Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

Aquafilling bodyline powiekszanie biustu

Polecane posty

Gość Papaxx

Czy sa tu dziewczyny które po zabiegu karmily piersią i nie miały komplikacji? Bo słyszałam że wtedy jest najwieksze ryzyko ropni, ale moze ktoras z Pań unikla? Ja robiłam 3 lata temu planuje ciążę i co teraz? 

Czytam i nie dowierzam 🙂 nie mam żadnych zaburzeń psychicznych wręcz jestem bardzo zdeterminiwana aby nagłaśniać problem jaki wystąpił bo przypadków jak moj jest cała masa a kobiety potrzebują pomocy niewiedza gdzie szukać pomocy- podobnie jak ja 3lata temu. O czym świadczą emaile jaki dostaje od osób które są w podobnej sytuacji , które szukają pomocy i wsparcia . Chcąc porozmawiać o tym całym procederze ponieważ o zabiegu wie np Tylko mąż. Proszę darować sobie opinie tego typu i nie zaśmiecać forum dziecinnym wpisem  "to pisze Pani Justyna" ze względu aby inne kobiety mogły latwiej znalesc Potrzebne informacje.

Wiem po co tu jestem . 

Nigdy nikogo nie straszyłam, opisałam swoją historie dzieląc się z Wami poniewaz z początku szukałam osob ktore rowniez mają ten sam problem (bylam poinformowana i zapewniana ze jestem jedynym przypadkiem w Polsce z komolikacjami) i co sie okazalo ze jest nas masa. Codziennie dostaje wiadomosci i telefony od dziewczyn - poświęcam swój czas prywatny , bardzo mnie smuci fakt ze coraz wiecej nas przybywa ale widzę w tym cel "Byc tutaj " bo wiem ze sa osoby które tego potrzebują i walcze z osobami które ta krzywde nam zrobiły. Dzięki temu ze zabraliśmy się w jednym miejscu , stworzyłam grupe zamknięta na fb - grupe wsparcia dla osob poszkodowanych. jest dużo osób które chcą nam pomoc miedzy innymi lekarzy chirurdzy mecenasi radiolodzy. Przede wszystkim cieszy mnie fakt ze dystrybucja preparatu zostala zatrzymana z czego cieszę się najbardziej. 

Nie robię strachu i nie pisze zeby usuwać preparat jak najszybciej- gdyby tak było sama bym miala preparat usunięty. Niestety problem polega na tym że preparatu nie da się w 100% usunac a mój przypadek jest ciężki. W tym momencie czekam za terminem wyznaczenia operacji - ktorej bardzo się boję. 

Nie jestem lekarzem i nie udzielam rad czy usuwać czy nie , zawsze podkreślam żeby się BADAC i obserwować . W tym wypadku polecam radiologa Dr Palucha (NFZ)-wspolpracuje z Prof. Noszczykiem przyjmuje w Otwocku. oraz Dr Marcina Inglot przyjmuje prywatnie we Wroclawiu

ktorzy dysponują dobrym sprzętem usg z elastografia. Kazdy przypadek jest inny to może ocenić lekarz np prof Noszczyk ktory ma największe doswiadczenie. - tak , nie każdemu wskazane jest usuniecie preparatu (konieczna obserwacja)  ponieważ ryzyko jakie moze wystapic po otwarciu , blizny badz zakażenie jest większe niż efekt jakiego moglibyście sie spodziewać. Dlatego te pacjentki sa pod obserwacją. 

Odnośnie karmienia piersi , zgłosiło się do mnie okolo 70 kobiet i sa dwie kobiety ktore karmiła i nie miały ropni. Niestety większość przy karmieniu je miala - nie wiem od czego to zależne tak jak napisalam nie jestem lekarzem ale domyślam się że prawdopodobnie preparat ktory byl podawany na oślep uszkodził kanaliki mlekowe.

I ciekawa jestem kogo boli to , że tutaj jestem piszę o tym i mówię o tym głośno,  ze się większość z nas zrzeszyla i zebraliśmy się w jedno miejsce. Ja się mogę tylko domyślać. 

