Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girl003

Jak szybko i efektownie schudnąć Pomóżcie

Polecane posty

Gość Girl003

Hej dziewczyny :) Muszę schudnąć ok 3 kg jeszcze w tym miesiącu. Znacie jakieś diety ? Proszę pomóżcie :)

Gość Kinky Outro
ogranicz kalorie 1000-1200, schudniesz w tydzien 1-2kg :classic_cool: ale psychike musisz nastawic na to.

Gość Borys Polewoj
jak sie pije to organizm odrzuca zywnosc :P, :P, :P

Gość Girl003
Już nastawiłam :D A nie wiesz czy woda mineralna ograniczy mi głód gdzieś to czytałam ale nie wiem ile w tym prawdy ?

Gość Girl003
O dzięki Borys a ile litrów trzeba pić ? I czy może to być jedna kawa rozpuszczalna z mlekiem bez cukru ?

Gość Kinky Outro
green tea litry dziennie pij, dwa posiłki dziennie, rano pizza lub tosty około 600kcal, a potem obiad znów pizza :D lub cokolwiek pysznego. 1000-1500kcal a 3kg spokojnie pójdą w miesiac i do tego nie bedziesz psychicznie obciążona jedzeniem tylko marchewki i selera :)

Gość Kinky Outro
ja tak robiłem i schodziło mi 2kg tygodniowo :classic_cool: ale to kwestia indywidualna :)

Gość gość
pizza i tosty i 2 kg mniej , dobre :)

Gość Girl003
Problem w tym że już mam dosć pizzy :P Ostatnio więcej jej jadłam i przejadła mi się :) Czy masz jakiś inny pomysł ? Jestem psychicznie nastawiona na wszytko :) A chciałam w ten tydzień schudnąć przynajmniej 1 kg

Gość Girl003
Tak Wiem trzeba mieć silną wole :) Poł roku temu próbowałam ale długo nie wytrzymałam ale wtedy nie miałam aż tak silnej woli :P Teraz mam i dlatego postanowiłam że schudne :D

Gość Girl003
Na co dzień bardzo dużo się ruszam :) Ale dla mnie to jeszcze by jakaś dieta się przydała :P Chcę osiągnąć rozmiar 34 a mam między 36 a 38

Gość gość
jedz przede wszystkim duzo bialka i warzywa, jak masz ochote na cos slodkiego to jedz owoce. no i nie przekraczac 800kalori. ja tak jestem juz ok. 3 tygodnie i schudlam 6 kg, nie chodze glodna..

Gość Girl003
Ok dużo białka owoców i warzyw :) Czyli 1 kromka na śniadanie bez masła z serkiem może byc ?

Gość Kinky Outro
gość pizza i tosty i 2 kg mniej , dobre usmiech.gif " jak sobie obliczysz ilosć kalorii do 1500 to schudniesz :) a to ze słowo pizza kojarzy sie z grubasami to nie moja wina :P myśl zamiast posługiwać sie stereotypami ;)

Gość Girl003
Mogę spróbować ale pod warunkiem że pomoże mi to i w tym tygodniu schudne przynajmniej 1 kg :) A no i takie pytanko czy na wieczór taka pizza pasuje bo śniadania nie zawsze mam czas jeść :P

Gość gość
aha czyli jak zjem pizze np 1500 kcal na dzien i nic wiecej to schudne?

Gość gość
czyli chodzi o iloec kcal? a nie o to co zjemy?

Gość Kinky Outro
ja jadłem obiad o 16-17, potem nic a kładłem sie spac o 22-14. :):):):):):):):)aha czyli jak zjem pizze np 1500 kcal na dzien i nic wiecej to schudne?:):):):):) zalzy od predkosci twojego metabolizmu i aktywności życiowej :) możesz jesc czysty tłuszcz ale w odpowiednich ilościach to schudniesz.

Gość Kinky Outro
22-24 ******* <--------- :) chodzi tylko i wyłącznie o ilość kalorii. Katowanie sie marchewkami siada na psychike, a codzienne jedzenie frytek, pizzy poprawia samopoczucie :P ale w odpowiednich ilościach :)

Gość gość
dzieki :) a jak chce utrzymac wage to ile jesc kcal?

Gość Magdalena333
Ja osobiście jeszcze 4 miesiące temu miałam nadwagę 17 kg na szczęście udało mi się schudnąć, nie stosowałam diet, a regularnie się odżywiałam..zasada jest prosta często, ale w mniejszych porcjach, ponadto jak tylko miałam czas wychodziłam na dłuższy spacer bądź basen w zależności chęci, dodatkowo stosowałam slimette, które kupiłam ze strony http://jakskutecznieschudnac.info.pl dzięki czemu udało mi się schudnąć te 17 kg w 3 miesiące śmiało mogę powiedzieć, że bez żadnego problemu na pewno bez męczenia organizmu :) pozdrawiam i powodzenia !!

Gość Girl003
Ja tam się nie katuje :) ale czy na pewno jak zjem sobie taką pizze to schudne ?

Gość Girl003
Magdalena mój problem polega na tym że ja nie zawsze mam czas jeść ewentualnie śniadanie i kolacje a obiadu to wogole nie jem w pracy dużo się ruszam, Czy to może mi pomóc ?

Gość gość
lepiej jesc pieczywo chrupkie typu Waza, osobiscie polecam blonnikowe Sonko, do tego serek lekki, lub chuda wedlina na to pomidor salata. Mozesz zjesc serek wiejski z pomidorem, mniam, lub jogurt naturalny, na obiad kurczak nie smazony na tłuszczu, no i zaczelam jest kasze. ja calkowicie wyeliminowalam slodycze, ziemniaki, pieczywo, makaron , nie slodze napoi i to na prawde przynosi efekty,

Gość gość
dodam, ze najwazniejsza do tego jest silna wola, bo bez tego ani rusz, no i motywacja..

Gość Magdalena866
Ja sama zrzuciłam 5 kg w miesiąc bez większego problemu, a wszystko to dzięki regularnemu odżywianiu, a także stosowaniu slimette, który kupiłam ze strony http://jaknajszybciejschudnac.info.pl dzięki czemu szybko zleciały te niepotrzebne kilogramy.

Gość wiśnióweczka
Ja Ci powiem, że schudłam fajnie jak zaczęłam regularnie jeść. W ubiegłym roku byłam na takiej prezentacji, w sumie otwarciu centrum fitness i powiedziałam pani "specjalistce", że ostatnio mało jem a waga stoi w miejscu. A ona na to "właśnie dlatego, że pani nie je". No i paradoksalnie jak zaczęłam pilnować posiłków to ładnie schudłam. Nie odchudzałam się specjalnie, ale zadbałam o dietę i zrzuciłam kilka kg szybko i bez wyrzeczeń. A na wakacjach pofolgowałam z porami jedzenia, bo dzień długi i kolacje obfite, smażalnie, cukiernie... w domu grille itp. po nocach i znowu mam 3-4 kg na plusie. I właśnie walkę zaczynam na dniach i zamierzam do nowego roku te kg zgubić i nowy rok zacząć już z dobrymi nawykami - śniadanie wartościowe, co 3 godzinki min. cokolwiek wartościowego, pełny obiad i lekka kolacja. Do tego jak się uda dużo ruchu i jak najwięcej świeżego powietrza.

Gość Girl003
O dzięki świetny pomysł ale ja chyba zrezygnuje wogole z chleba :)