Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitkaabcd

Ksiądz tajemnica spowiedź rodzice

Polecane posty

Gość detelinka
mi sie podoba pomysl gościa kościa czy jakos tak. Taka opcja chyba wchodzi w grę? Gdybys kiedys miała możliwośc porozmawiać kiedys z psychologiem nie księdzem to zachęcam Cię, zapewne pomogłby Ci rozwiązać inne Twoje problemy.

Gość gość
Tak zachowują się ci świeto- jebliwi.Modlą się pod figurą, a diabła mają za skórą.Jeżeli to nie prowokacja? Co to za ksiądz że ujawnia tajemnice spowiedzi?! W/g kościoła to jest straszny grzech.Kuria biskupia powinna usunąć takiego księdza, jeżeli byś o tym doniosła.Z tego co piszesz jesteś ubezwłasnowolniona! Ocknij się i zerwij z tym fanatyzmem! Jeżeli musisz się spowiadać, nie opowiadaj pierdół ksiedzu! Szkoda że tego nie wiesz że ksiądz to gorszy grzesznik od zwykłego człowieka!

Gość gość
ok dzięki za dobrą zabawę, nie pozwalajcie wchodzic sobie na głowę ani rodzicom, an księzom.

Gość gość
najprawdopodobniej mowi im wszystkie moje grzechy! Nie jestem jakaś tam grzesznica straszna, ni możne tego robić widzę ze mał mało wiedzę na temat kościoła

Gość gość
To co z tym chłopakiem? miałaś?

Gość Julitkaabcd
Przepraszam was, ale muszę sie już położyć spać. Jesli będziecie mieli ochotę to zapraszam jutro. Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie wypowiedzi.

Gość Julitkaabcd
Miałam chłopaka na koloniach. I nawet wzięliśmy ze sobą ślub na takim jakby chrzcie. Kto był ten wie o co chodzi.

Gość gość
prowo 0/10, no moze 1/10, bo ktos sie nabral jednak

Gość gość
zgłoś sprawę do biskupa. tajemnica spowiedzi jest jak tajemnica lekarska i księdzu nie wolno jej złamać

Gość gość
Przeczytałam jeszcze pierwsze posty autorki i to jest prowo. Powinna oskarżyć księdza o wyjawienie tajemnicy spowiedzi, rodziców o przemoc psychiczną, jaką jest ubezwłasnowolnienie i sama wyprowadzić się z domu.

Gość gość
Patologiczna rodzina fanatycznych katoli. Kobieto! Jesteś niewolnikiem swoich walniętnych rodziców. To nie jest troska, to jest niewola, ograniczanie, ubezwłasnowolnienie. Twoi rodzice wychowali Cię na ofiarę losu i niezdolną do samodzielnego życia roślinę... Współczuję. Ja mam 23 lata, mieszkam z chłopakiem i ani ojciec ani matka nie wtrąca się do mojego życia, a tym bardziej ksiądz (WTF???)

Gość gość
Ja pi***le to nie moze byc prawda,chyba trzasne z glupoty tej autorki tego watku......kobieto ogarnij sie....ja moglabym byc twoja babcia i nigdy przenigdy nie spowiadalabym sie u takiego ksiedza,a takich patologicznych rodzicow to bym chyba sama na kazaniu wykpila.to chyba zart.ja jak bylam mloda mialam i mam dalej meza,ale d**y dawalam kiedy chcialam i komu chciaLam i o takich p*****lach ksiedzu nigdy nie mowilam.babcia 73 ❤️

Gość gość
gość Ja pi***le to nie moze byc prawda,chyba trzasne z glupoty tej autorki tego watku......kobieto ogarnij sie....ja moglabym byc twoja babcia i nigdy przenigdy nie spowiadalabym sie u takiego ksiedza,a takich patologicznych rodzicow to bym chyba sama na kazaniu wykpila.to chyba zart.ja jak bylam mloda mialam i mam dalej meza,ale d**y dawalam kiedy chcialam i komu chciaLam i o takich p*****lach ksiedzu nigdy nie mowilam.babcia 73 serduszko.gif Jeżeli to prawdziwy komentarz, to zdaje sobie Pani sprawę, że popełniała świętokradztwo nie spowiadając się z niektórych grzechów? Radziłabym się teraz z tego wyspowiadać, by nie iść do piekła.

Gość gość
Jestes glupia nad podziw!!!!a co ksiedza obchodza moje skoki w bok....,a wiesz,ze w mlodosci tez z ksiedzem robilam bara bara :P to nie zart.a wiesz jaki byl spragniony.........wart grzechu! Co moje tego mi nikt nie zabierze!babcia ❤️

Gość gość
Brawo BABCIU 73 jestes super i chchcialabym miec taka babcie..alez bym sobie mogla z nia "pogadac"

Gość gość
k***a , to niemożliwe żeby tacy ludzie jeszcze istnieli , logika , nauka , wszystko w zasięgu ręki a oni spowiadają się jakiemuś księdzu , już nie mówię o wierze w Boga , bo to wybór każdego , , ale istnieje coś takiego jak WOLNA WOLA !!!!! rodzice Ci każą iść do takiego a nie innego ? ja p*****le ...

