Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

Aquafilling bodyline powiekszanie biustu

Polecane posty

Gość zdecydowanachyba
A mi lekarz mowil na konsulatcji, gdy pytalam go o ewentualne usuniecie preparatu. Mowil, ze mozna go rozbic ultradzwiekami...

Gość gość
Ultradzwiekami? Tylko teoretycznie, bo praktycznie, to zaden z lekarzy w Polsce jeszcze tego nie wykonywal. Pewnie okaze sie to niemozliwe.

Gość gość
Rozbiją grudkę ale nie preparat, nie ma pewności ze za jakiś czas grudka nie powstanie w innym miejscu, obok

Gość gość
No i gdzie jest teraz Aqua Aqua ze swoimi mądrościami?????

Gość gość
No i gdzie jest teraz Aqua aqua ze swoimi mądrościami?????

Gość gość
A jakie to ma znaczenie gdzie ona jest ? Nic to do tematu nie wniesie. Kazdy zabieg może powodować komplikacje, i należy się z tym liczyć - ja zrobiłam zabieg w lutym rok temu i jest ok - zajrzałam tu żeby poczytac czy w większości przypadków jest podobnie ale odnoszę wrażenie ze piszą tu w kolko te same osoby- strata czasu ten wątek.

Gość Biust
DZIEWCZYNA NAPISZE WAM TYLKO JEDNO!!! NIE POWIĘKSZAJCIE SOBIE PIERSI TĄ METODĄ JA TO ZROBIŁAM I DZISIAJ ŻAŁUJE Jeżeli nie chcecie mieć problemów w przyszłości tak jak ja teraz. Wyciągniecie tego jest dla chirurga plastycznego nie realne :(

Gość gość
Nie do końca jest to prawdziwe. Mi usunęli

Gość gość
A w jaki sposób usunęli i dlaczego musieli usunąć?

Gość gość
Chirurg mi jak to powiedział wyłuszczył czy coś takiego. Usuwane miałam z powodu przewlekłego stanu zapalnego i znacznego stwardnienia. Wys łał to badania

Gość Biust
To proszę mi podać namiary na tego super lekarza, chętnie się do niego zgłoszę.

Gość Biust
Zdecydowałam się na usunięcie bo byłam gotowa na wstawienie implantów, niestety okazało się że nie da rady, bo wszystkiego nie można usunąć.

Gość Biust
A to że można preparat można rozpuścić solą fizjologiczną to totalna ściema.

Gość gość
Podaj swojego maila

Gość gość
Wyłuszczył czyli wyciął lub odessał, inaczej nie można, nic tego nie rozpuści w 100% A już na pewno nie sól fizjologiczna....bosz, co za brednie i bzdury z tą solą :) Aqua to pewnie niezła sciema była i naganiacz, to się ktoś nachapał.

Gość gość
Wyrażnie piszę że mi wyciął

Gość Biust
To mój mail, czekam na odp phegouwr@dodsi.com

Gość Biust
A ile czasu miałaś preparat w piersiach

Gość Biust
Jeszcze jedno skąd pewność że masz wszystko usunięte Robiłaś usg?

Gość Biust
podam innego maila , pierwszy nieaktualny jest eliziana.99@wp.pl czekam na odp

Gość gość
No to sie okazuje ze ten aquafilling to jednak pic na wodę, tak samo było z macrolane

Gość gość
Do Biust. Jakie masz widomości napisz bo też mam wielki problem

Gość Biust
Czekam na maila od użytkowniczki która mi obiecała kontakt do lekarza który jej usunął preparat, bo mój nie dał rady

Gość zdecydowana66
Witam. Przypomne, że miałam robiony zabieg w lutym. Czyli rok temu.. Byłam na USG piersi wynik ok, Ale mam cos takiego w prawej piersi w miejscu podania preparatu.. tak jak dziewczyna Link- http://fotowrzut.pl/MW2F98N4CH Doktor mówił, ze preparat tam "zagnierzdził się" i trzeba masowac. Teraz nie mam tak "guzków" tylko została taka "kieszonka," pod piersią.Myślę, że to faktycznie był preparat bo stan zapalny?Nic szczegolnego ale jak się jest estetką to i to może przeszkadzać. Pierś ta też jest inna tzn, ma lekkie wgłebienie widac jak podnoszę rekę, masuje pierś, żeby "wyrównać"ale widocznie piers moze jest inna?bo efektu nie ma.

Gość zdecydowana66
AQua aqua ja Cie o nic nie oskarżam, tylko cały czas zachwalasz ten preparat.. widzisz.. nawet gdybym nie miała, żadnych obaw czy nawet objawów to i tak uważam, że tu nikt tak niezachwala i może to irytować bo jak widać nie jest to cudowny preparat. Pisałam wcesniej, że był to mój swiadomy wybor więc brałam pod uwagę, ze mogę miec jakieś komplikacje. Choć jesli będę miała poważniejsze komplikacje to będę zła ale na siebie. Bo dawno zrobiłabym sobie implanty za te koszta.Ale implanty zawsze mnie odstraszały;) więc zobacze co dalej..Piersi są troche mniejsze ale zauwazyłam to kilka miesięcy temu czy utrzymuje sie efekt 5 lat... jakoś w to nie wierze po mojej obserwacji własnych piersi. Mogłaby mi któraś wyjaśnić jak poznać, ze jest stan zapalny? boli coś wtedy?

Gość Biust
Do zdecydowana.. Wierz mi nie wmasujesz tego choćbyś nie wiem co robiła. Ten preparat to bubel, masz jeszcze wątpliwości. Ja miałam preparat usunięty przez chirurga i to jeszcze też do końca nie pomogło bo u mnie w prawej piersi preparat został źle wstrzyknięty,zamiast pod gruczoł to w tkankę tłuszczową i u Ciebie te zgrubienie to to samo

Gość Biust
Do zdecydowana.. Tak stan zapalny widać gołym okiem, piersi byłyby opuchnięte itp

Gość gość
Do Biust -wysłałam na oba adresy

Gość zdecydowana66
Tylko ja teraz mam jakby "kieszonke" nie mam już tam grudek bo były. I tylko pod piersią w prawej. Piersi bolały jak np. oparłam sie o cos przyciskając pierś. Dlatego poleciałam zrobić USG Teraz nie bolą..( moze od 1,5 -2 miesiąca) Na razie objawów zadnych nie mam..moze wtedy miałam stan zapalny ?a organizm to zwalczył. Nie zdziwiłabym się bo mam silny układ immunologiczny. Po roku czasu wiem, ze tego preparatu mam trochę mniej. Sorry, że o to pytam; ale czy ten Doktor zwrócił Tobie kase czy olał sprawe?

Gość gość
Dziewczyny, czy jedt tu wogole ktos zadowolony z zabiegu oprócz Aqua aqua? Jej nie biorę pod uwagę bo z daleka czuć reklamę

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się