Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE TO PEREŁKI WYNAJDUJECIE W LUMPEKSACH

Polecane posty

Gość gość

no tak mnie to ciekawi??? co wy nazywacie perełką:D state spodnie po nie wiadomo kim, ale od Prady czy Diora:D to takie sa te wasze perełki:D

Gość gość
w lumpie nie ma perelek. sa ciuchy przyzwoite i tanie. ot co.

Gość gość
Ostatnio kupilam kombinezon tchibo spodnie i kurtke za 12 zl stan idealny. Dla mnie to perelka i okazja. Diory sjory mnie nie interesuja. Ciesze sie jak kupie ladny nizniszczpny i wygodny ciuch za ulamek sklepowej ceny a zdarza sie to czasem.

Gość gość
no tyle razy juz czytalam tu perełkach:D co to jest? moze tam zajrze jak warto:D, bo na dzien dzisiejszy mnie siła i za zapłata nikt tam nie zaciągnie:D

Gość gość
Można też kupić NOWE torebki czy plecaki skórzane za ok 30-40 zł;-))

Gość gość
nową tunike z metka z h&m za 18 zł i bluzke równiez z h&m stan idealny za 8 zł...(w sklepie widzialam taka samą za 60 zł)

Gość gość
no jeszcze torby jestem w stanie zrozumieć, ale ubrania po kims nosic???

Gość gość
bermudy chłopięce HM za 1,50zł nowe z metką czapka tomek i przyjaciele z szalikiem i rękawiczkami Marks Spencer za 80gr (nowa lub jak nowa z zylką bez metki) trencz Orsay za 11zł nowy z przeciętą metką bez 1 guzika dla mnie to perełki bo kupiłam je baaardzo tanio w porównaniu z tym ile kosztują w sklepie aaa i kurtka CA dla syna za 9zl, drugą identyczną miesiąc wcześniej identyczną kupiłam w CA za 59zł:/

Gość gość
pchły i wszawica gratis

Gość gość
Przeciez je pierzesz przed zalozeniem. To bardziej mnie torba brzydzi bo nie wypiore a ciuchy wrzucam do pralki prasuje i nie widze problemu

Gość gość
Trzeba dodac ze są lumpeksy i lumpeksy. Niektóre to nawet i ja omijam z daleka , bo ubrania są bardzo zużyte. W Warszawie jest dużo lumpeksów do których ustawiaja sie kolejki w dniu dostawy;-)))

Gość gość
nie umiem szukać w tych szmateksach więc nie chodzę, ale podziwiam tych, którzy to tak sprytnie robią i wyłapia te perełki

Gość gość
nowy jesienny płaszcz Debenhams z papierową metką za 48 zł:D to jest perełka

Gość gość
no jak piszecie,ze torebka jest nowa to po co ja prac??? a zapachu tego predko i tak nie wywietrzy sie, pisze,ze was moge zrozumiec a nie ze ja bym tam torbe kupila, bo o ubraniu nawet nie ma mowy

Gość gość
jezu to nie kuouj proste...ja nie kupuje dla przykladu na bazarze bo mnie obrzydza chinska tandeta i smród toksycznych barwnikow do tych baznadziejnych ciuchow...i co mam z tego powodu zakladac topik na kafe? lepsza jestes bo w ciuchu nie kupujesz, czy co? na litosc boską masz 16 lat??

Gość gość
W lumpeksie można też kupić nowe ubrania z metką wystrczy uprac i mamy oryginalną rzecz za niską cenę;-))

Gość gość
jaa nie kupuję bo ubieram sie na sportowo, ale moze jakas kieckena okazje czy czyjes wesele poszukam

Gość gość
W Warszawie jest dużo lumpeksów do których ustawiaja sie kolejki w dniu dostawy :P bo w stelicy mieszka same dziadostwo, w wielkiej płycie ma alergie to syf ze szmatexu nie szkodzi

Gość gość
Jak czlowiek poczyta o tych lumpeksach to okazuje sie, ze tam same nowe ciuchy z metkami :)

Gość gość
Kupuję w lumpeksach nie dlatego ze mnie nie stac, ale dlatego ze mozna tam dostać rzeczy o wiele lepsze jakościowo niż kupione w galeriach. Nie raz kupowałam koszule za ponad 100 zł i później męczyłam sie z prasowaniem. Nawet te kupione w peek & cloppenburg nie nadawały się do prasowania. Te kupione w lumpeksie służą przez wiele lat i świetnie sie prasują, nie są zniszczone, bywają nowe, cena od 7-15 zł;-)

Gość gość
Kurtka Versace za 29 zł, kupiłam w ubiegłym roku,

Gość gość
bo zachodnie sieciówki mają zupełnie inna jakość ciuchów niż te w pl, czytając metki szmatek z Włoch i Francji dostrzegłam różnicę w składzie materiału jak i kraju produkcji, mimo że jedno i drugie HM to jednak inne, nawet ten sam model jeden zrobiony w Chinach a ten z Francji w Bangladeszu, subtelna różnica a jednak xxxx a ktoś pisał o lindex to są sklepy Lindex w Polsce :)

Gość gość
Francuski h & m straszny bubel w porownaniu z uk. Nie mam porownania zary ale ciuszki dla maluszkow jakosciowo paranoja. Dla starszych w porzadku.

Gość gość
a ja wam cos napisze... na jednym z zagranicznych wyjazdow kupilam sobie zayebiste podrobki ubrań Burberry, sukienki, plaszczyk, bluzki i.... kupilam 2 bluzki z oryginalnym sklepie Burberry ale po przecenie, po kilku praniach okazalo sie,ze te p****bki sa lepsze gatunkowo, bo z tych oryginalnych kolor sie sprał i troche sie skurczyły:D z kolei znajoma kupila tez bluzki Burberry w uzywaku, to ma szersze jak dluzsze i taka jest wasza jakosc:D

Gość gość
no to polski HM jest jeszcze gorszy od francuskiego, i wówczas porównując ciuch z lumpa z uk HM i nowy z polskiego HM jednak wole ten ze szmatexu :D

Gość gość
Dla mnie perełka był prześliczny Nowy włoski brązowy skórzany plecak z ok 50 zł. Brzydsze mogłam kupić w Polsce za ok. 350-400 zł

Gość gość
masakra...ale musicie byc biedne,zeby w uzywakach sie zaopatrywac, buty tez tam kupujecie???:D i bieliznę:D, bo skoro sprzedaja to ktos musi to kupowac:D

Gość lubie luksus
ja mam pieniadze i stac mnie zeby kupowac nowki ale sie tego oduczylam. I sram na to co mowia takie "damy" jak autorka. Jestem w 7 niebie kiedy za grosze kupuje cos co w skelpie kosztuje pare stowek.

Gość gość
ja w lumpie bylam tylko raz z ciekawosci i nigdy wiecej tam nie pojde(podobno najlepszy w miescie, to juz wyobrażam sobie inne)... bylam tez w sklepie Zary(towar nowy, ale 2 gat, zdarzaja sie jakies skazy) i też masakra, wyglada to jak uzywak, ubrania fakt,ze nie smierdzą ale pomielone jak psu z gardla wyjete a ludzi w ch*j, przewracaja te szmaty iz torbami wychodza... to nie dla mnie, ja wole eleganckie butiki