Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanamamuska

podwyższone ciśnienie a seks

Polecane posty

Gość zdenerwowanamamuska

Witam , czy w 38 tygodniu ciąży przy podwyższonym ciśnieniu można bezpiewcznie uprawiać seks?

Gość gość
Naprawdę zaufasz odpowiedzi zupełnie przypadkowych osób na forum????? Może jednak lepiej zapytać swojego lekarza?

Gość zdenerwowanamamuska
moj lekarz jest na urlopie a chcialabym juz przyspieszyc porod

Gość gość
Po co przyspieszac porod wogole?? daj temu dziecku czas dopoki samo nie bedzie chcialo wyjsc na swiat

Gość zdenerwowanamamuska
Chce przyspieszyc dlatego ze mam zatrucie ciazowe i sie niepokoje gdy dzidzius juz ze mna bedzie bede spokojna

Gość gość
podwyższone cisnienie przy zatruciu grozi odklejeniem łozyska i sexem mozesz tylko doprowadzić do nieszczęścia,i dziwie sie że z zatruciem ciążowym nie jesteś w szpitalu ,zatrucie jest niebezpieczne i dla matki i dla dziecka,wiec uważaj na siebie i przestań narażać dziecko ,dbaj o siebie ,kontroluj cisnienie i bądż wyczulona na każdy niepokojący objaw,wiem co mówię bo też miałam zatrucie ciążowe i tylko dlatego ze byłam w szpitalu moje dziecko żyje,życzę powodzenia,dbaj o siebie do końca

Gość gość
ja z pierwszym dzieckiem tez niby mialam zatrucie ciazowe moja madra lekarka tak stwierdzila tylko po tym ze mialam trochu cisnienie za wysokie a nawet mnie ,,tam,, nie badala nastraszyla mnie ,ale dobrze sie czulam. na nastepny dzien pojechalam prywatnie i wziela mnie na fotel i wysmiala to co powiedziala moja lekarka okazalo sie ze mam 7 cm rozwarcia i bd rodzic! to byl szok i to jeszcze mies. przed terminem

Gość gość
Chcesz przyspieszyc ciaze bo zwyczajnie cie swedzi 🖐️

Gość zdenerwowanamamuska
wypuscili mnie ze szpitala i kazali brac dopegyt zeny zbic cisnienie teraz czekam na wyniki i okaze sie czy mam bialko w moczu

Gość zdenerwowanamamuska
Już jest wszystko przygotowane do porodu , szyjka jest skrocona , mysliscie ze powinnam zazadac wywołana albo cięcia ??