Nadal tutaj będę , będę pisała i mówiła o tym głośno, jest to jedyne miejsce gdzie lekarze ktorzy wykonywali zabiegi nie mają wpływu na wpisy i ich nie kasują.

osoby poszkodowane szukające pomocy zapraszam na fb AQUAFILLING POWIKŁANIA

ZASTRZEGAM ZE PRZYJMOWANE SA OSOBY Z POWIKLANIAMI potwierdzające swój stan zdrowia, tak aby każda mogla czuc się w grupie bezpieczna , że jest jedną z nas i do grupy nie maja dostępu osoby z zewnątrz, którzy są od osób wykonujących zabiegu ktore chca wyweszyc co się dzieję. Z częścią dziewczyn mialam przyjemność sie widziec, z kazda mialam przyjemność porozmawiac takze sa to osoby sprawdzone nie trzeba sie bać ze informacje z grupy wyjdą poza grupę a znajomi nie zobaczą postów i tego że do takiej grupy należysz także jeśli jesteś poszkodowana jesli chcesz o tym porozmawiać z osobami które są w takiej samej sytuacji jezeli potrzebujesz pomocy i wsparcia jestesmy po to aby kazdej pomoc. Zapraszam 

2 godziny temu, Gość gość Liliana napisał:

Nie jestem panią Justyną, mam także powikłania po preparacie, który również był nowością na polskim rynku i widzę intuicyjnie i z doświadczenia, że tylko  pseudolekarze  " od estetyki" zachowują się w ten sam sposób - zrobić z kogoś psychicznie chorego, by ukryć swoje matolstwo i dla pieniędzy posunąć się do tak haniebnych czynów, przeprowadzając na innym człowieku  badania. Jedynie Pani  Justyna nie udaje kogoś innego i pisze prawdę, by pomóc innym. Zyczę Pani i innym kobietom powrotu do zdrowia, a heit proszę ignorować. Pozdrawiam.

Dziękuję bardzo za wpis. Również życzę Pani powrotu do zdrowia i siły do walki . Wiem po co jestem i powyzszymi wpisami się nie przejmuje pozdrawiam serdecznie 🙂

Gość gosc 333333333
Dnia 3.10.2019 o 22:38, Justynamagdalena2@onet.pl napisał:

Ja też poproszę namiary na cudownych lekarzy z Niemiec. Nie bądź śmieszna wypisując że piszemy aby wystraszyć innych . A jak jesteś taka spokojna to po co tu zaglądasz ? Może Ty jesteś jednym z lekarzy co wykonuje te zabiegi a teraz robisz reklamę ze u was niby lepszy. Wszędzie ten sam syf rozprowadzany a przez takie głupie PINDY jak Ty robiące reklamę poszkodowanych będzie przybywać . Tak jak ja kiedyś zaufałam ze to super preparat a teraz podnoszę konsekwencję i w przeciwieństwie do Ciebie informuje i ostrzegam inne kobiety bo mnie nikt nie ostrzegł. Od paru lat aquafilling nie daje spokojnie mi spać .

Wkrótce będzie o tym głośno . Wszystko w swoim czasie . 

I to jest normalna kobieta??XD  Sama agresja!!  DZIEWCZYNY KTORE NIE MAJA( I MAJA)KOMPLIKACJE NIECH KONSULTUJA TYLKO Z LEKARZAMI, KTORZY MAJA DOSWIADCZENIE Z USUWANIEM PREPARATU.DLA WASZEGO SPOKOJU PSYCHICZNEGO LEPIEJ NIE KONTAKTOWAC SIE Z   PANIA JUSTYNA MAGDALENA,  ZA WSZELKA CENA BEDZIE WMAWIALA WAM ZE NA PEWNO MACIE KOMPLIKACJE DLA WLASNEJ SATYSFAKCJI. OSTRZEGAM PRZED TA PANIA!!!

Jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to jest to tylko i wyłącznie twoj problem nie mój. 

Ktos polecił ten preparat , nie wiem kim jesteś i w jakim celu tu piszesz i czy jesteś poinformowany ale dystrybucją tego preparatu jest wstrzymana. Ale widzę że obserwujesz moje wpisy bardzo się cieszę że tak bardzo Cię to porusza , dalej będę ostrzegac aby trzymać się z dala od tego G... Pozdrawiam życzę miłego dnia ;)) 

I nikomu nie wmawiam ze komplikacje ma tylko ostrzegam przed tym preparatem aby osob poszkodowanych nie przybywalo . Zgłasza się mnostwo dziewczyn zaniepokojonych a sam profesor Noszczyk mowi ze jak sie nic nie dzieje to nie ruszać tylko badać sie i obserwować  . Czytaj ze zrozumieniem skoro tak bacznie obserwujesz moje wpisy 😉 - w tym Ci nie pomogę. I nie będę więcej odpisywać na twoje prowokacje jesteś anonimowa / anonimowy  nie wiem z kim mam przyjemność wchodzić w ta dyskusje i w jakim celu. Pozdrawiam

Gość kasia23456667
Dnia 31.07.2019 o 20:55, Justynamagdalena2@onet.pl napisał:

