Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre kobiety wolą być kochankami żonatego niż związać się z wolnym

Polecane posty

Gość gość
Sugerujesz mi ze jestem prostytutka?

Gość gość
cos podobnego miałem, chciała mnie wykrecic na kasę, ze jestem jej winien, jakie kombinacje alpejskie wyczyniała, zeby w koncu coś wydusić

Gość gość
Skoro sama tak siebie nazywasz buhahaha

Gość gość
ja mam w ręku dowód niepodważalny na piśmie - wezwanie do zapłaty od prawnika. ten prawnik też będzie przesłuchiwany w charakterze świadka i broniąc siebie powie prawdę.

Gość gość
Obrazilas mnie i zniewazylas w tym momencie

Gość gość
ej, idźcie w koncu do tego sadu i wypad z tego tematu trole cholerne.

Gość gość
Nie napisalam nic niewlasciwego, jedynie odpisalam tej od worow ze sama nim jest. To wy zwyzywalyascie mnie od wywlok, k*******now, worow i jeszcze sugerujecie ze pracuje pod latarnia

Gość gość
typowe żona i kochanka zaczynają się kłócić między sobą a bad boy bierze kolejną pannę.

Gość gość
hehe, dokładnie tak jest, bingo !!

Gość gość
To nie tlumacz się głupio na kafe tylko leć wywłoko do sądu, ze cię ktoś wreszcie nazwał po imieniu. :D

Gość gość
Nie pograzaj sie, bo zaplacisz mi za znieslawienie

Gość gość
Jakas zona mi napisala ze jestem worem to mialam prawo napisac jej to samo. Nikogo nie obrazalam, dopuki znerwicowana zona sie nie uniosla agresja.

Gość gość
a wcześniej to były fochy dąsy żądania rozkazy nakazy i zakazy. nawet histeryczka zakazywała mi współżyć z żoną i awantury takie robiła że nie szło wytrzymać. na gwint taka kochanka.

Gość gość
sama siebie debilko znieslawilaś. kolejna co kase próbuje wyłudzić. leć histeryczko do prawnika. tak własnie warto mieć kochanki.

Gość gość
Jeszcze dodam debilka i szmata, calkiem niezla kolekcja

Gość gość
Rozumiesz tchórzliwa lafiryndo słowo agresja? Gdzie tu widzisz agresję, bo oprocz ciebie nikt jej nie widzi.

Gość gość
To chyba ty nie rozumiesz, sad ci wytlumaczy

Gość gość
"Jeszcze dodam debilka i szmata" To twoje kolejne imiona po wywłoce i worku na spermę. :D

Gość gość
Szmata, wywloka, k*******n, lafirynda, debilka co jeszcze?

Gość gość
daj spokój, przeciez one sie tym zywią to jest własnie taki klimat, karmisz trola. przestań sie odzywac i ucichnie. Czyjś temat i w jego temacie kłótnie, dajcie sobie moze maile i załatwcie to gdzie indziej a nie w czyims temacie zasmiecacie. Na normalnym forum już byscie wylecieli z tematu. bez przesady sa tu inni jeszcze. Moze cos w temacie napiszecie, a nie osobiste wycieczki.

Gość gość
Sądem to możesz straszyć takich głąbów jak jesteś sama, bo rozumny człowiek to jedynie ubaw ma z ciebie idiotko.

Gość gość
16.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość typowe żona i kochanka zaczynają się kłócić między sobą a bad boy bierze kolejną pannę. 16.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość hehe, dokładnie tak jest, bingo !! xxxx A w tym wszystkim kobiety nie zauważają dobrych mężczyzn, których pełno naokoło i gonią za tym bad boyem a później tylko narzekania jacy to jesteśmy ponoć źli i dranie:P

Gość gość
"Szmata, wywloka, k*******n, lafirynda, debilka co jeszcze?" SUKA

Gość gość
a moze własnie miały dobrych to same swoim zachowaniem doprowadziły do tego ze szuka sie innej. Znajdziesz innego dobrego to i tak zrobisz z niego goscia który Cie zostawi. Okropne jestescie ogólnie. Same sobie winne. Jak byscie wiedziały co to bliskosć z******ty seks nie były kłótliwe jak ostatnie jedze, czepliwe zdewociałe itd to by was nie zostawił.

Gość gość
a skąd ty wiesz ze to jakas żona tak cię nazwała? może to był facet. moze nawet twój były kochanek.

Gość gość
Pytanko: czy tu są jakies porzucone zony co mąz je zostawil, bo jakas wywloka tak sugeruje. Kolejne pomówienie? Co zrobisz zdziro jak w sadzie pojawi się mąż z żoną i zezna, ze nigdy jej nie porzucił?

Gość gość
dokładnie, przeciez tutaj piszą zainteresowani tematem, bardzo duze prawdopodobieństwo, ze piszą kochankowie, którzy sie znają osobiscie hahaha. Ja np bardzo łatwo poznaje po stylu pisania hehe. Smieszne co ? Fajnie sie potem spotkać jak już obrzucimy sie błotem tutaj uffffff beznadzieja

Gość gość
zygam juz tym tematem hehehe normalnie jak pomysle ze miałbym sie spotkac teraz z kochanką to mnie mdli. Dobry sposób czytać takie tematy, zeby sie odechciało do konca. Ide z tad mielcie sie dalej.

Gość gość
Bo lubia byc d******i za darmo i charytatywnie dawac d**y facetom, ktorzy twierdza ze zona ich nie kocha itd. Sa po prostu jak matka teresa prostytucji.

Gość gość
dobre, brawo za ta wypowiedx hahahaha