Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitkaabcd

Ksiądz tajemnica spowiedź rodzice

Polecane posty

Gość gość
Ja wierze w Boga,a nie w ksiedza..a spowiadam sie w myslach i to dopiero jest szczera spowiedz a komu spowiadasz sie w myślach bo nie bogu a jak przekazuje pokutę telepatycznie

Gość gość
Czuje to :P :D 🌻 dla Ciebie

Gość Julitkaabcd
Dziękuje gościu ze mnie wspierasz i za te serca i kwiaty. Reszta to dzieci szatana, które Boga ojca nie znają, to zła wcielone. Demony luckości!

Gość Julitkaabcd
A gdy ciemność za oknem nastanie i demony opentają ten raj, to znak od Ojca Waszego, to znak, ze kończy sie świat. ( czytanie z księgi proroka Izajasza)

Gość gość
hahaha uwazaj, bo rodzice zaraz przeczytaja ten temat i bedziesz miala problem :D

Gość Julitkaabcd
I tak dla Waszej wiadomości- jutro pokazuje to rodzicom i na pewno nie bedą zadowoleni z tego co o nich pisaliscie i o naszym księdzu proboszczu, dlatego zglosimy to na policję jako pomówienie i zniesławienie osoby publicznej, jaka jest ksiądz, oraz o podżeganie osoby niepełnosprawnej o popełnienie czynu karalnego- jakim jest ucieczka z domu. Wasze IP zostanie rozpoznane, a ze ojciec pracuje na komendzie to nie będzie z tym problemu.

Gość gość
musisz byc glupa skoro masz tyle lat i tak dajesz sie rodzicom wrabiac ja bym od takich uciekła a nie jescze siedziala im na glowie. Poza tym przy takich rodzicach faceta nie znajdziesz to nie mart sie meza miec nie bedziesz. Dziewczyno jestes dorosła masz prace wez sie wyprowadz anie siedzisz u starych i jescze sluchasz ich jak wyrocznie do osranej smierci bedziesz sama jak tak dalej bedziesz postepowac bo żaden normalny facet tego nie wytrzyma

Gość Julitkaabcd
Nie ja będę miała tylko wszyscy ci, którzy próbowali mnie odwrócić od Boga i mojej rodziny. Zrobiłam zdjęcia waszym wpisom i jutro idę to wywołać, zeby mieć dowód za szkalowanie mnie.

Gość Julitkaabcd
Ublizanie w internecie rownież jest karalne. Po czym twierdzisz, ze nie znajdę męża? Po tym, ze nie jestem latawica i nie cudzoloze? Nie martw sie i nie cen mnie swoją miara, znajdę takiego, który pokocha mnie, moja rodzine i takiego, który jest oddany Bogu całym sobą. A Was jeszcze kara spotka, niespodziewanie, ale słuszna.

Gość szatan6666666
zdjecia zrobila, wpisom, hahhahaha :D nie moge :D

Gość Julitkaabcd
Nie chcesz to nie wierz, jutro sie przekonasz niedowiarku jak dostaniesz wezwanie na komendę.

Gość Julitkaabcd
Strach ogarnął i dobrze, ale teraz już za późno. Wszyscy jesteście na policji (ci, którzy mi zlorzeczyli)

Gość makary makary
a dlaczego Ty jeszcze nie spisz Julitko?

Gość gość
:D:D WARIATKA :D mam sie usmiechnac do zdjecia ?

Gość szatan6666666
patrz na mój nick i bój się , odwiedze cie we snie

Gość Julitkaabcd
Uśmiechać sie będziecie za kratami, ale możecie już ćwiczyć. Dziwne , ze to was jeszcze bawi...

Gość gość
wg mnie normalny facet sie ztaka nie zada. Ja tez chodze do kościoła, krzywdy nikomu nierobie, ale uważam, że twoja rodzinka przesadza na maksa i ty zreszta tez...a mamusia zobaczy to co napisałas na nia to tez bedzie niezadowolona:)))można kocha Boga, zachowywac sie i życ normalnie

Gość Julitkaabcd
Nie śpię, bo korzystam z internetu. A korzystam w nocy, gdyż mam ograniczony dostęp, a mój dzienny, godzinowy limit już sie wyczerpał. Dlatego wyczekalam momentu aż wszyscy pójdą spać i jestem.

Gość gość
Nie wierze! To MUSI byc prowo!

Gość gość
kots pojdzie za kraty bo napisał, że nie znajdziesz męża(dziewczyno z choinki sie urwałaś?musieli by co 1 sekunde kogos wsadzac a skoro piszesz cos w necie to licz sie z konsekwencjami i zreszta dla przypomnienia sama szukałaś pocieszenia od swoich jak to sama nazwalas meczących rodziców wiec sama pojdziesz siedziec jako pierwsza

Gość Julitkaabcd
A co ja takiego napisałam na moja mamę i w którym momencie???? Naucz sie czytać ze zrozumieniem. Nigdy na moja matkę i ojca złego słowa nie powiedziałam i nie powiem. Chyba, ze szatan zawładnie moja dusza.

Gość makary makary
Ależ Julitko - jesteś taka bogobojna i grzeszysz przeciwko zasadom rodziców? Przecież oni ten dzienny limit nałożyli na Ciebie z miłości i troski, chcieli dla Ciebie dobrze......a Ty tak im się odpłacasz?

Gość Julitkaabcd
Nie za tego męża głupia dziewczyno, a za zniesławienie i oczernianie moich rodziców. Twierdząc, ze mnie ubezwlasnowolniaja, czy jak wy to tam zwiecie. A do tego namawialiscie mnie do popełnienia czynu karalnego jakim jest ucieczka z domu. I nie tłumacz sie teraz, ja już mam na wszystko dowody i właśnie spisuje wasze numery ip.

Gość ten co błogosławi dziewicom
przygotuj sie ,jutro Cie wyniesiemy na ołtarze . ps . majty zmien .

Gość Julitkaabcd
Wiem, ze nie powinnam teraz korzystać, ale ciekawość była silniejsza. To raz, a dwa to weszłam tu w słusznej sprawie, gdyż chce znaleźć rozwiazanie na gnebiacy mnie problem. Nie oszukuje nikogo, poprostu do póki sie mnie rodzice nie zapytają ci robiłam w nocy to nic nie będę mowić.

Gość ten co błogosławi dziewicom
masturbujesz sie ? dziewicom tego nie wypada wiesz?

Gość Julitkaabcd
Ja nie jestem święta figura, zeby mnie na ołtarze wnosić. I jesteś bardzo obrzydliwy.... Dzikie żądze Toba kierują. To nie jest normalne. Za takie rzeczy cieżko uzyskać rozgrzeszenie i jest to grzech śmiertelny.

Gość Julitkaabcd
Nie interesuj sie. I nie nie robię tego tak dla Twojej wiadomości. Z reszta nie rozmawiam o takich rzeczach.

Gość makary makary
Julitko - to niestety grzech, bo złamałaś zasadę ustanowioną przez rodziców - a im przecież należy się bezwzględny szacunek. Łamanie zasad i zatajenie prawdy to grzech, grzech przeciwko czwartemu przykazaniu.