Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY W ANGLII MOZNA POZNAC NORMALNEGO FACETA

Polecane posty

Gość gość

czy tu na prawde poprzyjezdzala sama patologia i margines spoleczny uciekajacy przed polska policja, pijusy bijacy swoje kobiety, smierdzace lenie i nieroby zerujace na swoich dziewczynach ? chyba faktycznie 90% polakow w anglii to patologia

Gość gość
same chamy , zero kulturalnych mezczyzn ? ci polscy faceci to rzeczywiscie porazka :/

Gość mężczyzna przed trzydz
Skoro tak oceniasz, to myślę, że siebie też możesz podciągnąć pod statystyki...Ja miałem ten sam problem z poznaniem rodaczki, która by miała odrobinę rozumu i rozgarnięcia życiowego. Mieszkałem w Londynie. :)

Gość gość
podaj definicję normalnego faceta, na innym forum wyczytałem że kobiety lubią jak je się dobrze w*****a więc to jest prawda, a zatem po co wam jakiś ciapowaty typ jak możecie mieć bezmózgiego r****cza

Gość gość
do uk wyjechali prawie sami zlodzieje,oszusci i kretacze faceci majacy rodziny, zony i dzieci w polsce a w uk szukaja przygod czemu tak jest?

Gość gość
niestety ja "zlych chlopcow' nie toleruje moze niektorym kobietom sie podoba eidok pijaka w domu, albo jak dostana w ryja od niego, takie kobiety chyba nie uzywaja mozgu, daja sie ponizac i zastraszac, a moze lubia jak partner ich wyzywa , ogolnie nie szanuje itp.. szok!

Gość gość
po co kobiety sa z takimi facetami i rujnuja sobie zycie ? zeby on nie poszedl do innej , a on moze i tak ma kochanki, albo zeby byl obok facet , byle jaki ale jest, masakra ..

Gość gość
taki bezmozgi r****cz nie jest chyba bezmozgim , jest cwantm i wie jak wykorzystac panienke , jest zwyklym sk***ysynem !

Oczywiście, że można, nawet Polaka. Tylko, że takich ludzi spotyka się przypadkiem bo raczej unikają "komun"/

Gość gość
poczekaj na mnie. właśnie staram się o pracę i wyjazd z tej ryżej wyspy szczawiem płynącej. :D 🖐️

Gość Polski Robolek z UK
Można spotkać facetów na poziomie - sam jestem jednym z nich ;)

Gość naszyjnik z perel
a ty polski robolek nadal sam kisisz ogora? taki jestes oh ah i co zadna cie nie chce?

Gość Polski Robolek z UK
Moja przyszła żona musi spełniać bardzo rygorystyczne kryteria, stąd czas jest tu czynnikiem kluczowym ;)

Gość gość
Jak wspomniala Moorland, normlani polacy unikaja komun, i trzymaja sie z dala od wszelkich dziwnych polksich przybyszy. takze pozostaje internet.

Gość gość
jak widze na miescie polskich panow to czasami az mi wstyd :/

Gość gość
dobrze że ja też unikam takich cwaniaków, ułomnych intelektualnie co mają siano zamiast mózgu bo po co się integrować z patologią

Gość gość
Dokladnie - chodzaca patologia nic wiecej..

Gość gość
polscy panowie ,potrafia ,tylko pic ,wszczynac bojki i co drugie slowo u nich to kur....

Gość naszyjnik z perel
ah robolek wybacz zapomnialam, ze ty szukasz drugiej mamusi i przyszla zona ma ci gotowac, podawac do stolu, prac brudne gacie, prasowac koszule itp a do tego ma jeszcze w lozku dogadzac.....Good Luck :) buhahahahahahaha

Gość gość
Menele, szkoda slow...

Gość Polski Robolek z UK
To nie jest tak, że widzę super-ładną laskę, która mi się podoba, jest w moim typie i już nagle jej szanse na zostanie moją żoną rosną. To nie tak działa. Taka laska musi jeszcze przejść szereg bardzo rygorystycznych testów dzięki którym mam pewność, że nie jest zarażona bakcylem feminizmu: musi potrafić obsługiwać pralkę, zmywarkę, umieć coś ugotować i to nie byle co, ale coś, co by mi smakowało, musi być na tyle inteligentna, żeby eksperymentować w kuchni, oprócz tego oczywiście nie powinna bać się ścierki i miotły, w końcu dom sam się nie wysprząta. Moje zadanie będzie polegać wyłącznie na przynoszeniu kasy do domu, w którym ma być czysto, schludnie, ma panować domowa atmosfera miłości, ma na mnie czekać cieplutki obiadzik/kolacja, a pod wieczór obowiązkiem mojej żony jest stać się moją osobistą gwiazdką p0rno. Oczywiście jestem nowoczesnym mężczyzną, idę z duchem czasu, więc nie mogę zabronić żonie dorabiać coś na boku do rodzinnego budżetu jeśli odczuwa, że kasa, którą przynoszę jest niewystarczająca. W końcu kobieta powinna też mieć prawo do zawodowego samorozwoju. Niemniej nie zwalnia jej to z obowiązków domowych.

