Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

Aquafilling bodyline powiekszanie biustu

Polecane posty

Gość gość
Do gosc z 14:30 Mozesz powidziec cos wiecej o tym produkcie? Czy to jest ten sam sklad co aqualift? I ogolnie co o tym myslisz Bardzo bylabym wdzieczna za opis jak to dziala i jak utrzymuje sie w jednym niejscu itp Zwlaszcza od kogos kto sam zabiegi przeprowadza

Gość gość
Praktycznie to samo. Efekt znakomity .Ja faktycznie pracuję cycami, są czsami niemiłosiernie miętoszone i co i nic się nie dzieje żaden się nie zorientował w przeciwieństwie do moich kumpeli po protezach

Gość gość
Prestige Clinic i dr Rataj sa reklamowani na roznych forach w ostatnim czasie. Dziewczyna tylko zmienia nicki i zachwala klinike i doktorka. Nie dajcie sie nabrac!

Gość gość
Żenada z tym prestige klinik ☺co do aquafilling to oczywiście ze się to wchłania ja juz mam trochę mniejsze piersi a zabieg prawie rok temu ale z efektu jestem zadowolona i planuje dostrzyknac za jakiś czas. Lekarz mnie o tym informował i nie sądzę by komuś powiedział ze to permanentne wypełnienie -wiec nie piszcie bzdur . Nie napisze gdzie robiłam żeby nie było jak z prestige klinik hehe efekt odwrotny od zamierzonego,☺

Gość gość
Mozesz powidziec co lekarz powoedzoal na temat wchlaniania? Jal ten proces wyglada?

Gość gość
U każdego inaczej- zależy od metabolizmu ale w ciągu tych 5 lat się wchłonie - może u niektórych dłużej u innych krócej - jak to w życiu i w medycynie - nie da się określić konkretnie

Gość gość
Czyli w teorii po 5latach moze juz nic nie zostac bo produkt w zaleznosci od organizmu moze sie caly wchlonac do 5lat?

Gość gość
To nie ja pisałam o tych 5 latach ale wg mnie również to zniknie po 5 latach - macrolane miałam mieć 2 lata a po 7 miesiącach nie było śladu. .aquafilling mam od kwietnia i na razie bez zmian. Koszt zabiegu taki sam wiec jak dla mnie aquafilling lepszy . Jak ktoś ma opinię tylko na własnej skórze to czekam z niecierpliwością!

Gość niepewna 89
Sledze wasze wypowiedzi na temat aquafillingu bo tez o tym mysle, narazie zostaje mi tylko myslec i zbierac kaske. Ciekawa jestem czy to jest bezpieczne bo jakby nie bylo to nowosc i czy za pare lat nie okaze sie ze rakotworcze czy cos w tym stylu. Bede nadal tu zagladac i upewniac sie czy ta medota jest lepsza niz tradycyjne implanty z waszych wypowiedzi

Gość gość
Jak wytrzyma 2-3 lata to wystarczy by złapać faceta a dalej to samo pójdzie

Gość gość
Dziewczyny robił to ktos w Krakowie? Vesuna czy vasuna? Czy może jakies inne miejsce? Dajcie znać plizzzzzz!!!!

Gość gość
Aqua aqua nagle przepadła, najpierw pisała ze robiła zabieg u dok Batijewskiego a pózniej ze u Klosa. Niemożliwe ze nie pamięta imienia lekarza, gdzie jestes aqua???? Czy to przypadkiem nie jest reklama kliniki???

Gość gość
Jasne, ze preparat sie wchlania. Ja juz to o tym pisalam - mialam robiony Aquafilling w lutym i juz widze roznice. Pytalam lekarza podczas zabiegu i powiedzial, ze de facto nie wiedza jeszcze dokladnie jak preparat sie wchlania tzn. jak sie zachowuje i w jakim tempie go ubywa, bo za krotko jest na razie na polskim rynku, ale producent obiecuje 5 lat. Innymi slowy mowiac, lekarze nie biora odpowiedzialnosci za trwalosc preparatu i zaslaniaja sie zapewnieniami producenta. Nie piszcie zatem bzdur, ze Aquafilling jest rozwiazaniem permanentnym. Jesli ktos robi co chwile dostrzykniecia, to w jego opinii nic mu sie obywa, bo niby jak ma to zauwazyc? Ja niczego nie dostrzykiwalam, a piersi juz mam mniejsze niz w lutym.

Gość sosko
ponawiam i dołączam się do zapytania gościa o zabieg w Krakowie... dużo wcześniej na forum były jakieś posty, ale brak konkretów. Aqua Aqua nie przejmuj się komentarzami gości (chociaż nie wydaje mi się zebyś brała to do siebie;)). Jak znajdziesz chwile daj znać jak oceniasz efekt po ponad roku?:) z góry dzięki. Pozdrawiam

Gość gość
Czy jest ktos kto idzie na konsultacje i moze po wpisac na forum wszystkie informacje odnosnie wchlaniania sie produktu? Albo ktos kto byl i wie od lekarza jak produkt sie wchlania Ale nie wlasne przemyskenia, domysly i opinie tylko to co sam lekarz powiedzial

Gość gość
Odpowiedz na Twoje pytanie napisalam powyzej (2014.10.27 ). To nie sa moje spostrzezenia tylko slowa lekarza.

