Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az nie wierze w te wibracje

czytam wlasnie 50 twarzy Greya i sie ROZPLYWAM

Polecane posty

"coco jambo i do przodu" moje motto "nie ogladaj sie za siebie, bo Ci z przodu ktos przyeeebie" . "do przodu" - nalogowo ten zwrot powtarzam, motywujac samą siebie, a take czasem i innych

Jacku, czyzbys za granica przebywal?

Jestem okrutna - musze to napisac. Czuje sie podle, bo pare dni temu porzucilam narzeczonego (sam przyznal, ze byl zlym czlowiekiem dla mnie), a ja nabralam energii i motywacji do dzialania. I mam wyrzuty sumienia, ze czuje sie teraz szczesliwa, nawet sama w tym malym pokoju, bez telewizora i kompa, bez niego... jest mi błogo.

Szczecin. Szok.

Takie miasto 150km od Berlina a ty tylko nie mów że wiesz gdzie kupić co w galaxy;-) już się boje;-)

Takiej stablinosci psychicznej, jaką mam teraz, dawno nie mialam. Wszystko ze mna okej. Chyba az za bardzo okej. Przez to mam lekkie wyrzuty sumienia, bo rozstanie nie przebieglo tak jak chcialam, wyszlo inaczej, przez co bardziej go skrzywdzilam. Kiedys cyganka zlapala mnie za reke i powiedziala, ze mam za dobre serce. I miala w tym duzo racji. Zal mi wszystkich bylo naookolo, tylko nie samej siebie. Ja zawzze na ostatnim miejscu bylam dla samej siebie. A teraz sie to zmienilo, zmienilo sie moje zycie, odżyłam! Teraz JA jestem na 1. miejscu. I to jest zniewalające. Bezkarnie usmiecham sie do mezczyzn na ulicy, paznokcie maluje na czerwono, bo po raz pierwszy w zyciu czuje sie jak prawdziwa kobieta.

To sama zauważ że ten związek wykanczal ciebie a teraz jesteś wolna pewna wiary i nadziei na lepsze jutro a nawet na dziś

Jacku, to jest zbyt dluga i skomplikowana historia ze Szczecinem, zebym byla w stanie Ci tutaj to wytlumaczyc. Wole rozmawiac osobiscie.. Dlatego np. nie mam fb.

Ja to wiem, ze mnie wykanczal ten zwiazek i to byla swietna decyzja z ta wyprowadzka. Zaraz cos Ci pokaze...

Też nie mam fb wiec jak będziesz chciała to napisz jacekszczecin@onet.pl ikontakt w tedy nie prysnie jak banka mydlana i masz rację tu tylko o pogodzie i seksie można pisać ograniczenia wolności;-)

Poczytam sobie skarbie a śmiej się jak masz z czego smiech to zdrowie tylko zmarszczki szybciej się robią;-)

Jeszcze o zmarszczkach nawinąłeś tekst :D to tez dobra historia.. z moja siostra w roli glownej, ktora w tym miesiacu konczy 18 lat. A jeszcze niedawno jej pieluchy zmienialam, gowniara :D ale kocham ja ponad wszystko <3 podobno zmarszczki dodaja uroku :D

W Szczecinie nigdy nie bylam, ale mysle o tym miescie od ostatnich paru miesiecy. Szukam miasta dla siebie :) podrozuje, troche.

Przeczytałem masz szacunek u mnie że tyle wytrzymałas i silna jesteś jednak ...teraz wiem czemu pytałaś się czy coś piłem jak to dobrze kogoś poznać z innej strony

To napisz na jacekszczecin@onet.pl to jak by co to pomogę zmarszczki dają uroku a orgazmy wygladzaja je tak jakis seksuolog mówił ale trzeba mieć ich dużo;-)

Spostrzegawczy jestes - nie zastanowilam sie nad geneza mojego pytania czy piles jakis alkohol. Trafna uwaga Jacku. Napisze. Poznasz, ze to napewno ja.

Jestem to moja cecha jedna z wielu;-) odwagę masz jesteś słodka i ostra wrażliwa ale jak trzeba idziesz po swoje

Jak sam powiadasz: do przodu! :) Fajnie, ze nie masz fb. Daje to jakis obraz czlowieka... Mnie czasami ludzie wrecz napadają, ze jak ja moge nie miec FEJSA. Zabawne. ... Za bardzo sie otwieram tutaj. A moze Ty tak dobrze analizujesz moje wypowiedzi?

Ja nie patrze na innych obcych co piszą mówią zwłaszcza jak mnie nie znają a co do analizy czuję ciebie jakbyś była bliska mz ttobą jest tak że najpierw trzeba ciebie bliżej poznać i się przekonać do ciebie. jak będziesz szła lulu to napisz

Odciagnales mnie skutecznie od ksiazki. Probowalam ja czytac jak rozmawialiamy. Po godzinie naszej rozmowy przestalam walczyc z checia spojrzenia na kafeterie i odlozylam poslusznie ksiazke.

Jak chcesz to czytaj a to że obudziła się w tobie pełna kobieta to nie książka tylko wolność od tego co miałas i poznałas jak to jest być wyzwolona bez leków z seksapilem ona też się obudziła bo nie masz już stresu co będzie jak wróci

Ohh, Jacku.. Wyzwolona to ja bylam juz w wieku .. no wczesnym. Paznokcie zawsze moglam sobie pomalowac, kurs kosmetyczki mialam w wieku 19 lat. Akurat braku odwagi nikt, kto mnie zna, by mi nie zarzucil, nigdy. Akurat moj eks byl zachwycony, gdy szedl ze mna do klubu, bo potrafilam wykorzystac swoje wdzieki. Aczkolwiek zawsze to robilam dla faceta, by czul sie dumny. Nigdy tak do konca dla siebie. A teraz dla SIEBIE robie wszystko. I zakladanie malej czarnej nie bylo nigdy dla mnie tak przyjemne, jak wczoraj wieczorem.

Tak odważna może byłaś a teraz szczęście i gorąco ciebie dopadło obudziłaa w sobie swoją Venus;-)♥