Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY W ANGLII MOZNA POZNAC NORMALNEGO FACETA

Polecane posty

Gość gość
a normalnych facetów nie zauważacie bo nie wyglądają jak dresy i ich nie odróżniacie od innych faccetó

Gość taaaaaaaaaaa
kazdy facet ma jakies ale u kazdego niestety cos sie znajdzie... albo pije, albo pali i to nie tylko papierochy, kazde slowo to k.. s... p... , same wulgaryzmy,chamstwo na kazdym kroku, albo nie jest romantyczny, nie okazuje uczuc, klamie oszukuje itd.. masakra !!!

Gość gostekczek
kazda kobieta ma jakies ale u kazdej niestety cos sie znajdzie... albo pije, albo pali i to nie tylko papierochy, kazde slowo to k.. s... p... , same wulgaryzmy,chamstwo na kazdym kroku, albo nie jest romantyczna, nie okazuje uczuc, klamie oszukuje itd.. masakra !!! dodatkowo, oddajcie sie po 1 piwie dla byle kogo, wazne zeby nie mowil po polsku, i juz ma plusa, jest w wiekszosci przypadkow niewyksztalcona, nie zna jezyak, ma slaba prace, jest niezeadbana, (wystarczy poogladac 1000 profili na sympatai, ph, pd czy innych,) przetluszczone wlosy, syf w pokoju, ponura mina, obrzydlistwo.

Gość gość
jest na to jedna odpowiedź. NIE.

Gość a ja kobieta
A ja sie tak zastanawiam, dlaczego kazdy musi zyc wedlug jednego schematu? Jezeli Robol szuka kobiety, ktora ma sie zajac domem, to niech szuka! Jestem pewna, ze znajdzie, bo wbrew pozorom, niektore kobiety pragna takiego zycia. Chca sie zajac domem, dziecmi, lubia to. Jezeli oboje sie na to zgadzaja, to co wam do tego? > I co w tym upokarzajacego dla kobiety, jezeli robi mezowi obiad? Czy , jezeli moj maz wroci do domu po 12 godzinach pracy, to ja w ramach feminizmu, powinnam mu kazac robic sobie jedzenie samemu?! Przeciez to jakies chore! Moj maz rowniez robi mi jedzenie, kawe do lozka itp. Co w tym dziwnego???

Gość do a ja kobieta
Nie ma do kogo tu pisac. wiekszosc to samotne passztety ze smierdzacej puszki. bez perspektyw, bez rozumu i urody. Kazdy kto byl w zwiazku wie , ze takie czynnosci wykonuje sie automatycznie bez wiekszego problemu tylko po to by zobaczyc usmiech na twarzy ukochanej, ego. Inteligetni ludzie potrafia pojsc na kompromis. Tumany i kompleksy wymagaja i rzadza, a wtedy wiadomo jak to jest. Kazac to mozna, psu sie wysrac na chodniku.

Gość gość
tak ale jak sie mezczyzna kobiety nie poslucha to potem sa same problemy, wy barany !! a z kobiet najchetniej byscie sobie zrobili sluzke, kucharke, sprzataczke, prasowaczke itd. i dziwke , cwele

Gość gość
"tak ale jak sie mezczyzna kobiety nie poslucha to potem sa same problemy" - w jakiej niby kwesti facet ma sie nie posluchac ? Jaki kupic maslo ? Bo chya nie mowisz tu mezczyznach ktorzy majastudia, i gdzies zaszli w zyciu. Mowisz o swoim mezu przyglupie ze wsi wulka?

Gość GosiazPoznania
Jasne, że można! Ja poznałam mojego chłopaka przez http://polishsouls.co.uk/ , warto tam zajrzeć, bo na prawdę loguje się tam bardzo dużo Polaków mieszkających w Anglii :)