Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podajcie swoje powody dlaczego wolicie Polakow od obcokrajowcow

Polecane posty

Gość gość
no akurat jeżeli chodzi o Polki w UK to maja powodzenie, bo są kobiece, rodzinne, pracowite i piękne

Do gosc z 21:03....... Ale sie usmialam. Skoro Polki sa twoim zdaniem zaniedbane, to ciekawe co powiedziec o nie polkach.....to to dopiero nie dbaja o siebie. Jesli chodzi o prace, to rzeczywiscie...90% polskich facetow to moze siedzi na prezezowych I menadzerskich stolkach? Hahahha..... Coz, dla polaczka liczy sie tylko wyglad kobiety I ile zarabia......no wiec sie nie dziwie, ze rodaczki maja was dosc. Co za czasy, zeby faceci chcieli miec sponsorki... Macie tylko wymagania, a w zamian nic a nic. Jak wyglada wiekszosc polskich facetow, to wszyscy wiemy....porazka, ale im wiekszy ogr tym ma wieksze wymagania....niestety, ale nie od siebie. A ja chcesz, zeby Twoja kobieta wygladala, jak lala z zurnala, to kasa na stol I moze sie zgodzi zrobic z siebie lalke z p***osa.....chcesz miec pania, to rob na nia frajerze. Tymczasem obcokrajowcy sa zachwyceni, ze maja piekne, cieple, rodzinne zony I dziewczyny....a wy mozecie tu sobie pomstowac do nieba. Osobiscie mam to w doopie :)

Gość gosc 2103
Goraca zuczia- masz to w doppie ale na kazdy takei temat musisz udzielic swojej identycznej opini. PLyta Ci sie zaciela z tej samotnosci jak sadze? Bo co moze robic piekna szczesliwa mezatka lub w zwiazku, w piatkowa noc bo juz nie wieczor ? nie amsz nic lepszego do roboty kobieto ? Grasz wstratna suke ale myse, ze jestes miekka jak haribo. Skrzywdzona? wykorzystana? porzucona? czy moze otyla i spasla bez perspektyw? a moze rozwoda z dziecmi ?

Gość gość
jak my Polki jestesmy takie zle i w ogole to boerzcie sie za angielki przeciez one sa takie super zgrabne szczuple , wyksztalcone , kulturalne , zadko pija alkohol przyklad na tym filmiku jakie sa wonderful http://www.youtube.com/watch?v=IW66h8Wm6pk

Gość gość
Gość 2103 Ja napisałam, że NIEWAŻNA narodowość, po prostu normalne, że mając wybór nie wybiorę idioty i chama tylko dlatego, że to Polak. Ty się czytać naucz. Rady z zadbaniem o siebie - zastosuj sam. Bo w Polsce to mężczyźni najczęściej nie dbają o siebie, kobiety - wręcz przeciwnie.

Gość gość
ale te angielki brzydkie wolałbym sobie konia trzepać do końca życia niż być z taką nic dziwnego, że anglicy zarywają do naszych polskich przeciętniaczek bo nawet one wydają się ładne w porównaniu z ich babami

Gość gość
Poznałem laskę, pojechała do angli. Poznała pakistańca. żyli razem bez ślubu 8 lat. Urodziło się dwoje dzieci. Niby wszystko wspaniale, elegancko ale się rozstają. Czyli coś jakby nie było elegancko :D Niby daje pieniądze na dzieci ale ...nie wierzę w te wszystkie piękne bajki. Normalnie nie wierzę :) Poza tym wystarczy spojrzeć na portret tych wszystkich polek co lecą za obcymi: skończone liceum, umiejętności: pranie, sprzątanie i polerowanie gały no i oczywiście zanizone poczucie własnej wartości :D

Gość Gosc 1
nie ma powodu dla którego wolalabym Polaka. Po prostu ich nie wole i juz

Gość zul podmonopolowy
polskiej stonki nie chce nikt....hahaha

Gość no i siup
po co polce polak w uk, jak ma taki duzy wybor. nie ma powodu dla którego polka wolalaby polaka

Gość gość
Polaków nie wolę, bo nie przestrzegają zasad ortografii i interpunkcji. Podają się za patriotów, a nie znają rodzimego języka. Z higieną zwykle na bakier, mają większy kompleks narodowy niż kobiety, a zawiść wylewa się z nich każdym otworem ciała. Gwoli ścisłości. Nie interesują mnie też ciemnoskórzy ani wyznawcy islamu. Osobiście preferuję sympatycznych Skandynawów.

Gość gość
Oj tam, ja nie rozumiem tego całego "hejtu" na muzułmanów. W sumie faceci w Islamie mają dość spoko i Arabki są bardzo ładne. Jak muzułmanie już przejmą Europę, to też sobie przejdę na Islam i będę miał święty spokój. W sumie nie robi mi to różnicy, bo i tak jestem niewierzący. No chyba, że o czymś nie wiem i wcale nie będzie tak różowo. Może ktoś wyprowadzić mnie z błędu?

Gość pisdolina zawodowa
a na co mi zapita polska menda!

Gość gość
do wyzej-a kto cie o to pyta?Chociaz moze i taki twoj poziom...

Gość pisdolina zawodowa
buraczane mordy zachlane. pewnie o tej porze już popoadaliscie alkoholicy zawszeni....niedomytki, smierdziuchy z buraczano-kartoflanymi mordami, ze nawet slepy by się porzygal

Gość gość
Polak a Arab - mentalność ta sama, tyle, ze Polak mniej się myje.

Gość gość
Wyzej-a was,to ktos pobil po glowie ?!

Gość gość
buhahaha co polaczku prawda boli co nie?? :D

Gość gość
polskie mentalne muzlumy

Gość gość
NIKT POLACZKOW NIE CHCE !!!

Gość gość
Ja wyszlam za portugalczyka, jestesmy razem juz 10lat, wspolnie prowadzimy firme, mamy wspolne zainteresowania, wspaniale dzieci.Najwazniejsze jest to, ze jest cieplym,milym czlowiekiem, darzy mnie duzym szacunkiem, i jak to w Pt bywa jest bardzo rodzinny. Moja rodzina go uwielbia. Byc moze ze w Pl jest rowniez duzo takich mezczyzn, ale ja niestety Tam nic "ciekawego"nie znalazlam!!