Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZMIENILISMY SAMOCHOD I BLISKA KOLEŻANKA PRZESTAŁA SIE ODZYWAC

Polecane posty

Gość gość
W wakacje byliśmy na takiej imprezie plenerowej, dużo było tam atrakcji dla dzieci. M.in. trampoliny, ale takie duże, do których dzieci trzeba było zabezpieczać uprzężami. Nasza córka ma 4 lata i uwielbia takie zabawy w ruchu, trampoliny jej nie kupimy bo mamy ważniejsze wydatki więc zafundowaliśmy jej wejściówkę na tę trampolinę. Dziecko uchachane skakało najwyżej jak umiało. Akurat przechodzili znajomi z synkiem, który jest o rok starszy od naszej córki. Tatuś chłopca uparł się by mały też wszedł na trampolinę, a najlepiej żeby skakał wyżej niż nasza Mała :D Biedne dziecko zostało na chama wsadzone na trampolinę i zapięte w uprząż, a później niemal zmuszane do tego by skakało "No zobacz jak ta dziewczynka skacze. TY TEŻ SKACZ. NO SKACZ." Małemu zbierało się na płacz, ale ambicja tatusia i wybujałe ego by pokazać, że jego synek skacze wyżej niż nasza córka było ważniejsze. Co za debilizm. Nigdy nie zmuszałam i nie będę zmuszać dziecka do robienia czegoś czego nie lubi, albo czego się boi byleby pokazać znajomym albo rodzinie jakie mam z******te dziecko. Jest jaka jest. Taką ją kocham i nie muszę się nią chwalić przed innymi i nikt nie musi mi jej zazdrościć. A chwalenie się rzeczami materialnymi to już w ogole kosmos dla mnie.

Gość gość
z tą trampoliną to makabra serio!!!!!!!!!!! u mnei neistety dziadki robia porownania miedzy wnukami ze jeden moich synków pytal: a co mam zrobic zeby byc taki ladny jak olek?

Gość gość
Ludzie to i pięknego pogrzebu potrafią zazdrościć.

Gość bllbaaalblaaa
ja uwazam,ze zazdroszcza ci, kotrzy sami nic nie maja i raczej nie beda mieli kto ma, nie potrzeby zazdroscic innemu, cieszy sie ze swoich rzeczy - chodzi mi o materialne

Gość gość
Dobre z pieknym pogrzebem :D Ja bym sie nie obrazila jakbym miala wiecej, ale nigdy nikomu niczego nie zazdroscilam tzn nie w zlym tego slowa znaczeniu. Cieszylam sie ze ktos ma, zapracowal to ma, a nawet jak nie zapracowal tylko dostal to ja im nie zaluje. Ciesze sie z teg o co mam. Zreszta zdrowie jest najwazniejsze

Gość gość
heh tez mialam ubaw jak bliska znajoma obrazila sie za to, ze ja mialma na urlop,a ona nie, a ma wyzsze dochody :D

Gość gość
Na mnie koleżanka - w sumie to przyjaciółka, od zerówki się przyjaźniłyśmy, całą podstawówkę, całe liceum - się obraziła o to, że zdałam na studia dzienne na państwowej uczelni :o Cholernie mi się przykro wtedy zrobiło, przez ponad rok przed maturą siedziałam nad książkami, jeden dzień w tygodniu sobie robiłam wychodne, a przed egzaminami na studia też nad książkami - już po maturze - i pamiętam jak do mnie dzwoniła żeby wyjść na dyskotekę, a ja powiedziałam że nie bo muszę się do egzaminu wstępnego uczyć, a ona że jej już by się nie chciało uczyć, ona z konkursu świadectw na UJ się dostanie i po co jeszcze się męczyć. No i cóż, ja zdałam, dostałam się, ona nie, parę dni po ogłoszeniu wyników dzwoniłam do niej to nie odbierała, i zadzwoniła do mnie inna koleżanka - że są z M. w pizzerii, ale M. powiedziała żeby mnie nie zapraszać bo nie ma ochoty się ze mną widzieć przez te studia :o

Gość gość
ja mam tez kolazanke od 1 klasy podstawowki wiec znamy sie 25 lat i całe zycie mi czegos zazdrosci ze moi rodzice mieli wiecej pieniedzy ze mieli samochod(oni nie) ze dostalam sie do tej sredniej szkoly ktorej chcialam ze miałam większe powodzenie u facetów(czesto robila jakies chore akcje) ze mam przystojnego męża z ktorym jestem 14 lat, ona juz po 2 rozwodach ze mam zdolne dziecko, ktore wygrywa w konkursach ze stac nas na fajne wczasy nawet o psa jest zazdrosna(ze moj ładniejszy, ale pojechalam po niego 400km,) . . po pewniej akcji nie utrzymuję z nia kontaktów(czyli od roku), mąż już dawno mowil,żebym zerwala znajomość z idiotka, ale szkoda bylo mi tych lat znajomości, po pomimo swojej chorej zazdrości ogólnie była w miarę ok. . . jednak z perspektywy tego roku nie brakuje mi kontaktu z nią