Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az nie wierze w te wibracje

czytam wlasnie 50 twarzy Greya i sie ROZPLYWAM

Polecane posty

Płonę od środka! To co jest napisane w tej ksiazce... Nigdy czegos takiego nie probowalam... Probowalam jedynie w swoich fantazjach. Im dluzej to siedzi w mojej swiadomosci, tymbardziej tego pragne. Uhh, jak mi cieplo!

Czy sa tacy mezczyzni dominujacy jak Pan Christian Grey? Jak poznac Pana? Gdzie w ogole takiego znalezc? Ta dominacja...

Gość bez nicku póki co
serio ? to zazdroszczę, fajnie byłoby poczytać kawałek dobrej rozkręcającej prozy :) niestety ta pozycja mnie usypiała, pomimo kilku podejść, nie byłam w stanie przebrnąć i utknęłam na drugim tomie :(

bez nicku póki co: Ja wrecz pochłaniam całą sobą tą ksiazke. Jestem na 1 tomie, strona 369. Przez nią chyba nie pojde spac... Pare ksiazek przeczytalam w swoim zyciu. Ta jest pierwsza tego pokroju. I mnie rozpala... A to niedobre na samotne wieczory :D Chyba trzeba to "czuc", zeby z przyjemnoscia przebrnąć przez ta ksiazke. Nie zasne dzisiaj!

Gość gość
Ksiazka super calosc przeczytalam w tydzien:-)

Gość bez nicku póki co
Ależ ja czuję, zapewniam Cię :) tylko, to jest kiepskie :) Jesteś usprawiedliwiona skoro to Twoja pierwsza pozycja tego typu ;)

22:19:47 gość: " Najgorsze" jest to, ze ta ksiazka tak bardzo rozpala mnie... Tez tak mialas?

Gość gość
Oj tak czasami wstyd mi bylo ze czytam taka kxiazke poniewaz mam 2 malych dzieci.FAjna jest pierwsza i druga czesc bo trzecia jest naciagana sceny sie powtarzaja i autorka momentami chyba nie wiedziala co pisac

bez nicku póki co: Tak... to moja pierwsza ksiazka tego typu. Wczesniej tylko mroczne kryminaly. A moglabys polecic jakies inne ksiazki o takiej tematyce? Uwielbiam ten trans, w ktory potrafie wpasc podczas czytania ksiazek. A ta, ktora obecnie czytam, jest dla mnie czyms zupelnie nowym i bardzo mi sie spodobal stan, w ktory wprowadza mnie ta ksiazka.

Mysle, ze jednak skusze sie na nastepne tomy. Ale moja przygoda na tym sie chyba nie skonczy ;)

Gość gość
Az nie wierze w te wibracje ...nie masz ochoty zrobic tego samego z kims bliskim? Bo ja mialam ochote i na szczescie maz byl blisko:-)

Gość gość
Skus sie bo mimo wszystko jest fajna i naprawde warto

Gość gość
Na czym dokladnie jestes?

Do goscia 2 dzieci. Tu nie ma sie czego wstydzic. Podniecila Cie ta ksiazka? Zrobilam sobie chwile przerwy w czytaniu po to, zeby tutaj uzewnetrznic swoje mysli. Sprosne mysli. Pierwszy raz w zyciu PODNIECILO mnie czytanie ksiazki. Jestem teraz wilgotna od samego czytania, wow!

Gość gość
wiekszosci ludzi sie to nie podoba, ja nie dałam rady tego przeczytac

22:28 Jestem sama, mam 26 lat. Mezczyzni, z ktorymi bylam, nie byli dominujacy. Nigdy nawet z kajdankami sie nie bawilam... chociaz kiedys sama sobie kupilam majac nadzieje, ze je wykorzystam. Po kilku latach postanowilam je jednak wyrzucic, bo tylko miejsce zajmowaly w szufladzie. Nigdy nie probowalam takiego seksu...

Bardzo bym chciala sprobowac. Ale jak spotkac odpowiednia osobe do takich przezyc? Wielu facetow poznalam, z kilkoma stworzylam staly zwiazek i zaden z nich wszystkich nie byl nawet w przyblizeniu podobny do Pana Greya :O

Gość bez nicku póki co
Jacek przecinki Autorko dawno nic nie czytałam, ostatnio tylko prasa branżowa :O więc nie pamiętam tytułów niestety, ale pewnie w sieci znajdziesz opinie jeśli poszukasz :)

Ohh.. natchnienie do dzialania dostalam juz tydzien temu, gdy cale swoje zycie przewrocilam do gory nogami, odchodzac od swojego faceta... Ksiazka miala byc dla mnie umyslowa odskocznia od tego wszystkiego, a tak mnie zlapala, ze jest ze mna "gorzej" niz bym sie spodziewala. Bo to rozpalajace uczucie nie daje mi mozliwosci normalnego funkcjonowania. Nie moge sie od tej ksiazki oderwac, przez co np. moja nowa lampa od wczoraj lezy niezlozona, nowe kwiatki, ktore mialam przesadzic czekają z utesknieniem na moj ruch. Teraz jestem ja i moje fantazje...

Gość bez nicku póki co
dobra bez przecinków tacy Panowie są fikcją literacką i ich urok polega właśnie na tym, że ... są nierealni :)

Jacku, lampę potrafie sama zlozyc ;) staram sie byc samowystarczalna, nawet podczas ostatniej wyprowadzki, kiedy sama uparcie wszystko wynosilam... Bez nicku poki co: Myslisz, ze to nierealne spotkac mezczyzne o takich upodobaniach jak Pan Grey? Z takim szarmanckim zachowaniem, kultura? Bogactwo mi nie potrzebne, cala ta ksiazkowa otoczka luksusowa - to nie jedt moje marzenie. Marzeniem jest dla mnie mezczyzna, ktory mną zawladnie. A zadnemu poki co sie to nie udalo, poczynajac od zycia codziennego. Silny mam charakter, ciezko mnie zdominowac, chyba.?.

To wszystko dajesz radę tylko władzy w łóżku ci brak ...hm hm ludzie! Trzeba pomóc koleżance

Na czym dokladnie jestem? Panna Steele wlasnie sie wprowadzila do nowego mieszkabia po ukonczeniu studiow. Jest przed niedzielnym spotkaniem z Panem. Jeszcze podpisu nie zlozyla. A ja juz na tym etapie buzuje.

Tak Jacku, masz racje. Minelo z 8 lat od moich pierwszych perwersyjnych mysli. Z czasem sie to nasilalo, a teraz przezywam jakas niespotykana kumulacje tych wszystkich pragnien.

Tylko nie wybuchnij bo szkoda tych co będą mieli przyjemność dać ci tyle orgazmow i trzęsien ziemi i ud