Gość gość
Ja wierze w Boga,a nie w ksiedza..a spowiadam sie w myslach i to dopiero jest szczera spowiedz JA=BOG....a co tam ksiadz!babcia73❤️

Gość gość
przy konającym inni odmówią - jednak odpustu tego samego dostępują. Kiedy przy konającym odmawiają te koronkę uśmierza się gniew Boży, a miłosierdzie niezgłębione ogarnie dusze, i poruszą się wnętrzności miłosierdzia mojego, dla bolesnej męki syna mojego.” (Dz.811) ,,Gdy tę koronkę przy konających odmawiać będą, stanę pomiędzy Ojcem a duszą konającą nie jako sędzia sprawiedliwy, ale jako Zbawiciel miłosierny.” (Dz.1541) „Odmawiaj nieustannie tę koronkę której cię nauczyłem. Ktokolwiek będzie ją odmawiał, dostąpi wielkiego miłosierdzia w godzinę śmierci. Kapłani będą podawać grzesznikom jako ostatnią deskę ratunku;”(Dz.687) „Zatwardzieli grzesznicy, gdy ją odmawiać będą, napełnię dusze ich spokojem a godzina śmierci ich będzie szczęśliwa.”(Dz.1541) „Przez nią (Koronkę) uprosisz wszystko, jeżeli to, o co prosisz będzie zgodne z wolą moją

Gość gość
Jeśli to nie ściema,to tym niby religijnym rodzicom,udało się wychować potworka.Wyobrażacie sobie ją za parę lat?Ona przeszła takie pranie mózgu,że za księdza dała by się obłożyć granatami i wysadzić w powietrze.To najczystsza postać fanatyzmu!!!!!!! Broń nas Boże od takich wyznawców:( Broń nas od takich kapłanów i omotanych przez nich rodziców!!!!!!Odebrano jej wolną wolę,odebrano godność-zauważyliście że ona tego nie rozumie??????????Konsekwentnie broni swoich oprawców,bo niby ją kochają i chcą dla niej dobrze:( Czy to nie jest syndrom uzależnienia ofiary od kata? Straszne!!!!!!!!!!!:(:(

Gość gość
To jest wstyd i hanba dla rodzicow.to porazka,a ja bym miala chec zglosic to wyzej!!!!!!Ksiadz.nie to nie ksiadz to plotkarz,wstretny czlowiek,a Ty w niego wierzysz jak w Boga,a gdzie przykazania z DEKALOGU......rodzice powinni ,az brak mi slow tak sie cisna epitety!!!❤️

Gość gość
Julitko, nie ma takich głupich córek, naprawdę. Ludzie bywają głupi, ale nie aż tak :)

Gość gość
hahahahha kto w to wierzy ? Najlepsze mialam chlopaka na koloniach -w ta moge uwierzyc . Ksiezy obowiazuje tajemnica spowiedzi , jakby to sie wydalo i odtarlo do kurii...predzej jeden z drugim bedzie molestowal dzieciaka , na to nie ma kary. Ciekawe ze wiekszosc tu wypawiadajacych wierzy w te brednie .

Gość gość
takie prowo to moze pisac dzieciak i gimnazjum:D

Gość Julitkaabcd
Witam Przeczytałam wszystkie wypowiedzi i uważam, ze jesteście niesprawiedliwi oceniając mnie i moja rodzine w ten sposób. Nie znacie ich tak naprawdę, nie wiecie jak to wyglada, ja wam podslam jeden przykład i liczyłam, ze o niego poprzecie swoje wypowiedzi. A wy zamiast wypowiedzieć sie rzeczowo i na temat probujecue zgrywac psychologów od siedmiu boleści i wmawiacie mi jak to ja mam złe i nie dobrze. Nie, nie mam złe, mam cudowna i kochająca sie rodzine i za nic w świecie tego nie zmienię. Winny tutaj jest ksiądz, który nie powinien łączyć przyjaźni z kaplanstwem. I albo trzyma sie zasad, albo ulega moim rodzicom.

Gość Julitkaabcd
A ja już podjęłam decyzje dziś w nocy. We wtorek ksiądz przychodzi do nas na obiad i wtedy poruszę ten temat. Tylko nie wiem jeszcze czy udawać, ze nic nie wiem, czy walić w prost, ze sie domyślam. A może aluzjami, tak jak robi moja mama? Wiem, ze to może być poważny błąd z mojej strony, ale to chyba jedyne wyjście z tej okropnej sytuacji.

Gość Julitkaabcd
Jesli sa tu osoby z bardzo wierzących rodzin to proszę pomóżcie mi podjąć właściwa decyzje, zeby nikogo nie urazić. I nie naklepac sobie biedy.

Gość Julitkaabcd
Proszę, nie zostawiajcie mnie samej z tym. Będę Wam dłużna do końca życia i Bóg Wam to wynagrodzi.

Gość Julitkaabcd
Acha czyli taki był wasz cel. Zmieszać moja rodzine z błotem, zrobić mi siano z mózgu- tak, to właśnie wy mi robicie a nie rodzina. Grzech to Wasze drugie imię. I powiem wam, ze wole żyć w takiej rodzinie jak żyje, niż w takiej, w której nie nauczono szacunku do bliźnich, czyli w waszej. Będziecie sie smażyć w piekle i nawet święty Piotr wam nie pomoże. Zegnam

Gość Julitkaabcd
Dobre rady... Phi wiecej dobrego bym sie dowiedziała z Biblii szatana niż od was. Judasze!