Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szybki0502

Ona tego nie uznaje

Polecane posty

Witam was.. Jesteśmy z dziewczyną pół tora roku... planujemy sex za niedługo.. ona lubi jak ją dotykam wszędzie i całuje.. ale .. wlasnie jest jedno ale. Uważa, że sex oralny jest obrzydliwy nie uznaje go w ogóle i mowi ze nigdy w zyciu mi nie pozwoli. Ja mowilem ze nie wymagam zeby ona mi coś robila.. ale ja jej bardzo chcialem sprawić przyjemnośc. Mówi że to obrzydliwe a nawet nie spróbowalismy.. ona nie chce nawet spróbowac.. mowie ze NIE i koniec.. nie ma o czym mowic... a ja bardzo bym chcial chociaz spróbowac a znowu nie chce namawiac jej na sile wiec tylko czasami nawiązuje troszke do tego to zaraz humor sie jej psuje. No wiec zmieniam temat no ale jednak fajnie by było chociaz spróbowac zobaczyc jak to będzie, nie wiem co by ją przekonało, nie ma na nia mocnych ;/ ;)

Gość gość
dziwna jakaś, nie chce minetki? przecież to jedno z najprzyjemniejszych doznań dla kobiety... w dodatku zupełnie bezpieczne

Gość gość
to normalne moja zona tez nie lubi minetki woli wlasnie jak ja paluszkami zadowalam kazda kobieta jest inna wiec nie masz sie czym martwic

Gość gość
bo minetki nie robi się językiem tylko zębami, wtedy od razu poczuje

Gość 75F
Widocznie panowie jesteście w tym slabi..jezyk jest delikatny,to fakt,ale można cuda nim wyprawiać...tylko umieć trzeba..