Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neiwiemcokupic1

Zmęczona i zestresowana twarz

Polecane posty

Gość neiwiemcokupic1

Cześć, czy możecie polecić mi jakiś dobry krem rewitalizujący na zmęczoną cerę? Nigdy nie miałam problemów z cerą, wręcz przeciwnie - była wyjątkowo ładna, aż tu nagle bum, zaczerwienienia, sucha skóra, cienie pod oczami, wyostrzone rysy, jest coraz gorzej. Wiem, że duże znaczenie ma tutaj stres i reszta (brak snu), ale to już inna kwestia, staram się to ograniczać. Czy znacie jakieś dobre kremy na noc/na dzień? Jakiekolwiek, byle działały :) Mam 20 lat

Gość gość
to nadmiar kortyzolu we krwi tak wplywa na wyglad Twojej cery i zadnymi kremami tego nie zmienisz, lepiej zainwestuj w melise

Gość gość
Sen, sen i jeszcze raz sen. Odkąd zaczęłam się wysypiać, wyglądam o kilka lat młodziej. Żaden krem ci nie pomoże jeśli nie zapewnisz skorze należytego odpoczynku.

Gość neiwiemcokupic1
Na to liczę :) wiem, że jedyną radą jest zmiana trybu życia, od kilku miesięcy zmagam się z bezsennością, chodzę non stop znerwicowana, i dopiero niedawno zdecydowałam się na wizytę u psychiatry (którą mam jutro). mam nadzieję, że w końcu zacznę sypiać normalnie, jednak zastanawiałam się, czy mogę się wspomóc jakimiś kosmetykami :)

Gość gość
moze spróbuj SKYN Iceland, ale nie wiem czy te kosmetyki są dostępne w PL