Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani8

Czy facetom podobają się młode mamy i dlaczego chcą z nimi być

Polecane posty

Gość Pani8

Dla mnie ogólnie to facet musi być na prawdę twardzielem żeby być z kobietą która ma dziecko

Gość gość
Ja się związałem z młodą mamą a dlaczego? Czułem się z nią dobrze i takie kobiety w większości już wiedzą, że trzeba trzymać się z dala od bad boys złych facetów bo to tylko kłopoty będą. młode bezdzietne to albo na starszych z kasą lecą albo właśnie do tych złych i później zostają same z dzieckiem.

Gość dawny cream
tylko desperat zwiąże sie z panną z dzieckiem , uwazam ze lepiej byc zawsze sam niz związac sie z panną z dzieckiem

Gość gość
Zgadzam się jestem desperatem ale od zawsze chciałem mieć rodzinę, zawsze chciałem być tatą. Nic na to nie poradzę to było jedno z moich marzeń.

Gość dawny cream
ty nie jestes ojcem tylko facetem który utrzymuje nie swoje dziecko:O , to dziecko ma innego ojca

Gość gość
Wiem ale mam chociaż namiastkę ojcostwa. To dziecko traktuje jak swoje własne. Ostatnio nawet mały powiedział do mnie tato. jednocześnie jestem szczęśliwy słysząc to a z drugiej strony smutno mi, że nie jestem jego biologicznym ojcem :(

A mi się tak wydaje że trzeba jaja mieć żeby cudze dziecko wychowywać . Pełen szacun .

Gość Pani8
Ja sama wychowywuję małą córeczkę i niestety nie mam szczęścia w miłości :( po prostu źle wybieram. Chyba będę sama na zawsze.. już daje sobie spokój z poszukiwaniem dobrego faceta bo chyba już tacy dawno wygineli

Gość gość
Pani8 Ja sama wychowywuję małą córeczkę i niestety nie mam szczęścia w miłości smutas.gif po prostu źle wybieram. Chyba będę sama na zawsze.. już daje sobie spokój z poszukiwaniem dobrego faceta bo chyba już tacy dawno wygineli xxx Tacy faceci są ale jak sama piszesz źle wybierasz i dobrze, że potrafisz zauważyć swoją winę w tym bo jesteś o krok bliżej do szczęścia niż te co ciągle powtarzają "taki się trafił" "może ten będzie inny"

Gość Pani8
szacunek dla ciebie że pokochałeś obce dziecko widać że jesteś dobry facetem i odpowiedzialnym ale mało takich jest :( już teraz faceci są za wygodni

Gość Pani8
szacunek dla ciebie że pokochałeś obce dziecko, teraz faceci są za wygodni nie mówie o wszystkich ale ja bynajmniej jeszcze takiego nie spotkałam

szczerze mówiąc też byłabym taka "wygodna". Żółwik dla tych którzy są gotowi nieswoje dziecko wychowywać - jak bym nie mogła.

Gość Pani8
staszek spod monopolowego wiesz na pewno taka kobieta z dzieckiem nawet by ciebie nie zechciała

Gość 111111
Wygodni, bo wiedzą, że dziecko to odpowiedzialność i woleliby wpierw sie poznać, zakochać a dopiero potem wspólnie stworzyć rodzinę?

Gość gość
" teraz faceci są za wygodni (...) teraz faceci są za wygodni " x Wygodna to jesteś ty bo jako samotna matka możesz bez końca udawać ofiarę. Nasza wina, że źle wybierasz? Nasza wina, że wybrałaś złego a teraz zachciało się dobrego? Chciałaś emocji to teraz masz. Smacznego.Tak to jest jak się myśli kroczem a nie głową.

Gość 111111
Rozumiem autorko, że wolałabyś, żeby ktoś obcy ot tak został ojcem twojego dziecka ale to tak nei działa.

Gość gość
"taka kobieta z dzieckiem nawet by ciebie nie zechciała" x On może wybierać w młodszych i bez bagażu. Znaj swoje miejsce.

Gość gość
Ja wychowuje "nieswoje" dziecko, maz ma synka z pierwszego malzenstwa. Maly mieszka z nami i traktuje go jak wlasne dziecko, mamy tez prawie dwuletnia coreczke. Nie widze powodu, dla ktorego mialabym skreslac faceta tylko dlatego, ze ma dziecko. Dla mnie nie ma roznicy poza samotnym ojcem, a samotna matka.

Gość gość
Moorland nikt Ci nie kaze, moge jedynie zapytac dlaczego?

Nigdy nie uznałabym tego dziecka za swoje. Mogłabym je lubić, ale nigdy bezpośrednio nie zaangażowałabym się w wychowanie. Mam taki charakter, że jak się "odetnę" od sprawy, to nic tego nie zmieni. Jednocześnie mogłoby mnie drażnić to, że to dziecko ma spory wpływ na moje życie. Denerwowałby mnie kontakty z matką, wliczanie dziecka w budżet, czas jaki partner musiałby spędzać z dzieckiem. Czyli zwykła zazdrość i wygodnictwo.

Gość 111111
moorland a ty nie pisałaś kiedyś że nie chcesz mieć dzieci NIGDY? Jeżeli tak, czy przy tym obstajesz?

Póki co obstaję. Jeżeli mi się nie zmieni przez najbliższych kilka lat to prawdopodobnie tak zostanie Chociaż Fiku mogła mieć rację, bo teraz nie jestem tak pewna jak 3 lata temu ;)

Gość 111111
Fiku ma zawsze rację moor :P