Gość gość
Dokładnie tak jest z każdym produktem leczniczym a nawet lekami ..kazdy reaguje inaczej ..macrolane miał być 2 lata u mnie był kilka miesięcy. Aquafilling mam prawie rok- trochę mi piersi zmalały ale efekt jest cały czas super. Zrobisz implanty znajdziesz w ciążę i tez wygląd piersi Ci się zmieni..rozważał am wszystkie opcje każda jest na swój sposób ryzykowna - musisz wybrać tą która dla Ciebie będzie miała najwięcej plusów do minusów. Ja boje się operacji i nie mogę nie chodzić do pracy wiec wybieram metody mało inwazyjne

Gość gość
Ja robiłam w zabieg w Vesunie w Krakowie. W sumie jestem zadowolona, choc nie sa tani. Zabieg bardzo, ale to bardzo bolesny, ale efekt po warty bólu. Natomiast tak jak pisalyscie- nie jest to zabieg permanentny i mimo, ze od zabiegu mineły dopiero 2 miesiace, to wydaje mi sie, że juz sa troszke mniejsze. Zastanawiam sie nad uzupelnieniem, ale nie wiem czy jest sens inwestowac, czy nie lepiej zrobic jednak operacje, bo koszta sa w sumie podobne.

Gość gość
Czyli po pieciu latach teoretycznie produktu nie ma?

Gość gość
Teoretycznie nie ma, a praktycznie nie wiadomo czy nie zostana np. grudki i guzy...

Gość gość
A to moga zostwc grudki?

Gość gość
Metoda jest całkowicie bezpieczna i żadnych powikłań po niej nie ma.Zmniejszenie objętości to konkurencja od wkładek bzdury wypisuje

Gość gość
Mozna oglupiec od tych komentarzy, jak to po dwóch miesiącach sie wchłania, to juz chyba lekka przesada jeśli ktos tak napisał :/

Gość gość
Czy jest tu ktos kto potrafi napisac cos konkretnego i podac zrodlo swojej wiedzy? Bo jak na razie to moze ze dwie osoby wypowiadaja sie jakos na temat wiarygodnie

Gość gość
"Zmniejszenie objętości to konkurencja od wkładek bzdury wypisuje" - co o Ty opowiadasz, kobieto? Idz na konsultacje,a kazdy, powtarzam KAZDY jeden lekarz, ktory wykonuje ten zabieg powie Ci, ze to nie jest rozwiazanie permanentne i, ze preperat stopniowo sie wchlania. Cudow nie ma niestety.

Gość gośćkrakow
Pytanie o Krakow: Ja robilam w Krakowie w Vesunie na poczatku roku I nadal jestem zadowolona. Nie mam zadnych problemow oprocz lekko przyciasnych bluzek. Zabieg byl wykonany bardzo profesjonalnie I dosc szybko choc to pewnie zalezy od progu bolu. Jezdzilam zaraz po samochodem z reczna skrzynia I lecialam samolotem. Co do zmniejszenia - wydaje mi sie ze piersi sie ulozyly, sa normalnie miekkie ale nadal tej samej wielkosci co byly.

Gość sosko
dzieki gośćkraków!! powiedz mi proszę czy zabieg wykonywała dr Agnieszka Drożniak? byłaś wcześniej na konsultacji? masz po 100ml?

Gość gość
Witam. Pisałam jakiś czas temu o swoich doświadczeniach z Aquafilling. Zabieg robiłam w Józefowie. Po zagojeniu sie powstały pod piersiami nieprzyjemne w dotyku Guzy z preparatem. Guzy pojawiły sie rownież w miejscu wkłucia kaniuli w okolicach pach. Na poczatku byly to guzki bolesne. We wrześniu robiłam zabieg i owe guzy nie znikły. Nadal sa. Byłam na konsultacji z 3 tygodnie temu i pan doktor kazał czekać. W środę jestem umówiona na konsultacje ponowna i na usunięcie tego. Napisze jak juz bede po.

Gość to juz w piatek
ja nie wiem.... jedne pisza ze zabiego boli jak cholera inne ze nic. ja ide w piatek i nie wiem czy sie bac czy nie ???!!!Lekarz twierdzi ze nie poczuje bolu. co do grudek to lekarz rowniez mi powiedzil ze moga wystapic i nalezy je wtedy rozmasowac i ze sie rozejda. sama nie wiem co o tym wszystkim myslec ale juz sie nie wycofam. eehhh najgorsze to oczekiwanie !!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się