Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie ściagacie

STRONY DO ściągania muzyki z WRZUTY

Polecane posty

Gość gdzie ściagacie

błagam mówcie na jakich stronach ściągacie muzykę z wrzuty ? zawsze ściągałam z zapiska.pl ale teraz się nie da... albo z ulub.pl ale tam nie ma co 2 piosenki co są na wrzucie patrzyłam kilka innych stronek ale i tak nie daje rady ściągnąć ;/ nie wiem... czy to mój komputer taki czy co

Gość gdzie ściagacie
uuupp

Gość gość
Mi tez nie dziala zapiska :/

Gość gdzie ściagacie
i dlaczego ? ;/ z niej bylo najlepiej ściągać to kuurde musieli zablokować... błagam ludziska dajcie jakieś strony podobne do zapiski

Gość gdzie ściagacie
up

Gość NieBoo
Jeśli użwasz jedynej słusznej przeglądarki to możesz sobie zainstalować dodatek napisany specjalnie do tego celu. Tutaj link gg.gg/it1e (skopiuj i wklej bo spami mi wyskakuje, a captha nie działa)

Gość gość
na ulub . pl można sciagac wpisujesz piosenke, tam są 3 opcje na dole na co sciagnac, wciskasz sciagnij na komputer i sie sciaga

Gość gdzie ściagacie
o stronie ulub już się wypowiadalam. wolalabym jakies strony typu zapiska.pl bez żadnego instalowania.

Gość gość
Życzymy powodzenia.:D🖐️

Gość gdzie ściagacie
a dziękuję :D jezu ludzie serio nie ściągacie z wrzuty ? czy takie sknery jestescie i nie chcecie powiedzieć która strona aktualnie dziala ?

Gość gość
ja mam przeglądarkę google chorome i podobno są do tego jakieś dodatki jak do firefoxa ja tez ściągam aby na ulub.pl wcześniej tylko na zapisce ale niestety ją zablokowali palanty :/ i tez chciałabym jakąś stronę do ściagania... ale niestety tu siedzą same bałwany podobno najładniejsze najmądrzejsze i naj naj naj... ale żeby pomóc sensownie to nie.... jak byś napisała że mąż cię zg****ił lub wywalił z domu i śpisz na dworcu to by cała masa ludzi się zleciała

Gość gość
a linka wyżej lepiej nie otwietrać bo coś podejrzany jest :P

Gość gość
mp3.teledyski.info

Gość gdzie ściagacie
Dzikość mego serca" - WIELKIE dzięki :) działa !!! :D niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :P dzięki dzięki DZIĘKI :) :)

Gość Tenzo
Nie korzystam z takich rozwiązań o jakich wspominacie. Mam zainstalowaną wtyczkę w przeglądarce z http://www.filefox.pl Do tego konto premium, co daje możliwość omijania limitów. Plus serwis umożliwia pobieranie plików z kilkudziesięciu hostingów.

Gość DaroAlvaro
Ja muzykę ściagam tylko ze strony mp3youtube pl i na prawdę świetna sprawa!