoejgo,

Gość facet 30 lat
@ anka z niebieskiego wzgorza - mysle, ze jestes facetem, bez obrazy ale zbyt piekne zbey bylo prawdziwe. :)

Gość gość
A byłeś kiedyś w związku , mieszkałeś z kobietą? Jak ja teraz myślę, o wszystkich rzeczach, jakie robię z mężem- głośny seks, śpiewy, gonienie się po podwórku ze śmiechem, czasem jakaś kłótnia:D, nocne eskapady, picie winka na schodach:D, zapraszanie znajomych, palenie trawki w oknie :D...Kurde, chyba byśmy tego nie robili, gdyby za ścianą byli teściowie/rodzice ...To taka troszkę kontrola! Mimo, że piszesz, że nie wtrącają się, itd, to myślę, sama świadomość, że oni tam są będzie dla wielu dziewczyn hamulcem w wielu sytuacjach...

Mylisz się, Skarbie :) Ja po prostu nie jestem sentymentalna i mam trochę życiowego doświadczenia. Zarabiam, jestem samodzielna i mam własne zdanie. Ps. Żartowałam, że jestem wolna;) To była prowokacja:)

Gość gość
Do Pani wyżej- jeśli autor NAPRAWDĘ jest mężczyzną, to raczej nie z tego typu, przy których kobiety krzyczą i jęczą podczas seksu, więc o to się martwić nie musi:)

I to mój facet mieszka u mnie i , że tak powiem, na moich warunkach. Nie wypominam mu tego, broń Boże, ale czuję się pewnie.

Gość Luizka z mazowszaa
no i co z tego że 2 osobne wejścia, kuchnie i lodówki. ja tak mam a latem jak chce się poopalac w bikini to łazi koło mnie tesc. albo jak przychodza znajomi do nas na grilla to tez teściowie łażą bo to tez ich plac, podwórko.

A z teściową mogłabym mieszkać pod warunkiem, że byłaby osobą ugodową. Sama nie jestem bezinteresownie złośliwa i tego samego wymagam od innych. Ale jesli ktos mi na odcisk nadepnie - odpłłacam mocniej!

Gość gość
facet przestraszył się anki

Gość gość
autorze, ale do czego ci jest potrzebna partnerka, skoro twoje nastawienie do kobiet jest tak mizogynistyczne :O zeby miec nad kim się pastwić psychicznie za "chlodna kalkulacje, wyrachowanie" itd.? :O to, ze w gb laski sa mniej wyksztalcone, no coz, nie mozna miec wszystkiego. sam na pewno jestes daleki do idealu. z charakteru to na pewno.... :O

Gość facet 30 lat
@A byłeś kiedyś w związku , mieszkałeś z kobietą? Jak ja teraz myślę, o wszystkich rzeczach, jakie robię z mężem- głośny seks, śpiewy, gonienie się po podwórku ze śmiechem, czasem jakaś kłótniasmiech.gif , nocne eskapady, picie winka na schodachsmiech.gif , zapraszanie znajomych, palenie trawki w oknie smiech.gif ...Kurde, chyba byśmy tego nie robili, gdyby za ścianą byli teściowie/rodzice ...To taka troszkę kontrola! Mimo, że piszesz, że nie wtrącają się, itd, to myślę, sama świadomość, że oni tam są będzie dla wielu dziewczyn hamulcem w wielu sytuacjach... - oczwysice, ze bylem i mieszkalem 6 lat z kobieta, i wiem doskonale o czym piszesz. Z tym ze tam wkurzali nas sasiedzi ktorzy o 3 w nocy w niedzialei odpalili muzyke co tydzien. Bydlo jakich malo. Nerwowo mnie to wykonczylo. - co ma krzyczenie? ajk mowiel przacuje przy akustyce wnetrz, dla ludzi ktory przeszkadza latajaca mucha w domu. wiec byloby cicho na takim poziomie, ze moglbym miec impreze na 100 osob a oni mogli by spac spokojnie. Kawestia zaprojektowania wlasciwych materialow. - Aniu jelis chodzi o Ciebie, to nie zamieszklabym u kobiet na jej warunkach, jelsi juz to wspolny mieszkanie/dom, 50/50.