Gość Polski Robolek z UK
Jestem Polakiem, a nie cudzoziemcem - ja byle czego nie biorę ;) Jeśli dziewczyna nie spełnia moich wymogów, to sobie chociaż przeważnie pociupciam, a potem się grzecznie rozstajemy i przystępuję do dalszego poszukiwania. Ja mam czas, za to kobietki, które zbliżają się do 30tki już tego czasu nie mają, dlatego to ja tutaj mogę ustalać warunki ;)

Myślę, ze zwykłego faceta z Polski po prostu ciężko rozpoznać. Nie będzie miał przecież napisane nigdzie, że jest Polakiem. Nie będzie się darł, używając przekleństw jako przecinków, nie będzie miał kretyńskiego szalika polskiego klubu sportowego, nie będzie biegał w brudnym dresie...po prostu tacy ludzie wtapiają się w tłum.

Gość gość
a dla was - tepe polskie szmaciska (w jez. obcym - polish whores :D) to niesamowita obelga i ujma na godnosci - ugotowac swojemu facetwi obiad i zrobic mu pranie. tepe szmaty :D (w jez. obcym - polish sluts :D)

Gość gość
masz raczki to sobie sam pierz i gotuj brudasie ! polscy faceci to fleje , tfu

Gość Polski Robolek z UK
Nawet w Anglii 85% z Was jest w związkach z Polakami. Jesteście przywiązane do nas tak samo, jak my jesteśmy zdani na was. I żadne zaklęcia tego nie zmienią... A z cudzoziemcami wiążą się zazwyczaj laski wybrakowane, brzydkie, grube albo ładne, ale za to cierpiące na debilizm... Najlepszy towar trafia do Polaków czy Wam się to podoba czy nie... Natury nie zmienicie ;) A to, że coraz częściej się puszczacie i w coraz większym stopniu rośnie w was akceptacja dla zdrady to inna sprawa, która faktycznie jest dość niepokojąca.. A pozwalacie sobie na to tylko i wyłącznie dlatego, że polscy faceci traktują was nieporównywalnie bardziej ulgowo i liberalnie niż wasze babcie były traktowane przez naszych dziadków ;)

Gość Polski Robolek z UK
Wystarczy, że feminizm stanie się mniej popularny, to znowu będziemy trzymać Was krótko, a wy ulegniecie, bo w naturze kobiety leży uleganie facetowi. Jeśli facet jest słaby, to wtedy laska ulega silniejszemu - to zupełnie normalne. My jesteśmy "słabi", bo nie chcemy Was skrzywdzić. Oddaliśmy Wam władzę w wasze piękne, białe rączki. A to, czy z powrotem jej nie zabierzemy, zależy tylko do nas. Politycy to faceci, żołnierze to faceci, naukowcy to faceci, policjanci to faceci - wy jesteście tylko naszą oazą spokoju i laleczkami do wyładowania napięcia seksualnego. Nawet feminizm dla was stworzyliśmy, żeby zaciągnąć was do fabryk i korporacji, bo w końcu ileż można pozwalać wam na pasożytowanie.

Gość gość
Robolek moglbys zostac moim kumplem bez kitu. i masz racej ze za obcokrajowacow duzej mierze biora sie laski wybrakowane z kompleksami, ewentualne rozwodki z dziecmi (czy to zostawionymi w polsce czy wziete ze soba). Zakompleksione poleczkie ktore wola z polksim chlopakiem rozmawiac po angielksu niz w ojczystym jesyku bo niehcca zeby polska kelnerka rozpoznala ich jako polakow...zenada. rozumiem to po czesci bo polacy mysla, ze kady polak w uk jest ich orzyjacielem tylko daltego ze jest polakiem. Mielm takie sytuacje nie raz...brak szacunku, bo ja moge byc prezezem banku a ty jestes jakims pijaczkiem, i co jestesmy bedziemy kumplami ? nigdy w zyciu w PL a tymbardzije w uK. Pomylilo sie niektorym, tu takze nie ma ronych polakow tu nie przyjechala tylko klasa robotnicza, ale takze klasa wyzsza. A to ze na weekend nakladam dres zeby pobiegac w parku nie czyni mnie na tym samym posiomi co jednego czy drugiego dla ktorego dres jak jest jak dla mnie codzinny garnitur.

Gość gość
No jasne a co jak polaczek zwiaze sie z dziewczyna z innego kraju to co ? jest rozwodnikiem?,nieudacznikiem?.....?

Gość gość
nie pociesze cie , bo niestety w anglii nie poznasz normalnego polaka . Tu wyemigrowali tylko wybrakowane towary. nieudacznicy ktorzy nie umieli sobie poradzic w kraju lub chcieli uciec przed wyrokiem . dobra rada kolezanko polacy sa tutaj tak beznadziejni ze nie zawracaj sobie nimi glowy , poszukaj lepiej ulozonego niemca lub anglika z takim bedziesz miala godne zycie.