Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zerwać z kochanką

Polecane posty

Gość gość

Nie umiem jej tego powiedzieć wprost.

Gość gość
wyślij jej smsa, to teraz modne

Gość gość
Musisz się przemóc. Powiedz wprost. To brutalne, ale przynajmniej szybko "utniesz" sprawę.

Gość gość
Dlaczego chcesz zerwac?

Gość gość
to jakas c**a jesteś :/

Gość gość
Po prostu jest nie do wytrzymania, ma jakies jazdy, głupia jest i tyle. I w seksie jest jednak kiepska. Miało byc cos wiecej z tego, ale mam dosyc powalonych wariatek. I chcę cos młodszego. Bez tak zrytej bani. Tylko jednak uczuciowo to sie rozwineło i szkoda mi jej. Moze sie domysli, nie interesuję się nia juz tak. gdyby była taka miła jak wczesniej to napewno by to mogło trwać, dobrze grała to teraz zachowuje sie jak powalona. Mówie jej opanuj się, ciagłe paranoje. Rozchwiana jest jak cholera, gdyby sie ogarneła. Powiem jej wprost, tylko to pozostaje.

Gość gość
Cos mlodszego, dobre

Gość gość
Bez kitu, ale masz tupet. :D Wiesz co, nie obraz się ale z Toba tez jest cos nie tak. Bierzesz sobie starą babkę,nie ogarniasz w porę jaka jest i trwasz w tym jak jakaś c**a zamiast uciąć. Przecież nic do niej nie czujesz? Bo gdyby uczuciowo się to rozwinęło to nie pisałbyś tak o niej. I dowaliłeś tym że może się domyśli. Jak chcesz to wiej bez słowa i zrób z siebie frajera. A tak na marginesie każdy na początku jest okey, nawet te najbardziej normalne osoby pokazują swoją ciemną strone;)

Gość gość
*po jakimś czasie pokazują tą swoją ciemną strone

Gość gość
i ma rację, czym starsze tym gorzej we łbie, a jak kiepska w łózku to oczywiste pa. Zerwij kontakt całkiem.

Gość gość
Co to znaczy ze laska jest kiepska w łóżku? Widocznie facet na nią nie działa i tyle.

Gość gość
fakt nie ogarnałem w porę, dobrze sie kryła i dobrze manipulowała. Mocno po uczuciach jechała, nawet myslałem, ze cos wiecej z tego bedzie, ze to przejsciowe te jazdy, ale nie. Szkoda mi jej cos chyba jednak wiecej czuję, bo nie umiałem tego wczesniej skończyć. Tylko boje sie ze ona jest jakaś nie normalna. Moze to alkoholiczka, sporo pije.

Gość gość
Hehe jakby wysluchac drugiej strony to pewnie bylaby inna wersja, faceci tez potrafią manipulować i na dodatek nie przyznawać się do bledu:)

Gość gość
dla mnie kiepska, ja potrzebuję duzo i czesto. jest grzeczna, jestem zbyt perwersyjny dla niej to nie jest ten typ kobiety po prostu.

Gość gość
moim błedem było to, ze wczesniej nie zerwałem i teraz jest trudniej.

Gość facetkkk
rany,ty chyba oczekujesz naszego współczucia??/:D:D Załosny d**ek jesteś! Kochanka kiepska , bo TY JESTEŚ KIEPSKI i nie potrafisz rozbudzic kobiety, co widac zreszta po sposobie, jakim opisujesz ja. poza tym, co mamy ci współczuc ,że SAM SOBIE wybrałeś dla ciebie kiepska kochankę? To był TWÓJ Wybór, masz co chciałes, oznacza to ,że nawet kochanki sobie wybrac nie umiesz, taki z Ciebie kiepski gościu:D:D

Gość gość
a może po prostu dziewczyna się dowiedziała,co? :P

Gość gość
znam ją i wiem, ze bedzie cierpieć. Zastanawiam się jak mozna to łagodniej załatwić. Tak, zeby jej po prostu przeszło, zeby łatwo zapomniała. hahaha nie wytrzymam kafe to jest taka beka hahahaaa umieramy tu ze smiechu to juz chyba którys temat dzisiaj hahahaha

Gość gość
ale masz probmem. powiedz jej że to koniec i już. nie odbieraj jej telefonów, nie odpisuj na smsy, nie odzywaj się doniej, omijaj na ulicy udając, ze nie znasz. przecież to tylko kochanka - obca baba do bzykania i nic cię z nią nie łączy. do sądu nie pójdzie, bo nie ma z czym. może mieć co najwyżej jakieś odpały i robić ci jazdy koło domu, albo rozpocznie prymitywną zemstę z której wszyscy będą mieć ubaw po pachy.

Gość gość
a nie boisz się, że jak zasadzisz jej kopa w d**ę to poleci do Twojej żony? W końcu jest rozchwiana emocjonalnie wariatką i na wszystko ją będzie stać.

Gość gość
a kto uwierzy wariatce? hahahahha

Gość gość
wpakowałeś się to teraz niech ci robi koło pióra, za oszustwa się płaci, niech żoneczka się dowie, jaki skarb ma w domu

Gość gość
a nie boisz się, że jak zasadzisz jej kopa w d**ę to poleci do Twojej żony? W końcu jest rozchwiana emocjonalnie wariatką i na wszystko ją będzie stać. ------- buhahahha a z niego ustabilizowany emocjonalnie zonkis no cud i malina :D tylko cieple kapcie, tv, zoneczka, dom, praca inne d**y mu nie w glowie x normalnie WZÓR !!! :D

Gość gość
kochanki to zbyt tchurzliwe krowy, żeby aż tak podskakiwac

Gość gość
Kopnij ścierwo w doope i zapomnij o istnieniu. Przecież to nic warte babsko, skoro rozkładało nogi przed żonatym chłopem. Kto by się przejmował zużytym worem na spermę?

Gość gość
kochanka to scierwo, chociaz nikogo nie zdradza, ale zonaty facet, ktory zdradza, oszukuje zone i dzieci, jest juz cacy :D kiedy wy zrozumiecie, ze to zdradzajacy maz krzywdzi zone, rozwala malzenstwo i jest s*********m, a nie WOLNA (!) kobieta?

Gość gość
wolna kobieta pakujaca się w zwiazek to też szmata nad szmatami. Chyba ze się w sobie zakochali to co innego.

Gość rataaattia
autor to puszczalska dzifka, oby kochanka znalazła sobie porządnego faceta, i oby ktoś wpiertolił tej męskiej dzifce za to kurestfo, choćby i żona. Tfu!