Cześć dziewczyny, nie chce siać paniki. Ale to nie jest tak ze powikłań nie macie.. otóż to że preparat nie migruje bądź nie macie ropni nie oznacza że Was to nie dotyczy. Niestety dopiero po otwarciu piersi można stwierdzić jakie szkody zrobił od środka preparat. Doskonałym przykładem jest kobieta  ( nie będę pisała imienia niedawno opublikowała swoją historię) gdzie od paru lat nie czytała komentarzy nie śledziła opinii ponieważ z zabiegu była zadowolona i żyła w przekonaniu że preparat się wchłonie (tak byłysmy zapewniane) żyła w przekonaniu że wszystko jest ok . - do czasu gdy nie odbył się zabieg zmniejszenia piersi , lekarz który ją operował płakał jak zobaczył w jakim stanie po otwarciu zastał tkanki mięśnie nie wiedział co zrobić i czy uda mu się zademonstrować piersi czy będzie w ogóle z czego ... także nie wzbudzając paniki ale niestety miejcie świadomość odbytego przez nas zabiegu. Zdrowia Wam życzę, pozdrawiam

Pani Justyno a co to za wpis???

Gość Gość
14 godzin temu, Gość gosc 333333333 napisał:

I to jest normalna kobieta??XD  Sama agresja!!  DZIEWCZYNY KTORE NIE MAJA( I MAJA)KOMPLIKACJE NIECH KONSULTUJA TYLKO Z LEKARZAMI, KTORZY MAJA DOSWIADCZENIE Z USUWANIEM PREPARATU.DLA WASZEGO SPOKOJU PSYCHICZNEGO LEPIEJ NIE KONTAKTOWAC SIE Z   PANIA JUSTYNA MAGDALENA,  ZA WSZELKA CENA BEDZIE WMAWIALA WAM ZE NA PEWNO MACIE KOMPLIKACJE DLA WLASNEJ SATYSFAKCJI. OSTRZEGAM PRZED TA PANIA!!!

A ja panią wcześniej prosiłam o namiary lekarza który radzi sobie z usuwaniem preparatu,czy udzieli mi pani takiej informacji? bo w Niemczech mają podobno większe doświadczenie niż w Polsce 😅😅😅😅😅

Gość gosc gosc

IMBECYL xd

49 minut temu, Gość Gość napisał:

A ja panią wcześniej prosiłam o namiary lekarza który radzi sobie z usuwaniem preparatu,czy udzieli mi pani takiej informacji? bo w Niemczech mają podobno większe doświadczenie niż w Polsce 😅😅😅😅😅

Gość Gość Paula

Pierdzielone psychopatki, znalazła się jedna z drugą i forum zaśmiecają,do roboty nieroby.Jak masz jakieś konkretne informacje do dawaj a jak nie to wypad

Gość Gośćcu
5 godzin temu, Gość gosc gosc napisał:

IMBECYL xd

Wiesniara jedna,o preparacie wie podobno wszystko a nawet się poprawnie wypowiedzieć nie potrafi, może trzeba z powrotem do przedszkola od nowa literek się uczyć,🤣🤣🤣🤣

Gość Kacki

ahhaahh!! glupie cipska!!

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Kacki napisał:

ahhaahh!! glupie cipska!!

Głupie cipsko cię robiło niedouczony niedorajdo i jak widać marnie mamusi wyszło 🤣🤣🤣🤣🤣

Gość Kacki
50 minut temu, Gość Gość napisał:

Głupie cipsko cię robiło niedouczony niedorajdo i jak widać marnie mamusi wyszło 🤣🤣🤣🤣🤣

... sie z...y cycu!

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Kacki napisał:

... sie z...y cycu!

Wylizać mi możesz tlumoku i buty ewentualnie wyszyscic nieudaczniku życiowy 🖕

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Kacki napisał:

... sie z...y cycu!

Słów zabrakło, trzeba się było uczyć ortografii tlumanie to mamusia była by teraz dumna a tak już zawsze będziesz musiał tylki i buty lizać buahahaha

Gość Powikłania -Katowice

Dziewczyny z okolic Śląska, które cierpią  po podania preparatu aquafilling zapraszam do kontaktu. Jest nas już spora grupa, mamy wiele doświadczeń i wydeptane ścieżki. Jeśli szukasz informacji albo po prostu chcesz pogadać: sowa0987@o2.pl

Ps. Justyna Magdalena - my wiemy że nie jesteśmy same i chamskie wpisy niczego nie zmienią 

Gość gość
19 godzin temu, Gość Powikłania -Katowice napisał:

Dziewczyny z okolic Śląska, które cierpią  po podania preparatu aquafilling zapraszam do kontaktu. Jest nas już spora grupa, mamy wiele doświadczeń i wydeptane ścieżki. Jeśli szukasz informacji albo po prostu chcesz pogadać: sowa0987@o2.pl

Ps. Justyna Magdalena - my wiemy że nie jesteśmy same i chamskie wpisy niczego nie zmienią 

Zdrowie ludzi jako biznes -you tube prof.Więckowski. Wysłuchajcie do końca.

