Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziewczyny olewają chłopakow bez dyplomu nawet

Polecane posty

Gość gość
ja nie jestem uparta, więc sam sobie odpowiedz na to pytanie:P

Gość spaślak_
ty wiedzialas bo przeciez sama mi wymyslilas nowy nick :D tzn. ja sobei wymyslilem ale mnie zainspirowalas swoja wypowiedzia :D nie rozumiem kompletnie aluzji z jakas idolka i oferma, ale pewnie znowu cos sobie wymyslilas i mnie wpisalas w opowiadanie :D w sumie to nawet nie chce wiedziec bo sie tylko wkurze insynuacjami :D z pewnoscia blednymi!!!

Gość gość
ten gość z półmózgiem to nie ja :P może to niewiarygodne, ale ja nigdy nikogo na tym forum nie wyzwałam.

Gość spaślak_
insynuacje są zawsze błedne z definicji od razu się poprawię i zabiorę ci troche radości z poprawienia mnie :P

Gość gość
niczego sobie nie wymyśliłam, bo sam mi o tym pisałeś. ja nawet nie wiedzialam kto to jest,no, ale nieważne.

Gość gość
ja tam ludzi nie poprawiam, chyba, że dla żartu, albo jak ktoś poprawia innych,a sam wali byki:P

Gość spaślak_
wiem, że nie ty bo ty konczysz wypowiedz kropka albo emotka a gosc nie zrozumial ze określenie gośc od dyplomu dotyczy jednego z gosci, nieistotne. gosciu - wali mnie czy mnie olewaja czy nie, tak samo jak to czy jestem dla kogos polmozgiem czy nie. to sa czysto subiektywne odczucia :D i tak jak do reszty tak i te odczucia niech kazyd ma jakie chce. jestem toleranc yjny nie przeszkadza mi ze ktos chce miec faceta z doktoratem,dyplomem magistra,spawacza czy goscia z forum. co najwyzej sie z tego SMIEJE. smiac mi sie wolno nawet jesli jestem polmozgiem i mnie olewaja.

Gość spaślak_
niczego sobie nie wymyśliłam, bo sam mi o tym pisałeś. ja nawet nie wiedzialam kto to jest,no, ale nieważne.>>>>kompletnie nie wiem o czym piszesz, słowo. powinnaś scenariuesz filmowe pisać albo ksiązki :D naprawdę masz talent do pokrętnych opowieści :D obawiam sie tylko że wątków pobocznych byloby tyle że czytelnik zgubilby sie po przeczytaniu 30 stron :D jest jeden plus te twoje obowiadania chyba rozwijaja wyobraznie i tego ci zazdroszcze :D

Gość spaślak_
wiem do kogo to aluzja z bykami ale ja wbrew pozorom(dzieki za wyeliminowanie tego bledu bede ci dozgonnie wdzieczny :D) tez robie to dla zartu tudzież draki :P

Gość gość
no niech będzie, że nie wiesz:D nie zamierzam tego wyjasniac, bo musiałabym kogos miłego twojemu sercu skompromitowac,wiec wiadomo, że tego nie zrobię. a byków nigdy nie poprawiam, bo nie widzę powodu. sama je robię, nigdy tego się nie wypieralam :P

Gość spaślak_
jak pisze ze nie wiem to nie wiem a jak nie mam pojecia to nawet mimo usilnych staran nie wymysle :D tak czy owak milego dnia powymyslalas sobie rano jakies historie,obrazilas sie itd. to ludzie obcujacy dzisiaj z toba beda zadowoleni :P podziekowania moga mi przesylac smsami :D

Gość gość
weż się puknij. nigdy tu żadnych opowiadań nie pisałam. udawaj dalej, ze nie wiesz o kim pisałes. cały ty:D dobranoc.

Gość spaślak_
nic nie udaje ale wmawiaj dalej i utwierdzaj sie w przekonaniu ze wiem to czego nie wiem skoro ci to porpawia humor :D kiedys sie wkurzalem na takie rzeczy bo zalezalo mi aby byla jasnosc i prostowalem bez konca te wymysly,od kiedy to olalem to też czasami bawia mnie te twoje fantazje naprawde masz wobraznie ktorej moga ci poizazdroscic najlepsi pisarze :D kurde właśnie nie mogę zasnąc bo spałem w nocy 3h :O

Gość spaślak_
mogli by cie zatrudnic na tym forum do zakladania tematow i wymyslania roznych postaci, bylabys nprawde bezkonkurencyjna :D potrafisz tak odwrocic kota ze nawet ogon mu sie wykreca :P a propos(dzieki za poprawe mimo ze nie poprawiasz :D) kota wiesz co o plazmo jakims tam zapaleniu opuszków ? w sensie czy można to pomylić z jakąś inną chorobą bo przeczytać o tym potrafię sam mimo że bez mózgu jestem :D