Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akkadusa

Czy możliwe że zaszłam w ciąże

Polecane posty

Gość Akkadusa

Witam, strasznie boje się ciąży, współżyłam z chłopakiem 2 miesiące temu z prezerwatywą nie kończył we mnie, potem ( nie w ten sam dzień, robiliśmy je przez cały następny miesiąc ) robiliśmy same palcówki. Pierwszy okres dostałam normalnie ( brałam tabletki antykoncepcyjne ( 2 tygodnie do stosunku ) aby opóźnić okres bo miał wypaść w terminie urlopu ), drugi mi się spóźniał, więc zrobiłam test ciążowy po południu, wyszedł negatywny, potem dostałam okres ( spóźnił się 10 dni, brałam przed spodziewanym okresem antybiotyki ), nie mniej jednak czuje ze mam większy brzuch i taki jakby twardszy, mimo iż waga stoi w miejscu czy jest możliwość ciąży?

Gość Akkadusa
Miało być że brałam tabletki antykoncepcyje 2 tygodnie po stosunku

Gość Akkadusa
Dodam jeszcze że u mnie okres na ogół trwa 5 dni, ostatni trwał 4, był odrobinke mniej obfity niż zawsze ( ale tylko odrbinke )

Gość gość
nie jesteś w ciąży zapewniam

Gość Akkadusa
więc dlaczego mam większy brzuch?? i twardszy ?

Gość gość
dlaczego? Bo jesteś głupia! Czy Ty wiesz, ze branie tabletek w ten sposób- żeby opóźnić/przyspieszyć okres jest BARDZO niebezpieczne? Ty chcesz mieć kiedyś dzieci? Boże widzisz i nie grzmisz...

Gość Akkadusa
wiem zę to nie było zbyt mądre ( ale brałam takie dawki jak normalnie sie bierze przy stosowaniu antykoncepcji, tylko poprostu w innym terminie ) ale powiedzcie mi skoro nie jestem w ciąży to dlaczego mam większy brzuch i twardszy ( ogólnie jakbym miała więcej tłuszczu ) a waga jest taka sama? :/

Gość Akkadusa
Może test kłamał a okres nie był okresem tylko jakimś plamieniem, panicznie sie boje, jest taka możliwość?

Gość gość
co z tego, ze brałaś takie same dawki? Po1- miałaś robione przedtem potrzebne badania w tym próby wątrobowe? Po 2 tabletki powinno się brac od 1 dnia cyklu. Takie eksperymenty z hormonami mogą zakończyć się naprawdę słabo. W ogóle mam nadzieje, ze lekarz Cię uprzedził, ze zażywanie tabletek antykoncepcyjnych przed 25r.ż zwiększa ryzyko zachorowania na raka szyjki i piersi? a co do większego brzucha. Możesz mieć zatrzymanie wody przez hormony. W najlepszym wypadku.

Gość gość
Dziewczyno, brzuch rosnie w 4-5 miesiacu!!!! Nie wkrecaj sobie...

Gość Akkadusa
Ale ja brałam tableki 2 miesiące temu, pierwszy okres był normlany a dopiero teraz pojawił się brzuszek ( od stosunku minęło jakoś 10 - 13 tygodni ) więc boje się że to ciążowy brzuszek :/

Gość Akkadusa
pozatym w 4-5 miesiącu z tego co wiem to rośnie widocznie dla wszytkich a ogólnie juz zaczynz w 10-13 :/

Gość Anutkaaaaaaaaaaa
Jo zj***e masz pewnie brzuch jak w 9 miesiacu ciąży no i przecież comiesięczny okres .... K***a jaki debilki..... Przecież brzuch rośnie zaraz po zapłodnieniu

Gość gość
Ale, o to chodzi, ze ty newiele co wiesz o ciazy....wiec na 100% nie jestes w ciazy.

Gość Akkadusa
Duża jest możliwość ciąży?

Gość gość
Brzuch, pewnie wmawiasz sobie...to tak jak komus powiedziec, ze moze ma wszy, to tez sie zacznie drapac po glowie...moze sie czegos najadlas i zalega w jelitach...przestan dziewczyno, co ty masz 15 lat?

Gość gość
Najlepiej bedzie jak zrobisz test, tu nikt za Ciebie tego nie zrobi, beta da Ci 100% Pewnosci

Gość gość
Autorka jaja sobie robi z kafeterianek Przecież nie jest możliwe żeby ktoś był aż tak głupi i jednocześnie potrafił posługiwać się komputerem i korzystać z takiego forum hue hue hue To prowo

Gość Karrambba
Czy ty jestes niedorozwinieta czy taka udajesz? Stosunek w gumce, w dodatku przerwany i na tabletkach + normalnie okres, a ty sobie wmawiasz ciaze????? Ratunku!!!!!!! Wydaje mi sie, ze to nie pierwszy twoj post...

Gość Akkadusa
To nie jest żadna prowokacja, mam 18 lat, najzwyczaniej boje się ciąży - tabletki brałam 2 tygodnie po stosunku, mój partner też zauważył większy brzuszek ( jak mu powiedziałam ), baliśmy się że mógł mieć cos na palach jak robiliśmy petting :/ wszystko by było ok tylko ten brzuch mnie dezorientuje :(

Gość gość
wg mnie jestes niedojrzała do współżycia. Żeby świadomie uprawiać seks musisz zdawać sobie sprawe, ze może wyjsc dziecko. Jeśli nie jesteś na to gotowa to nie jestes gotowa na seks

Gość Akkadusa
Wiem, ale sie boje czy nie jestem w ciazy jakie jest wasze zdanie, duze sa szanse? :/

Gość gość
nie ma szans na ciaze!!!!!