Gość Atwalina

Sama próbowałam różnego rodzaju masaży ale u mnie pomogły dopiero tabletki. 

Gość gość

przeciwbólowe.........  a przyczyna bólu jaka ? może brak D3 ? lub innych naturalnych suplementów ?

Gość mistle34

Jakie tabletki brałaś? Zastanawialam się nad kupieniem sobie ale boję się,że efekt będzie utrzymywał się krótko. W sensie przez moment brania tabletek albo przez kilka miesięcy po.

Gość Atwalina

Nie wiem ile będzie się to utrzymywało jednak tabletki brałam dobry rok temu i nic się nie pomniejszyło 😛 tak wieć moim zdaneim efekt jest stały.Tabletki jakie brałam to Perfect Bust. Dodam jednak,że w przypadku takich tabletek trzeba uzbroić się w cieprliwość bo efekt nie pojawia się od razu ale trzeba na niego troche dłużej poczekać. Ja musiałam czekać 3 miesiace. No i trzeba brać regularnie bo jak nie bierze się regularnie to nie ma takiego efektu...Jeszcze miałam żel z serii ale dostałam w gratisie jak kupowałam kilka opakowań naraz 🙂

Gość elektric

Potwierdzam co tutaj pisze koleżanka powyżej. Również brałam Perfect Bust i w moim przypadku też zadziałało.

Gość Papaxx

Haha ile dostajecie kasy za 1 komentarz o tych tapsach?? Haha nie wierze ... nie piszcie tu tych glupot.

Temat tego forum dotyczy preparatu Aquafilling. Jeśli ktoś chce czytać o "tabletkach na powiększanie biustu" to wchodzi na inne wątki. Proszę nie zaśmiecać reklamami "cudownych produktów" forum, gdzie okaleczone kobiety szukają pomocy i informacji o żelu aquafilling. 

Piszą i zaśmiecają forum aby ciężej było znaleźć potrzebne informacje dla tych co ich potrzebują. Jak nie wpisami ze wszedzie pisze justynagdalena to tabletkami czy innymi glupotami nie dotyczącymi tematu tego forum. Standard 

Gość gość
Dnia 20.10.2019 o 17:37, Justynamagdalena2@onet.pl napisał:

I ciekawa jestem kogo boli to , że tutaj jestem piszę o tym i mówię o tym głośno,  ze się większość z nas zrzeszyla i zebraliśmy się w jedno miejsce. Ja się mogę tylko domyślać. 

Nadal tutaj będę , będę pisała i mówiła o tym głośno, jest to jedyne miejsce gdzie lekarze ktorzy wykonywali zabiegi nie mają wpływu na wpisy i ic h nie kasują.

osoby poszkodowane szukające pomocy zapraszam na fb AQUAFILLING POWIKŁANIA

ZASTRZEGAM ZE PRZYJMOWANE SA OSOBY Z POWIKLANIAMI potwierdzające swój stan zdrowia, tak aby każda mogla czuc się w grupie bezpieczna , że jest jedną z nas i do grupy nie maja dostępu osoby z zewnątrz, którzy są od osób wykonujących zabiegu ktore chca wyweszyc co się dzieję. Z częścią dziewczyn mialam przyjemność sie widziec, z kazda mialam przyjemność porozmawiac takze sa to osoby sprawdzone nie trzeba sie bać ze informacje z grupy wyjdą poza grupę a znajomi nie zobaczą postów i tego że do takiej grupy należysz także jeśli jesteś poszkodowana jesli chcesz o tym porozmawiać z osobami które są w takiej samej sytuacji jezeli potrzebujesz pomocy i wsparcia jestesmy po to aby kazdej pomoc. Zapraszam 

Pozdrawiam serdecznie.

Gość Bea

Dziewczyny zabieg robilam 4 lata temu jeszcze sie nic nie dzieje.Czy to jest takie gowno ze kwestia czasu kiedy we mnie to wybuchnie? Czy powimlania sa efektem samego w sobie zelu czy np metody podania itd bo jesli to wylacznie kwestia wplywu zelu na organizm to znaczy ze kazda z nas spotka to sami?! jestem przerazona...

U mnie nic się nie działo pięć lat. Teraz czuję drętwienia rok, bóle stawów. Takich objawów doswiadcza wiele kobiet po Aquafilling. Nie przerażaj się tylko dzialaj :-).  Mój mail: sowa0987@o2.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się